Problém s aktualizací nod 32

Dobrý den! Mám problém s aktualizací nod 32. Windows hlásí že je databáze zastaralá,ale nod sám při pokusu jej aktualizovat hlásí naopak že je databáze nejnovější a není tedy potřeba. Poslední ale proběhla již 7.4. a verze je 3993 (20090407). Je to divné ,antivir se dříve aktualizoval i 3 krát denně! -Všechna nastavení jsou správná na samočinnou aktualizaci - každý den. Děkuji za odpoveď!

Obrázek uživatele psychocowboy

jestli to mas koupene legalne, tak mrkni jestli nevyprsela licence...

Obrázek uživatele puclik098

vše je ok. a licence je ještě na půl roku! Tak nevím ??

Obrázek uživatele puclik098

sem se zoufale snažil najít jaká je nejnovější vir. databáze,ale nepodařilo se mi to ! Kamarád má podobnej problém, někdo mu prý řek že jim nějak nefachčej servry?? Je to možné? :shock:

Obrázek uživatele David Ryvola

A jiný server jste zkoušel? Pokud si dobře pamatuju, tak máte při aktualizaci NODu možnost vybrat konkrétní server...

Obrázek uživatele puclik098

Teď sem se všimnul, že první problém,ktrý se objevil byl už 1.4. -Nepodařilo se navázat spojení se servrem- potom ještě několikrát proběhla aktualizace v pořádku a několikrát se znovu nepodařilo navázat spojení. sedmého naposledy ůspěšně.Potom již neůspěšně - je to vypsáno v událostech . Vypsáno doslova: Nepodařilo se navázat spojení se servrem. Dá se s tím něco dělat?

Obrázek uživatele puclik098

Nevím jak se k této položce dostat. Při najetí do menu aktualizace mám sice zvoleno nabídnout, a ale nenabízí se nic,jinak svítí volba automaticky vybrat servver esetu. Nemůže být na vině nějaký vir? Mám v karanténě zavřeno několik virů vč. troj. koně.

Obrázek uživatele psychocowboy

stahni Combofix a hod sem log, treba mas confickra a nechce dovolit nodu aktualizovat se...

stahuj odsud - http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

EDIT: :D :D opravuji link :D mel jsem tam video z youtube, nechta...

Obrázek uživatele puclik098

zatím moc děkuju za pomoc,ráno je hned,tak dus spát zejtra se pokusím to řešit dál,těším se na další spolupráci! Dobrou noc!

Obrázek uživatele Jiří Moos

Technická poznámka: Server, ze kterého aktualizuji já, běží vpořádku.

Rozhodně ten log - jak říkal kolega. Ty DB jsou samozřejmě chráněné proti krádežím - aktualizují se pouze tomu, kdo má orig. NODa (nebo, tomu, kdo má nějaký chytrý prográmek), takže na internetu databáze nejsou volně přístupné.

Obrázek uživatele puclik098

Dobrý večer,bohužel jsem se dneska ktomuto nedostal,jak vidím je už hodně pozdě na to ,abych něco řešil.Nicméně včera se mi antivir zaktualizoval jak sem koukal ve 22.59,-verze 4007 projel sem to důkladnou kontrolou,nenalezano nic. Jistě se zítra ozvu, snad to bude lépe časově. Moc děkuji za spolupráci. Fero


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.