Který antivir_bez zátěže systému?

Nejlepší osobní zkušenost mám s NOD antivirem, který je myslím jeden z nejlepších. Bohužel již ale není možné používat trial verze s novou instalací po měsíci...
Existuje nějaká jiná free varianta v podobné kvalitě? Zkusil jsem AVG, Avast, nic moc výsledky. Co Norton Antivir, který ale není free? Má velké nároky na systém? Nechci mít stroj se zahlcenou pamětí nebo spomalený o 50%. Nebo jiná alternativa? I méně známá?
dík za rady
Petr

Obrázek uživatele tatik

bluenite wrote:
Zkusil jsem AVG, Avast, nic moc výsledky.

V jakém smyslu? Já mám osobně AVG. Zajímal by mě i názor jiných lidí. Osobně sepříkláním k názoru, že nejdůležitělší je prevence a AV je až na 2. místě.
Vše je věc názoru.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Já mám zkušenosti s NODem Smart Security - nádhera, sedí mi. Také mám zkušenost s AVG a to s 7.5 i s 8.0. 7.5 nedoporučuji, ale osmička mě velmi mile překvapila - linkscaner, firewall a další novinko oproti 7,5 velmi potěší. Osmička od AVG, ale využívá docela dost systém a NOD trochu méně.

Obrázek uživatele bluenite

ve smyslu praktického použití...
Samozřejmě že prevence je č.1 v ochraně, nejenom v pc světě... ;-)
AVG jsem kdysi používal pod Win2000 ve verzi 6. Potom přišli ty další a již to nebylo ono. Osmičku neznám. Existuje taky free verze pro doma?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Osobně používám Avast v kombinaci s kontrolami přes Spybot a Spyware terminator.. jsem spokojen, PC mám relativně bez viru, když se něco naskytlo, tak jsem to díky těmto programům bez násleku uklidil..
podle posledních srovnávacích testů Avast předběhl Noda o 2% a stal se tak nejlepším antivirem..

Obrázek uživatele David Ryvola

NOD a Avast patří mezi špičku. S AVG moc dobré zkušenosti nemám. Jak bylo ale patrné v posledním testu antivirů, nejlépe je na tom Avira. Co jsem slyšel je velmi dobrá, a přitom nezatěžuje PC systém a pokud se nepletu, je free...

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Dejva wrote:
NOD a Avast patří mezi špičku. S AVG moc dobré zkušenosti nemám. Jak bylo ale patrné v posledním testu antivirů, nejlépe je na tom Avira. Co jsem slyšel je velmi dobrá, a přitom nezatěžuje PC systém a pokud se nepletu, je free...

Nepleteš! :)

Používám již půl roku - existuje free varianta - aktualizuje se každý den - nemám problém.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.