Avast free - proč nefunguje jak má? (*VYŘEŠENO*)

Zdravím,
kamarádka mě požádala, abych jí nainstaloval nějaký antivir, protože v tom není moc zběhlá. Tak jsem jí tam dal Avast free, stejný který mám já. Ale po instalaci se notebook sám restartuje a naběhne v nouzovém režimu. Tak sem ho restartoval znovu z toho nouzáku a Win naběhl normálně, tak jsem kliknul na ikonku avastu a vyskočilo červené pop-up okno, kde bylo anglicky neco jako že je avast v rozšířeném ochranném módu a že není nutný zásah uživatele. Tak sem ho chtěl odinstalovat, že to zkusím znovu, ale ikona z funkce Odebrat program zmizela hned jak jsem na ni kliknul. Zkoušel jsem to potom ještě 3x, ale pořád stejné. NB je HP, Win 7 Home (originál).
Díky za odpovědi

Obrázek uživatele Jiří Moos

Nemá náhodou nainstalovaný i jiný antivirák? Před instalací se vždy ujisti zda na počítači neběží jiný AV, jinak vzniknou problémy..

Obrázek uživatele CZELLO

říkala, že tam žádný nemá...ale pro jistotu se podívám a uvidíme

Obrázek uživatele CZELLO

Tak byl tam Windows Security Essentials, tak jsem musel obnovit systém před instalaci Avastu, ale ten WSE dělal to samé (taky červené okýnko se stejným nápisem), tak sem musel systém obnovit ještě dál a potom už šel odinstalovat ten WSE a nainstaloval jsem Avast a už to funguje. Takže díky za rady.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Tak to jsme rádi, že to dobře dopadlo :) není zač.