Antivir COMPCARE

Vyznáte se někdo v antivirech? Máte někdo zkušenost s tímto antivirem? Mám ho asi tak rok. Teď jsem si musela nechat vyčistit počítač, prý byl hodně zavirovaný. Jak je to možné, když mám antivir, který hlásí, že je vše vpořádku??? Je možné, že to není dost kvalitní antivir? Kupovala jsem ho proto, že jako jediný, co jsem objevila, má rodičovskou kontrolu, kterou pro dítě chci.. V pc prý nesmí být více antivirů. Ale kdybych koupila třeba Eset, ten je prý hodně dobrý a vypla bych antivirovou ochranu Compcare, pouze ponechala aktivní tu rodičovskou kontrolu, šlo by to takto zkombinovat? Fungoval by ten Eset správně? Předem velký dík.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Zdravím, je to poměrně citlivá otázka, který antivir je nejlepší, nebo spíše jaký je nejhorší, stejně jako debata jestli volit levici či pravici. Tento AV neznám, již dlouhou dobu pracuji s NOD32 a jsem plně spokojen, dříve jsem používal AVG, kasperskyho i avasta, jeden zatěžoval neúměrně systém, druhý neměl funkce, které jsem potřeboval a další neulovil to co jiné AV ano. Vesměs záleží co uživatel vykonává na PC za práci, jestli je z balíčku, kdy návštěva na potencielně nebezpečných stránkách je opravdu jen náhoda, nebo pravidlem. Dle toho volit AV free jako avast, nebo placený jako NOD, samozřejmě také záleží, jestli uživatel chce investovat do lepšího stupně ochrany, nebo ne.
Ale k problému, za mě radím NODa a rodičovskou kontrolu využívat tu, co jsou s W7 nabizeny. http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows7/products/features/parental-c...
Jakou přesně rodičovskou kontrolu Váš AV vykonává?

Obrázek uživatele Romajs

Také zdravím a moc děkuju! Problém je v tom, že nemáme W7, ale zatím XP, takže rodičovskou kontrolu potřebuji u antiviru..

Obrázek uživatele Michal Čížek

pak bych asi použil toto https://onlinefamily.norton.com/familysafety/features.fs Tváří se to jako nezávislý program na norton AV.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.