Zobrazení Xperie ion v Total commanderu

Ahoj, pořídila jsem si novou Xperii ion a ta se mi po zapojení do PC nezobrazí v Total Commanderu. Předešlá LTi18 to dělala automaticky. Prosím o radu, jak to do toho Commanderu dostat. Díky Táňa.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, v tento počítač se zobrazí jako vyměnitelný disk, nebo ani tam ne?

Obrázek uživatele Tana.Dana

Ahoj, ano v "tento počítač" se zobrazí. Tam není problém a tak s tím také pracuji,ale potřebovala bych ho dostat do Commanderu,kde je to pak mnohem jednodušší.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Jaký máš systém a verzi commanderu?
Jdi do KONFIGURACE / MOŽNOSTI / VZHLED a vpravo odzhora 4 zaškrtávátka zapni pokud nejsou. Tím se zobrazí disky na liště nad oknem a tam po připojení se musí zobrazit i uložiště v telefonu.

Obrázek uživatele Tana.Dana

Mám Windows XP, Commander je verze 8.01 a vyhledávám přes Mozillu.
Teď se trochu stydím, ale protože jsem laik, tak jsem ty KONFIGURACE nenašla.
Nahoře v liště,kde jsem si myslela,že to bude, mám pouze Soubor Úpravy Zobrazení Historie Záložky Nástroje Nápověda a i po jejich rozkliknutí jsem bohužel Konfigurace nenašla.

Obrázek uživatele Michal Čížek

aha ted jsem se mírně zamotal :-D, otevři total commandera a nahoře najdeš KONFIGURACE, mám teda 7.55, ale mělo by to být stejné.

Obrázek uživatele Tana.Dana

Aha,teď už jsem pochopila o co jde. Tak to jsem měla už zaškrtlé. A přesto,když zapojím ten mobil,tak se mně tam nezobrazí. Nemusím si něco stáhnout do toho mobilu,aby se zobrazoval i jinde než v "Tento počítač" ?

Obrázek uživatele ZecK

Taky se mi takhle v Total Commanderu nezobrazuje připojený foťák, ale přes tento počítač s tím můžu pracovat normálně, resp tedy s jeho paměťovou kartou (mazat/ kopírovat fotky atd.). Zkoušel jsem to nějak řešit, ale na nic jsem nepřišel.

Obrázek uživatele Michal Čížek

těžko říct, zkus starší verzi commanderu, pokusím se pohledat řešení, ale nevím nwvím

Obrázek uživatele Tana.Dana

Děkuji mockrát a spokojím se tedy se stávající situací. Jenom je mně divné,že Xperia LTi18 s tím neměla žádný problém a hned jela přes Commander. Proto jsem si myslela,že bude něco,co si stáhnu do ionu a bude vymalováno. Ještě jednou dík a měj se fajn. Táňa.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.