uvolneni

dobry den - prosim o pomoc - mela jsem na disku c volnych l8gb ze 150 po rade jsem postupem docum-localserv-temp vymazala to co tam bylo pry jakysi "odpad" za 4 roky po mailech a uvolnilo se mi uzasnych 60gb /nepocitam co mam na ext.pameti jen na c/ zkousely jsme totez u dcery a podarilo se uvlnit jen 1,6gb prestoze mailu ji chdoi vice nez me - je mozne ze pokudma vice mailovych adres je potreba to udelat i jinde a kde - vsechny m.adresy ma na seznamu - dekuji

Obrázek uživatele Michal Čížek
[71857] uvolneni

Zdravím, zeptám se Vy používáte nějakého poštovního klienta, jako microsoft outlook a dcera také? nebo dcera přijímá emaily přimo na serveru seznamu?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[71858] uvolneni

ma je primo na seznamu jsou tri

Obrázek uživatele Michal Čížek
[71859] uvolneni

a Vy? pokud dcera poštu čte přímo ze serveru, nebude mít postahovaný takový objem dat, jako při použití poštovního klienta, který stáhne úplně všechno. Mluvíme o dvou PC nepracujete obě na jednom PC?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[71860] uvolneni

ja ho mam taky primo pocitace jsou dva ted me napada vnucka ma gmail

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[71861] uvolneni

tam asi bude zakopany pes - to budou ty hruzy posilanych kocicek a vsech zviratek - poradite kam se to uklada z gmailu?

Obrázek uživatele Michal Čížek
[71862] uvolneni

tak zakopaný pes to být nemusí, stažené data by meli být tam, kde se ukládají ostatní a to se vymazalo, dcera nemusí toho tolik stahovat, jen spustí prohlížení z webu a dočasná složka se po restartu vyprázdní.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[71863] uvolneni

priznavam ze se zacinam ztracet - v kazdem pripade vam dekuji - preposlu nasi konverzaci na jeji pc a snad si s tim uz poradi - jeste jednou diky a prijemne dny


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.