Problém s velikostí obrazu prohlížečů

Zdravím, mám tu jeden menší problém - měl jsem nefunkční počítač, tak jsem ho dal k prozkoumání a opravě. Když se mi vrátil, tak mě bylo řečeno, že nefungovala základní deska, takže byla vyměněna. Všechno funguje s jediným problémem, že když otevřu jakýkoliv prohlížeč (Opera, Mozilla Firefox, Internet Explorer i Google Chrome), tak je jakákoliv stránka o dost větší.
Když jsem se snažil klasickým zmenšením na původní stav, jaký byl ještě před opravou, nikdy se to do něj nedostalo - buď to bylo prostě větší nebo zbytečně malé. Už jsem se po internetu trochu porozhlédl, ale nic v tomto ohledu mě nepomohlo a vzhledem k mému zhuštěnému času není šance si s tím hrát.
Nejvíce mě na problému vadí asi to, že například u některých videí nebo dokonce při krátkém odreagování u online videových her (př. playr.org) jednoduše to okno nejen že je o něco větší než normálně, ale ani není zobrazena celá polocha, ale jen výřez správného videa, tudíž až po výraznějším zmenšení celé stránky se ukáže celé video. Co mám dělat, aby se to celé (i klasické stránky, ne pouze videa) dalo do původního stavu?

Dále jestli dovolíte bych měl ještě jeden dotaz - stávalo se mi občas, že když jsem měl puštěno více panelů (to mám skoro vždy), tak jsem měl otevřené třeba 2, 3 videa a stalo se to, že mě po krátké zvýšené aktivitě počítače (takového toho šumu) najednou všechny videa zbělela (i reklamní kolem) a uprostřed měla takový šedý kruh a v něm vykřičník (bílý). Rád bych věděl, co to způsobuje, i když mám několik teorií.

Vzhledem k tomu že i když počítač používám poměrně často, ale nejsem tak zběhlý, tak bych prosil vysvětlení spíše pro laika, než například zkratky. Za odpověď děkuji :-)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, začal bych stažením nejnovějšího ovladače ze stránek výrobce graf.karty(GK), pak ve správci zařízení odinstaloval starý, odebral celé zařízení té GK a následně po restartu instaloval ten stažený ovladač.
Pruh s vykříčníkem? Můžeš to vyfotit? ještě jsem to neviděl, ale mohlo by to mít spojitost s tou GK.

Obrázek uživatele MadEgg

bohužel vyfotit to nemůžu, nemám teď u sebe foťák a asi si ještě dlouho počkám :-D
líp to popsat snad nejde...video prostě úplně zbělá a uprostřed je taková skoro jako dopravní značka (šedá s bílým vykřičníkem)...
jinak díky za radu

Obrázek uživatele Michal Čížek

zkus ty ovladače a pak uvidíme.

Obrázek uživatele LeeL

Ahoj, jak si dopadl?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.