Problém s psaním v textovém editoru - přehazování písmenek

Dobrý den,
mám jeden všetečnej dotaz - snad víte, kde je problém (a neříkejte mi že někde mezí PC a židlí :))

Dost často se mi stává, že když píši nějaký text - například vytvářím nový úkol v BC, tak mi z ničeho nic ten textový editor jako by zčervená a idkyž píšu, text nikde a mezerníkem mi najednou stránka sjede dolů... musím se vrátit kurzorem do text. pole, kliknout a psát, ale po pár písmenech to dělá zase... a další "vysírka největší" - omlouvám se za výraz, ale už to jinak nejde - je to, když píšu třeba e-mail, nebo občas i tady na slacku, tak se mi stane, že mi kus textu začervení (jako bys ho označil, ale podbarvení není modré, ale červené) a najednou mi slovo nebo celý kus textu přeskočí - celé se to promíchá a kus třeba zmizí úplně.
Jak píšu rychle, občas stihnu odeslat blábol dřív, než si toho všimnu. Dělá mi to i na FB, když píšu soukromou zprávu - tam mi to mizí fakt po odstavcích. Příklad jednoho slova ted posílám obrázek - pulka se označila červeně a celé se to takto promíchalo. Už jsem z toho zoufalá - čím to může být??

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ahoj,
Upřímně, nejspíš to bude zasekávající se klávesa Enter na klávesnici. Zkus ji v inkriminovanou chvíli odpojit. :) A pak vyměnit.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Děkuji za reakci, ale to si nemyslím, nemusím se entru ani dotknout a stejně to dělá... :( Nejčastěji mám vysledováno, že se to děje, pokod vidím, že jsem udělala překlep a vrátím se kurzorem myši a chci překlep opravit. Ve chvíli, kdy ťuknu do textu, zčervená a celé se to pomíchá. Někdy ale ni to není třeba - FB, když píši soukromou zprávu, tak mi kus textu samo od sebe zmizí a nebo se půl odstavce někam přestěhuje a pomíchá. :(

Obrázek uživatele ZecK

A zkoušela jsi pc projet antivirovým programem? Třeba je to nějaký záškodník...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.