Problém s přepínáním oken (*VYŘEŠENO*)

Zdravím, mam problem, ktery se tyka prepinani oken (Alt+tab). Muj problem spociva vtomm, ze kdyz chci prepnout na jine okno (standartne ALT+TAB), tak se mi neobjevi zadny veber. Nevite jak tohle vyresit?
jo a mam jeste problem s klavesnici genius, vite jak je na tenhle klavesnici ty "čudlíky" - my computer, calculator, www, sleep apod., tak kdyz zmacknu klavesu "MY COMPUTER", tak se mi cele PC sekne a nepomuze nic jineho nez restatr pc. Predem dekuju za odpoved.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ovladače máš nainstalované vpořádku? na multimediální klávesy být musí..

ten AltTab nebude spíš záležitostí klávesnice, ale pro jistotu to zkus na jiné.. o jakou klávesnici se jedná? USB nebo PS2?

Obrázek uživatele CallofDuty

Tak ovladace jsou myslim v poradnku, ale radsi je jeste reinstaluju. Klavesnice je PS2 ale ovladac na klavesnici je stary 9let :-( (klavesnice se jmenuje: genius kl-0210), a posledni aktulizaci pro nasi klavenici jsem udelal v roce 2001, takze to bude asi tim ze? hele a nevite kde se da stahnout nova aktulizace pro klavesnici, respektive pro genius kl-0210, nebo muze mit vliv na funkci klavesnice to, ze jsem ji rozebral a umyl?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

http://www.geniusnet.com/

jistě že může, pokud jsi tam něco poškodil, což je nepravděpodobné (křemíkový čip je snadné spálit přejetím prstem), nebo nezbyla voda a po zapojení nevyzkratovala - nemyslím si ani jedno..

zkus ten ovladač, případně klávesnici třeba u kamaráda..

Obrázek uživatele CallofDuty

AHoj Tobi, ok ok, zkusim to. Jestli to pujde nebo ne, tak ti dam vedet.

Obrázek uživatele CallofDuty

Super, problem je jiz vyresen. V pc jsem mel rootkita :mad:
*Lock*