Převod mp3 do cda v Neru

Používám řadu let Nero. Mj. i na převod mp3 do cda formátu (přehratelný v běžných přehrávačích). V současnosti mi tato funkce nefunguje. (Nero hlásí, že by mohlo pomoci nainstalování jakéhosi pluginu.)
Problém nejspíš nastal poté, co jsem vyměnil dvd-rw mechaniku. Mám dojem, že ta je zapojena správně, ale nechápu, proč najednou tento převod není možný. Audio kodeky mám nainstalované minimálně ty samé, jako v době, kdy jsem mp3 do běžného audia bez problému převáděl.
Za každou radu předem děkuju.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Podařilo se mi s problémem pohnout, ne však úplně dokonale vyřešit. Náhodou jsem zkusil převést wav soubor do cda formátu - Nero si s tím bez problému poradil. Takže jsem Power mp3 converterem převedl žádané mp3 do wav a ty mi pak Nero vypálil do cda.
Takže mě napadlo doinstalovat některé soubory do Nera, ovšem nepomohlo to, Nero sám si s převodem mp3 do cda formátu nepomůže...

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
doporučuji přeinstalovat nero, pokud je to možné. Co máte za verzi nero a poprosím Vás vyscreenujte mi tu hlášku nera.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Nera jsem přeinstaloval už před tím, než jsem se obrátil na tuto poradnu. Vyzkoušel jsem nainstalovat i starší verze. Nyní mám Nero 7 Essentials.
Chtěl jsem převést pouze to jedno album pro kamaráda (sám empétrojky do cda už dlouho nepřevádím).
Při pokusu o převod Mp3 do cda se mi objeví hláška o eroru a Nero se zavře. Ta hláška doslova zní:

"Microsoft Visual C++ Runtime Library
D:\Programy\NERO 7\Nero 7\Core\nero.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application´s support team for more information."

Ovšem přišel jsem na jinou věc, která asi vysvětluje celou záležitost. Totiž pokud vyzkouším kteroukoli jinou empétrojku ze své sbírky, Nero s jejím převodem nemá nejmenší problém. Mám tedy za to, že ty soubory (mp3), o které mi šlo, jsou nějakým způsobem poškozeny. Pouze mi není jasné, že to šlo obejít přes převod do wav formátu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.