Poradna JEN pro Vistu???

Ahoj. Neexistuje nějaká poradna jen pro Vistu?V podstatě jsem ji už rozjel (ale zlatá XP !!!), ale občas narážím na problémy, které v nápovědě nějsou, nebo když jo, tak přesto to nějak nefunguje. Příklad? Chtěl jsem si vytisknout Kontakty z Windows Mailu (prý vylepšeného nástupce Outlooku - ha, ha!). Když jedu podle nápovědy, tak do počtu 15 kontaktů tisknout lze, jakmile je jich více, tak se TISK (pod Soubor) jednoduše VŮBEC NEOBJEVÍ !!!
Protože XP budou končit, zřejmě se bude prát stále více uživatelů Visty s podobnými drobnými problémky a tak bychom uvítali poradnu jen pro VISTU.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Naše poradna není vymezená jen na Windows XP. Poradci jsou zde velice flexibilní a velice rádi vám pomohou i s tímto operačním systémem. To, že se tu většina vláken týká jen Windows XP, není bohužel naše "chyba" - většina lidí stále ještě tento systém používá. (To, že končí oficiální podpora ale neznamená, že naše poradna nebude poskytovat podporu i nadále...)

Pokud chcete svůj problém položit do sofistikovanější poradny, stačí použít google a zadat termín "Windows Vista". Jistě objevíte tématicky zaměřené fórum. (Jen ten termín nezadávejte jako "Windows Vista poradna". To byste se dostal zpět na naše stránky ... :eek: ).

Takže záleží na vás, kde se se svým problémem svěříte...

Obrázek uživatele vlasti09

Myslel jsem jen nějakou podrubriku, která se týká specielně Visty, abych nemusel procházet i rubriky nebo rady, které se mého problému netýkají.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Rozumím vám, toto vlákno přesunu do "Připomínkové sekce (k chodu projektu)" a určitě jej proberu s administrátory. Pokud máte tedy nějaký konkrétní dotaz, založte prosím nové vlákno s přesnou definicí problému. Rádci se vám jistě budou věnovat. Toto vlákno nechám otevřené pro tento konkrétní podnět (k rozčlenění rubrik)...

Obrázek uživatele Jiří Moos

Velice zajímavý nápad, osobně se stávám jejím zastáncem - pokud by byla podrubrika u "Operačních systémů" pouze pro Vistu, je možné, že by se tím fórum zpřehlednilo.

Děkujeme mnohokrát za postřeh.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Já také souhlasím, jen se obávám, že brzy Vistu vystřídá Win7 (co jsem koukal, tak je stokrát lepší a Visty nikdo nechce ani teď) :D
Máme zde mnoho dotazů jak na Visty, tak na XP.. Hodně to taky urychlí práci nám - rádcům - nebudeme se muset dopátárvat co je to za stystém, pokud to dotyčný neuvede a řešení problémů bude rychlejší zároveň se zkrácením délky dotazů.. (můj pobyt na poradně taky, protože nebudu muset číst dotazy k Vistě, který vubec nerozumim :D)
Ono Poradna by se dala takto zeditovat více.. Napřídlad dle mě je hodně matoucí, že ovladače grafiky smeřujeme pod grafický SW, jelikož to tak uplně grafický SW neni, udělal bych celkově samostatnou sekci Ovladače HW..
A třeba zařízení spojená s internetem bych dal pod Periferii, protože to je periferie, nebo celkově do sekce Internet..
Internet a Zabezpečení bych také sloučil, jelikož to spolu úzce souvisí a v obojích se často dostáváme ke stejným problémům a hlavně příčinám..
Ale video, hudba, grafika a stahovací SW jsou sice nepříliš objemné sekce, ale asi by se sloučit nijak nedaly..
Toť muj názor, dle mého by se některé změny aplikovat daly..

To Jome: neprováděl jsi něco s databázema? již jsem reagoval a nějak se to "odpařilo" či co..

Obrázek uživatele TheALuminium

S databázema se nic nedělalo, já ti to smazal.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a sím vědět proč? :D

Obrázek uživatele TheALuminium

Proto co už jsem zmínil na icq. Nevidím důvod to psát znovu sem.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

omlouvám se, ale na icq mi dvakrát přišla pouze hlavička "jméno,datum,čas" ale ne text, psal jsem ti znovu ale také jsi mi odepsal "nic" tak to prosím napiš sem nebo na mail.. dík!
omlouvám se že to píšu sem..