Plný C: disk

Ahoj,potřebovala bych poradit.Jsem amatérský uživatel a PC mám na běžnou zábavu. HD mám rozdělěný na C: a D: a jedu přes Total Commander. V poslední době mně začalo ubývat místo na C: a to rapidně. Je to až na hranici a dokonce to místy skočí na 0GB. Pak samozřejmě nic nefunguje. Druhý den je tam zase trošku místa a tak to jde pořád dokola. Žádné nové programy nestahuji. Používám Pošťáka,Gmail,Outlook a IncrediMail. Nevím,kam se všechny maily zapisují a co mám kde vymazávat. Vymazávám jenom C: - Documents and Settings - Local Settings - Temp - a tam to vymažu. Ale stačí to?

Pak mám ještě další problém. PC se mi strašně loudá,kliknu na ikonu a než se otevře program ,je to celá věčnost,což dříve nedělalo. Používám Mozillu a často mi to píše tabulku "Skript nereaguje". Prováděla jsem test na viry,ale nic se neobjevilo,pak test Spybot Search a taky nic. Doufám,že nebudu muset celý počítač nechat přeinstalovat. Proto prosím o radu.

Díky Táňa

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, na vině budou ty zminované programy Pošťáka,Gmail,Outlook a IncrediMail, jaký máš OS?
pročti toto, jestli ti to pomůže:
http://office.microsoft.com/cs-cz/outlook-help/kam-aplikace-microsoft-of...

pošták a IncrediMail bude nejspíš to samé umístění

Obrázek uživatele Tana.Dana

Mám Windows XP.
Našla jsem si v tom odkazu toto:
Systém Microsoft Windows XP nebo Microsoft Windows Server 2003: jednotka:\Documents and Settings\uživatel\Local Settings\Data aplikací\Microsoft\Outlook
Dostala jsem se až tam a mám to tedy vše vymazat?
Vypadá to takto:
~last~.sharing.xml.obi
extend.dat
Outlook.pst
Outlook.sharing.xml.obi
Outlook.xml.kfl
Je tam dohromady 11 186 680 k

Obrázek uživatele MirekPluskal

Ahoj,Táňo.Já bych pro začátek zkusil vymazat všechny nepotřebné emaily.Jedná se o doručené,odeslané,koš,rozepsané.To by snad mělo stačit.Jinak si počkej na další rady těch zkušenějších.

Obrázek uživatele Tana.Dana

Ahoj Mirku,moc děkuji za radu,ale to dělám pravidělně,takový začátečník přece jenom nejsem. Takže problém bude přece jenom trochu jinde. Měj se a dík,Táňa.

Obrázek uživatele MirekPluskal

Nechtěl jsem tě podcenit,ale toto mě momentálně napadlo. :???:

Obrázek uživatele Tana.Dana

Ahoj Michale,díky za odkaz,ale moc mi to nepomohlo. Všechno jsem to projela a jevi se mi,že už nemám co vymazat. Je to asi proto,že mi ty názvy různých souborů nic neříkají a bojím se to vymazat,abych něco "nepocmrchtala".
A máš nějaký tip k tomu druhému problémku,co jsem psala?
Ještě jednou díky a zdraví tě Táňa.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Je nutné zanalyzovat, která data jsou tak robustní, že zabírají tolik místa. Kolik máte na C:\ vyhrazeno místa? Jaké tam máte složky a jak jsou veliké?

Obrázek uživatele Tana.Dana

Dobrý den,Jiří.
Než bych to vypisovala,tak pošlu fotku a tam to je. Pokud bude třeba ještě dál rozložit další složky,tak napište. Udělám to a pošlu další fotku. Táňa.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Dobré odpoledne Táňo,

chválím za výborný nápad se screenshotem, takhle je to úplně super přehledné. Jsem rád, že vás to napadlo. :???:

"Partyšna" C:\ asi nebude moc veliká, že? Vesměs nejsou jednotlivé velikosti složek nějak extrémní, relativně je všechno v mezích únosnosti.

Jediné, co se mi nezdá, je velikost složky uživatele, konkrétně Local Settings – 3 GB mít fakticky nemusí. Jsou tam také složky Temp (instalační a od prohlížeče) – podívejte se, zdali nejsou právě tyto nějaké přesycené zbytečnými daty, popřípadě se podívejte, která data v této složce dělají tak obrovský objem na vašem disku a napište mi (nám) to sem.

Kde by šlo dále ušetřit?
Pokud nepoužíváte režim spánku, můžete jeho vypnutím ušetřit dle vašeho výpisu cca 500 MB – hibernační soubor se totiž deaktivací režimu vyruší. (Ovládací panely – Možnosti napájení – Režim spánku).

Složka Windows má přes 11 GB, což není tedy zrovna málo. Po několikaletém používání PC se tomu ale moc nedivím. I když se mi zpravidla nepodařilo překročit velikost přes 9 GB, věřím, že je to v jiných případech možné. Dost místa se dá získat odmazáním záložních souborů automatických aktualizací, které stejně v systému mít nemusíte. Jak se poznají? V systémové složce jsou defaultně skryté, ale pokud použijete pro jejich vymazání Total C., nemusíte si je nějak odkrývat. Ve složce C:\Windows je poznáte tak, že název složek je ve tvaru $NtUninstallKB000000$ (místo nul je tam vždycky nějaké číslo) – viz screenshot níže. Tyto složky můžete v klidu odmazat, dá se tím získat něco málo MB, i potencionálně GB.

Vypněte si či přesuňte stránkovací soubor; v závislosti na velikosti operační paměti lze přesunout či úplně vypnout stránkovací soubor, který dnes již nemá IMHO takový velký význam. S ním se dá také ušetřit nějaký ten MB: Vlastnosti Tento Počítače – Upřesnit - Výkon – Nastavení – Upřesnit – Virtuální paměť – Změnit. Na C:\ si nastavte volbu "Nepoužívat stránkovací soubor" a na D:\ si můžete zatrhnout volbu "Velikost určí systém" (pokud máte na déčku dostatek prostoru). Vlastnost nastavíte zatrhnutím volby a kliknutím na tlačítko "Nastavit".

No, a pokud by toto bylo pro vás toto všechno nedostačující, můžete zkusit sáhnout po utilitě CCleaner (http://www.pcporadenstvi.cz/ccleaner). S ní ale opatrně, mohla by vymazat nějaká nastavení, jejichž ztráta by pro vás nemusela být zrovna dvakrát příjemná. Je důležitá si tam ohlídat, co přesně chcete promazat (které programy a nabídky). Nejsem moc příznivce této utlitky, ale je mezi uživateli dost oblíbená. A když se správně použije, může se docílit pěkného efektu.

Obrázek uživatele Tana.Dana

Jiří,mockrát děkuji za obsáhlé rady. Budu na tom postupně pracovat,protože to pro mě není "hop-a je tu lidoop". Až to všechno prozkoumám a udělám,tak napíšu,jestli to pomohlo. Ještě jednou dík a krásný víkend. Táňa.

Obrázek uživatele Tana.Dana

Znovu zdravím,provedla jsem vaše rady a opravdu se "Céčko" trochu zvětšilo. Smazala jsem ty soubory $NtUninstallKB000000$, ale jsou tam ještě další,které nemají na konci jenom čísla,ale i nějaká písmena. Ty jsem tedy nechala být a posílám je zase na obrázku k posouzení. Pak také posílám obrázek Local Settings s velikostí jednotlivých souborů. Třeba bude ještě něco k vymazání. Nejvíc tam zabírá Zoner,ale já ho používám na fotky a obrázky. Možná bude lepší používat nějaký jiný program,který nezabere tolik a bude na stejné úrovni. Přivítám tip.
Nashle,na odpověď čeká Táňa.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Krásné poledne Táňo,

adresáře začínající dolárkem a písmeny NT můžete klidně bez obav smazat. Sic uvolní jen pár desítek MB, ale tak proč ne, hodí se.

Co se týče Zoneru, ty 2GB jsou zde pro nás lákavější. Zoner jako program IMHO považuji za jeden z nejlepších, takže alternativu bych k němu nehledal. Složka v Local Settings ale neobsahuje vaše data, obsahuje pouze vyrovnávací paměť programu - tedy pokud tento soubor smažete, nic se nestane. Respektive ztratí se pouze všechny náhledy obrázků, ale data ne.

Spíše tedy než smazání bych doporučil si vyrovnávačku odkládat někam na D:\, kde máte více místa a nebude vám to tak "zavazet". (Usuzuji, že když je soubor tak veliký, tak obrázků je ve vašem PC požehnaně. Proto tvoření nových náhledů při každém zapnutí programu by vás zbytečně zdržovalo.) Tedy bych v Zoner - Možnosti - karta Vyrovnávací paměť nastavil nový adresář na Déčko. Jakmile se data překlopí, na Céčku jich již nebudete třeba a můžete si prostor uvolnit.

Obrázek uživatele Tana.Dana

Díky,díky,díky - teď se to krásně uvolnilo.

Ještě se zeptám na ten druhý problém.
PC se mi strašně loudá,kliknu na ikonu a než se otevře program ,je to celá věčnost (třeba i 2 minuty),což dříve nedělalo. Používám Mozillu a často mi to píše tabulku "Skript nereaguje" - viz obrázek.Ta adresa je tam samozřejmě pokaždé jiná. Prováděla jsem test na viry,ale nic se neobjevilo,pak test Spybot Search a taky nic. Doufám,že nebudu muset celý počítač nechat přeinstalovat.
Prosím tedy ještě o další radu.

Opět zdraví Táňa.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

PC se loudá jako celkově nebo jen prohlížeč?
Ano, Mozilla občas tuto hlášku vyhazuje. Většinou to dělá nějaký ne zrovna OK doplněk.

Pokud se PC loudá celkově, zkuste si udělat klasickou údržbu na pevném disku - Vlastnosti Céčka a záložka Nástroje. Nejprve si nastavte kontrolu chyb po restartu počítače a posléze proveďte defragmentaci.

Tu chybu u Mozilly bychom museli hledat přímo dle chybové hlášky, takže to bych prozatímně odložil. (Vyšla nedávno dvanáctka, tak si určitě zkontrolujte, zdali ji máte. (via http://www.pcporadenstvi.cz/mozilla-aktualizovala-novinky-spi-e-pro-pokr...))

Obrázek uživatele Tana.Dana

Mozillu mám dvanáctku a PC se loudá celkově.
Provedla jsem podle rady,ale nic se už nezměnilo. Ani místo na C: po defragmentaci,ani rychlost. Kontrola chyb nic nevykázala. Pomohlo by přeinstalování?
Moc se mi to nechce nikam nosit,popř.na to někoho volat,ale když poradíte,že by to bylo nejlepší,tak na vás dám. Ta pomalost totiž dost otravuje.
Jsem moc ráda za rady,na C: už mám místo,tak jsem za to vděčná.Tak ještě jednou moc díky. Táňa. :)) :lol:

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Tak se na tu rychlost podíváme. (Jasně, reinstalace je nejrychlejší řešení většinou všech problémů, ale má i stinnou stránku - nutnost zálohy současných dat a znovu nainstalovat veškerou programovou výbavu, periférie atd. Prostě dá to také trochu práci.)

Stáhněte si program Hijackthis, vygenerujte LOG a pošlete nám ho sem prosím. Tedy zkopírujte obsah *.TXT dokumentu rovnou do okénka se zprávou.. ;)

(Jestli program neznáte: http://www.pcporadenstvi.cz/hijackthis-podrobnej-i-informace)

Obrázek uživatele Tana.Dana

Nevím,jestli je to ono,co jste měli na mysli,ale posílám to,co z toho "vylezlo".

Ještě jsem zjistila takovou základní věc,která mě,jako amatéra nenapadla ihned. Protože mám PC už několik let a v začátcích jsem ho tolik nevyužívala,tak mi zřejmě stačila jenom 512 RAM. A teď po těch letech je to pramálo. Nemůže ta pomalost být právě tím? To zřejmě není tak složité,nechat si vyměnit RAM za nějakou větší.

Očekávám další zprávu,mějte se hezky. Táňa

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 19:33:25, on 5.5.2012
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\CTHELPER.EXE
C:\Program Files\Elaborate Bytes\VirtualCloneDrive\VCDDaemon.exe
C:\Program Files\Seznam\Postak\Postak.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe
C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\CNAB4RPK.EXE
C:\Program Files\Total Commander\TOTALCMD.EXE
C:\Program Files\Zoner\Photo Studio 12\Program\Zps.exe
D:\01 Programy\PhotoFiltre\PhotoFiltre.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\OUTLOOK.EXE
C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugin-container.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
D:\02 Zkušebník\hijackthis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://home.mywebsearch.com/index.jhtml?n=77DE8857&ptnrS=ZNxpt407YYCZ&pt...
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
R3 - URLSearchHook: UrlSearchHook Class - {00000000-6E41-4FD3-8538-502F5495E5FC} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll (file missing)
R3 - URLSearchHook: (no name) - {EEE6C35D-6118-11DC-9C72-001320C79847} - (no file)
O1 - Hosts: 74.125.45.100 4-open-davinci.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 securitysoftwarepayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getavplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 safebrowsing-cache.google.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 urs.microsoft.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.securesoftwarebill.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.paysecuresystem.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 paysoftbillsolution.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 protected.maxisoftwaremart.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google-analytics.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.bing.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 uk.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 ca.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 de.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 fr.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 au.search.yahoo.com
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveShellExtensions.dll
O2 - BHO: Ask Toolbar BHO - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll (file missing)
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll (file missing)
O3 - Toolbar: (no name) - {EEE6C35B-6118-11DC-9C72-001320C79847} - (no file)
O3 - Toolbar: Ask Toolbar - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll (file missing)
O3 - Toolbar: (no name) - {10EDB994-47F8-43F7-AE96-F2EA63E9F90F} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [AsioReg] REGSVR32 /S CTASIO.DLL
O4 - HKLM\..\Run: [CTHelper] CTHELPER.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [VirtualCloneDrive] "C:\Program Files\Elaborate Bytes\VirtualCloneDrive\VCDDaemon.exe" /s
O4 - HKLM\..\Run: [Windows Defender] "C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe" -hide
O4 - HKLM\..\Run: [SMail] "C:\Program Files\Seznam\Postak\Postak.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Media Codec Update Service] C:\Program Files\Essentials Codec Pack\update.exe -silent
O4 - HKLM\..\Run: [SweetIM] C:\Program Files\SweetIM\Messenger\SweetIM.exe
O4 - HKLM\..\Run: [AdobeCS4ServiceManager] "C:\Program Files\Common Files\Adobe\CS4ServiceManager\CS4ServiceManager.exe" -launchedbylogin
O4 - HKLM\..\Run: [CutePuppyClock] C:\Program Files\Cute Puppy Clock\Cute Puppy Clock\PuppyClock.exe
O4 - HKLM\..\Run: [avast5] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe /nogui
O4 - HKLM\..\Run: [GrooveMonitor] "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe ARM] "C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [SpybotSD TeaTimer] C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized
O8 - Extra context menu item: &Download All using 4shared Desktop - C:\Program Files\4shared Desktop\down_all.htm
O8 - Extra context menu item: Add to Google Photos Screensa&ver - res://C:\WINDOWS\system32\GPhotos.scr/200
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Odeslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Od&eslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: (no name) - {53F6FCCD-9E22-4d71-86EA-6E43136192AB} - (no file)
O9 - Extra button: (no name) - {925DAB62-F9AC-4221-806A-057BFB1014AA} - (no file)
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International
O18 - Protocol: grooveLocalGWS - {88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveSystemServices.dll
O18 - Protocol: ms-help - {314111C7-A502-11D2-BBCA-00C04F8EC294} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Help\hxds.dll
O18 - Filter hijack: text/xml - {807563E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL
O20 - Winlogon Notify: dimsntfy - %SystemRoot%\System32\dimsntfy.dll (file missing)
O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - AVAST Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe (file missing)
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: Mozilla Maintenance Service (MozillaMaintenance) - Mozilla Foundation - C:\Program Files\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe
O23 - Service: ProtexisLicensing - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
O23 - Service: STI Simulator - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe
O23 - Service: Wyyo Service - Unknown owner - C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Wyyo\wyyo123.exe" "C:\Program Files\Wyyo\wyyo.dll" Service (file missing)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, stáhni a nech prohledat PC ESET scener http://www.eset.cz/cz/domacnosti/produkty/online-scanner/
Výpis byl dobrej nápad, dle mě se tam objevuje spousta zvláštních věcí, hrozby virů, malware atd. viz do oka bijící poslední řádek O23.
Koukám v PC by měl být AVAST, je tento antivir funkční? Nehlásí něco, nebo neni přeškrtlej?
Až to necháš prohledat, trochu déle to trvá, udělej znova log a vlož ho sem, uvidíme jestli se to rapidně změnilo, nebo se to bude muset zakázat a odstranit ručně.

Obrázek uživatele Tana.Dana

Tak jsem provedla dle rady a takto to dopadlo:

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 18:13:44, on 7.5.2012
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\CTHELPER.EXE
C:\Program Files\Elaborate Bytes\VirtualCloneDrive\VCDDaemon.exe
C:\Program Files\Seznam\Postak\Postak.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe
C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\CNAB4RPK.EXE
C:\Program Files\Total Commander\TOTALCMD.EXE
C:\Program Files\ESET\ESET Online Scanner\OnlineScannerApp.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\ESET\ESET Online Scanner\OnlineCmdLineScanner.exe
C:\Program Files\Zoner\Photo Studio 12\Program\Zps.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugin-container.exe
D:\02 Zkušebník\hijackthis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://home.mywebsearch.com/index.jhtml?n=77DE8857&ptnrS=ZNxpt407YYCZ&pt...
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
R3 - URLSearchHook: UrlSearchHook Class - {00000000-6E41-4FD3-8538-502F5495E5FC} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll (file missing)
R3 - URLSearchHook: (no name) - {EEE6C35D-6118-11DC-9C72-001320C79847} - (no file)
O1 - Hosts: 74.125.45.100 4-open-davinci.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 securitysoftwarepayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getavplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 safebrowsing-cache.google.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 urs.microsoft.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.securesoftwarebill.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.paysecuresystem.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 paysoftbillsolution.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 protected.maxisoftwaremart.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google-analytics.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.bing.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 uk.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 ca.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 de.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 fr.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 au.search.yahoo.com
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveShellExtensions.dll
O2 - BHO: Ask Toolbar BHO - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll (file missing)
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll (file missing)
O3 - Toolbar: (no name) - {EEE6C35B-6118-11DC-9C72-001320C79847} - (no file)
O3 - Toolbar: Ask Toolbar - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll (file missing)
O3 - Toolbar: (no name) - {10EDB994-47F8-43F7-AE96-F2EA63E9F90F} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [AsioReg] REGSVR32 /S CTASIO.DLL
O4 - HKLM\..\Run: [CTHelper] CTHELPER.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [VirtualCloneDrive] "C:\Program Files\Elaborate Bytes\VirtualCloneDrive\VCDDaemon.exe" /s
O4 - HKLM\..\Run: [Windows Defender] "C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe" -hide
O4 - HKLM\..\Run: [SMail] "C:\Program Files\Seznam\Postak\Postak.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Media Codec Update Service] C:\Program Files\Essentials Codec Pack\update.exe -silent
O4 - HKLM\..\Run: [SweetIM] C:\Program Files\SweetIM\Messenger\SweetIM.exe
O4 - HKLM\..\Run: [AdobeCS4ServiceManager] "C:\Program Files\Common Files\Adobe\CS4ServiceManager\CS4ServiceManager.exe" -launchedbylogin
O4 - HKLM\..\Run: [CutePuppyClock] C:\Program Files\Cute Puppy Clock\Cute Puppy Clock\PuppyClock.exe
O4 - HKLM\..\Run: [avast5] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe /nogui
O4 - HKLM\..\Run: [GrooveMonitor] "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe ARM] "C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [SpybotSD TeaTimer] C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized
O8 - Extra context menu item: &Download All using 4shared Desktop - C:\Program Files\4shared Desktop\down_all.htm
O8 - Extra context menu item: Add to Google Photos Screensa&ver - res://C:\WINDOWS\system32\GPhotos.scr/200
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Odeslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Od&eslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: (no name) - {53F6FCCD-9E22-4d71-86EA-6E43136192AB} - (no file)
O9 - Extra button: (no name) - {925DAB62-F9AC-4221-806A-057BFB1014AA} - (no file)
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International
O18 - Protocol: grooveLocalGWS - {88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveSystemServices.dll
O18 - Protocol: ms-help - {314111C7-A502-11D2-BBCA-00C04F8EC294} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Help\hxds.dll
O18 - Filter hijack: text/xml - {807563E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL
O20 - Winlogon Notify: dimsntfy - %SystemRoot%\System32\dimsntfy.dll (file missing)
O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - AVAST Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe (file missing)
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: Mozilla Maintenance Service (MozillaMaintenance) - Mozilla Foundation - C:\Program Files\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe
O23 - Service: ProtexisLicensing - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
O23 - Service: STI Simulator - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe
O23 - Service: Wyyo Service - Unknown owner - C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Wyyo\wyyo123.exe" "C:\Program Files\Wyyo\wyyo.dll" Service (file missing)

Posílám taky screen toho ESETu. Byly viry,byly.
Opravdu používám Avast,ale ten hlásí vždycky jenom aktualitace a potom sem tam,že zabránil otevření vstupu škodlivého souboru. Tak ten dotyčný soubor zavřu a už ho víc neotvírám. Myslela jsem,že když píše,že zabránil vstupu,tak mi po něm v PC nic nezbude,pokud ho hned zavřu. No jo,prostě laik... :shock:

Čekám na další instrukce,ahoj Táňa.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Popřemýšlejte o instalaci dalšího modulu RAM, 512MB je už poměrně málo a čím je systém aktualizovanější, spuštěno plno programů po startu, tím je PC pomalejší a tak málo paměti jen přispívá k zpomalení.
Tak se ještě mrkneme co vše se zbytečně spouští po startu, REG CLEANER http://www.slunecnice.cz/sw/regcleaner/
Spustit, dá se nastavit čeština a udělat screen ze záložky START UP, pak to pročistíme i registr a budem pokračovat.

Obrázek uživatele Tana.Dana

Na tom nic nenapřemýšlím,je mně už jasné,že je to nutnost. Takže to udělám.
A posílám screen.

Obrázek uživatele Michal Čížek

tak vlevo bych zaškrtl všechno kromě avastu, pak nechám na zvážení Tebou, jestli je nutné, aby se po startu samo spouštělo: SKYPE,MESSENGER a DAEMON, všechno toto sedí v paměti a zpomaluje PC.
Ostatní zaškrtnout a vpravo dole ODSTRANIT VYBRANÉ (REMOVE SELECTED), dál NÁSTROJE (TOOLS), ČIŠTĚNÍ REGISTRU (REGISTRY CLEANUP), SPUSTIT VŠE (DO THEM ALL).
Pak nahoře VÝBĚR (SELECT), VŠE (ALL) a dole zase ODSTRANIT VYBRANÉ (REMOVE SELECTED).
Restart a řekni jestli nystala změna, dál udělej znova LOG.

Obrázek uživatele Tana.Dana

Všechno jsem to provedla,jenom Skype jsem si nechala na otvírání. Ale bohužel pořád je to stejně pomalé. Asi se to zlepší až s tou RAMkou.
Posílám ten LOG po všech těch úkonech.

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 23:09:29, on 7.5.2012
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\CNAB4RPK.EXE
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe
C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Total Commander\TOTALCMD.EXE
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugin-container.exe
D:\02 Zkušebník\hijackthis.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\setup\avast.setup

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://home.mywebsearch.com/index.jhtml?n=77DE8857&ptnrS=ZNxpt407YYCZ&pt...
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
R3 - URLSearchHook: (no name) - {00000000-6E41-4FD3-8538-502F5495E5FC} - (no file)
R3 - URLSearchHook: (no name) - {EEE6C35D-6118-11DC-9C72-001320C79847} - (no file)
O1 - Hosts: 74.125.45.100 4-open-davinci.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 securitysoftwarepayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getavplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 safebrowsing-cache.google.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 urs.microsoft.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.securesoftwarebill.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.paysecuresystem.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 paysoftbillsolution.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 protected.maxisoftwaremart.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google-analytics.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.bing.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 uk.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 ca.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 de.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 fr.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 au.search.yahoo.com
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveShellExtensions.dll
O2 - BHO: Ask Toolbar BHO - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - (no file)
O2 - BHO: (no name) - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - (no file)
O3 - Toolbar: (no name) - {EEE6C35B-6118-11DC-9C72-001320C79847} - (no file)
O3 - Toolbar: (no name) - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - (no file)
O3 - Toolbar: (no name) - {10EDB994-47F8-43F7-AE96-F2EA63E9F90F} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [avast5] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe /nogui
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O8 - Extra context menu item: &Download All using 4shared Desktop - C:\Program Files\4shared Desktop\down_all.htm
O8 - Extra context menu item: Add to Google Photos Screensa&ver - res://C:\WINDOWS\system32\GPhotos.scr/200
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Odeslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Od&eslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: (no name) - {53F6FCCD-9E22-4d71-86EA-6E43136192AB} - (no file)
O9 - Extra button: (no name) - {925DAB62-F9AC-4221-806A-057BFB1014AA} - (no file)
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International
O18 - Protocol: grooveLocalGWS - {88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveSystemServices.dll
O18 - Protocol: ms-help - {314111C7-A502-11D2-BBCA-00C04F8EC294} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Help\hxds.dll
O18 - Filter hijack: text/xml - {807563E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL
O20 - Winlogon Notify: dimsntfy - %SystemRoot%\System32\dimsntfy.dll (file missing)
O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - AVAST Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe (file missing)
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: Mozilla Maintenance Service (MozillaMaintenance) - Mozilla Foundation - C:\Program Files\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe
O23 - Service: ProtexisLicensing - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
O23 - Service: STI Simulator - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe
O23 - Service: Wyyo Service - Unknown owner - C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Wyyo\wyyo123.exe" "C:\Program Files\Wyyo\wyyo.dll" Service (file missing)

Tak zatím... Táňa

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Čistý to tedy vůbec není.

Doporučuji udělat následující - v Hijackthisu FIXněte všechny řádky "O1 - Hosts" a také ten poslední "O23 - Service: Wyyo Service", na který upozornil Michal. (Řádky stačí označit a kliknout na tlačítko FIX.) Potom si spusťte Avast, zkontrolujte že je nově aktualizován a na záložce "Testovat počítač" klikněte na "Test po restartu".

Potom počítač restartujte a nechte Avast zkontrolovat disky. Jednoznačně něco najde, tak to nechte smazat. Jakmile vás pustí do Windows, tak znovu restartujte a pošlete nám prosím znovu LOG.

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) to je hezký, furt se čistí a furt je to stejný, tak uvidíme po tom zafixování.
Já bych ktomu ještě přidal:
O2 - BHO: Ask Toolbar BHO - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - (no file)
O2 - BHO: (no name) - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - (no file)
O3 - Toolbar: (no name) - {EEE6C35B-6118-11DC-9C72-001320C79847} - (no file)
O3 - Toolbar: (no name) - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - (no file)
O3 - Toolbar: (no name) - {10EDB994-47F8-43F7-AE96-F2EA63E9F90F} - (no file)

Obrázek uživatele Tana.Dana

Ahoj,
hlásím splnění úkolu a posílám zase LOG. Avast nic nenahlásil,ačkoliv jste byli přesvědčeni,že ano. Vypadá to,že můj PC má lepší nervy než my všichni dohromady a odolává sveřepě.
Třeba další pokus bude ten,co ho udolá. :)) :)) :))

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 13:36:43, on 8.5.2012
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe
C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
C:\WINDOWS\system32\CNAB4RPK.EXE
C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Total Commander\TOTALCMD.EXE
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugin-container.exe
C:\Program Files\Zoner\Photo Studio 12\Program\Zps.exe
D:\01 Programy\PhotoFiltre\PhotoFiltre.exe
D:\02 Zkušebník\hijackthis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://home.mywebsearch.com/index.jhtml?n=77DE8857&ptnrS=ZNxpt407YYCZ&pt...
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
R3 - URLSearchHook: (no name) - {00000000-6E41-4FD3-8538-502F5495E5FC} - (no file)
R3 - URLSearchHook: (no name) - {EEE6C35D-6118-11DC-9C72-001320C79847} - (no file)
O1 - Hosts: 74.125.45.100 4-open-davinci.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 securitysoftwarepayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getavplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 safebrowsing-cache.google.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 urs.microsoft.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.securesoftwarebill.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.paysecuresystem.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 paysoftbillsolution.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 protected.maxisoftwaremart.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google-analytics.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.bing.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 uk.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 ca.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 de.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 fr.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 au.search.yahoo.com
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveShellExtensions.dll
O4 - HKLM\..\Run: [avast5] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe /nogui
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O8 - Extra context menu item: &Download All using 4shared Desktop - C:\Program Files\4shared Desktop\down_all.htm
O8 - Extra context menu item: Add to Google Photos Screensa&ver - res://C:\WINDOWS\system32\GPhotos.scr/200
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Odeslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Od&eslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: (no name) - {53F6FCCD-9E22-4d71-86EA-6E43136192AB} - (no file)
O9 - Extra button: (no name) - {925DAB62-F9AC-4221-806A-057BFB1014AA} - (no file)
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International
O18 - Protocol: grooveLocalGWS - {88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveSystemServices.dll
O18 - Protocol: ms-help - {314111C7-A502-11D2-BBCA-00C04F8EC294} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Help\hxds.dll
O18 - Filter hijack: text/xml - {807563E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL
O20 - Winlogon Notify: dimsntfy - %SystemRoot%\System32\dimsntfy.dll (file missing)
O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - AVAST Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe (file missing)
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: Mozilla Maintenance Service (MozillaMaintenance) - Mozilla Foundation - C:\Program Files\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe
O23 - Service: ProtexisLicensing - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
O23 - Service: STI Simulator - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe

Obrázek uživatele Michal Čížek

ty položky O1 všechny byly odstraněny? Udělejte to znova, pak také v ODINATALOVAT PROGRAMY odinstalovat všechno co nese v názvu toolbar.

Obrázek uživatele Tana.Dana

Jsem z toho na větvi,protože ty 01 jsou tam pořád. Tady je LOG.

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 19:17:14, on 8.5.2012
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe
C:\WINDOWS\system32\CNAB4RPK.EXE
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe
C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Total Commander\TOTALCMD.EXE
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugin-container.exe
D:\02 Zkušebník\hijackthis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://home.mywebsearch.com/index.jhtml?n=77DE8857&ptnrS=ZNxpt407YYCZ&pt...
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R3 - URLSearchHook: (no name) - {00000000-6E41-4FD3-8538-502F5495E5FC} - (no file)
R3 - URLSearchHook: (no name) - {EEE6C35D-6118-11DC-9C72-001320C79847} - (no file)
O1 - Hosts: 74.125.45.100 4-open-davinci.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 securitysoftwarepayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getavplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 safebrowsing-cache.google.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 urs.microsoft.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.securesoftwarebill.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.paysecuresystem.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 paysoftbillsolution.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 protected.maxisoftwaremart.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google-analytics.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.bing.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 uk.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 ca.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 de.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 fr.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 au.search.yahoo.com
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveShellExtensions.dll
O4 - HKLM\..\Run: [avast5] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe /nogui
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O8 - Extra context menu item: &Download All using 4shared Desktop - C:\Program Files\4shared Desktop\down_all.htm
O8 - Extra context menu item: Add to Google Photos Screensa&ver - res://C:\WINDOWS\system32\GPhotos.scr/200
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Odeslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Od&eslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: (no name) - {53F6FCCD-9E22-4d71-86EA-6E43136192AB} - (no file)
O9 - Extra button: (no name) - {925DAB62-F9AC-4221-806A-057BFB1014AA} - (no file)
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International
O18 - Protocol: grooveLocalGWS - {88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveSystemServices.dll
O18 - Protocol: ms-help - {314111C7-A502-11D2-BBCA-00C04F8EC294} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Help\hxds.dll
O18 - Filter hijack: text/xml - {807563E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL
O20 - Winlogon Notify: dimsntfy - %SystemRoot%\System32\dimsntfy.dll (file missing)
O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - AVAST Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe (file missing)
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: Mozilla Maintenance Service (MozillaMaintenance) - Mozilla Foundation - C:\Program Files\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe
O23 - Service: ProtexisLicensing - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
O23 - Service: STI Simulator - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe

V názvu programu jsem toolbar našla jen u Ask toolbar (ani nevím,jak se mně tam dostal). Ten jsem odinstalovala. Další toolbar se vyskytuje vždycky uvnitř nějakého programu,tak nevím,jestli taky vymazat. Raději posílám screen a vy mi řekněte,co a jak. Táňa.

Obrázek uživatele Michal Čížek

asi jsme si nerozuměli, myslel jsem START-OVL.PANELY-PŘIDAT NEBO ODEBRAT PROGRAMY a tam vše co má usebe TOOLBAR

Ty O1 tam něco vrací z5, tak jako první udělat to co jsempsal a pak stáhnout a nechat prohlídnout http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/antiviry/jednoucelove/mal...

Obrázek uživatele Tana.Dana

Konečně hotovo,testovalo to 4 hoďky. Posílám protokol - je to tak dlouhé,že to bude muset na plátno do kina. :)) :)) :))
Ani se to sem nevejde celé najednou,musím to poslat na víckrát.

Malwarebytes Anti-Malware (Zkušební verze Malwarebytes Anti-Malware) 1.61.0.1400
www.malwarebytes.org

Verze databáze: v2012.05.08.08

Windows XP Service Pack 3 x86 NTFS
Internet Explorer 8.0.6001.18702
Táňa & Dana :: PC [administrátor]

Ochrana: Povolena

8.5.2012 20:59:35
mbam-log-2012-05-09 (00-47-30).txt

Typ: Úplná kontrola
Nastavení kontroly povoleno: Paměť | Po spuštění | Registr | Systémové soubory | Heuristická analýza Extra | Heuristická analýza Shuriken | PUP | PUM
Nastavení kontroly zakázáno: P2P
Kontrolované objekty: 240415
Uplynulý čas: 3 hodin, 45 minut, 39 sekund

Nalezené procesy v paměti: 0
(Žádné škodlivé položky nebyly zjištěny)

Nalezené moduly v paměti: 0
(Žádné škodlivé položky nebyly zjištěny)

Nalezené klíče v registru: 776
HKCR\CLSID\{2F9AD413-2E0B-4a85-BB2A-CF961238262A} (Adware.Hotbar) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCR\CLSID\{A4730EBE-43A6-443e-9776-36915D323AD3} (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{07B18EAB-A523-4961-B6BB-170DE4475CCA} (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{C5428486-50A0-4A02-9D20-520B59A9F9B2} (Adware.ShopperReports) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{C5428486-50A0-4A02-9D20-520B59A9F9B3} (Adware.ShopperReports) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Low Rights\ElevationPolicy\{59C7FC09-1C83-4648-B3E6-003D2BBC7481} (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Low Rights\ElevationPolicy\{68AF847F-6E91-45dd-9B68-D6A12C30E5D7} (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Low Rights\ElevationPolicy\{9170B96C-28D4-4626-8358-27E6CAEEF907} (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Low Rights\ElevationPolicy\{D1A71FA0-FF48-48dd-9B6D-7A13A3E42127} (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Low Rights\ElevationPolicy\{DDB1968E-EAD6-40fd-8DAE-FF14757F60C7} (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Low Rights\ElevationPolicy\{F138D901-86F0-4383-99B6-9CDD406036DA} (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\PreApproved\{1D4DB7D2-6EC9-47a3-BD87-1E41684E07BB} (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\PreApproved\{69725738-CD68-4f36-8D02-8C43722EE5DA} (Adware.Hotbar) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\MyWebSearch (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\Software\hotbarsa (Adware.Hotbar) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\FocusInteractive (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Fun Web Products (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\MyWebSearch (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Wyyo (Adware.Wyyo) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\a.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\aAvgApi.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\AAWTray.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\About.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ackwin32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\Ad-Aware.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\adaware.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\advxdwin.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\AdwarePrj.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\agent.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\agentsvr.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\agentw.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\alertsvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\alevir.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\alogserv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\AlphaAV (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\AlphaAV.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\AluSchedulerSvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\amon9x.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\anti-trojan.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\Anti-Virus Professional.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\AntispywarXP2009.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\antivirus.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\AntivirusPlus (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\AntivirusPlus.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\AntivirusPro_2010.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\AntivirusXP (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\AntivirusXP.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\antivirusxppro2009.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\AntiVirus_Pro.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ants.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\apimonitor.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\aplica32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\apvxdwin.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\arr.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashBug.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashChest.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashCnsnt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashDisp.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashLogV.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashMaiSv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashPopWz.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashQuick.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashServ.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashSimp2.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashSimpl.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashSkPcc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashSkPck.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashUpd.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashWebSv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\aswChLic.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\aswRegSvr.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\aswRunDll.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\aswUpdSv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\atcon.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\atguard.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\atro55en.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\atupdater.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\atwatch.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\au.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\aupdate.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\auto-protect.nav80try.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\autodown.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\autotrace.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\autoupdate.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\av360.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avadmin.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\AVCare.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avcenter.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avciman.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avconfig.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avconsol.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ave32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\AVENGINE.EXE (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgcc32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgchk.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgcmgr.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgcsrvx.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgctrl.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgdumpx.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgemc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgiproxy.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgnsx.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgnt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgrsx.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgscanx.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgserv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgserv9.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgsrmax.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgtray.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgui.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgupd.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avgwdsvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avkpop.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avkserv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avkservice.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avkwctl9.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avltmain.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avmailc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avmcdlg.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avnotify.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avnt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avp32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avpcc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avpdos32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avpm.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avptc32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avpupd.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avsched32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avsynmgr.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avupgsvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\AVWEBGRD.EXE (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avwin.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avwin95.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avwinnt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avwsc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avwupd.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avwupd32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avwupsrv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avxmonitor9x.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avxmonitornt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avxquar.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\b.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\backweb.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bargains.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bdfvcl.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bdfvwiz.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\BDInProcPatch.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bdmcon.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\BDMsnScan.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\BDSurvey.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bd_professional.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\beagle.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\belt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bidef.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bidserver.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bipcp.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bipcpevalsetup.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bisp.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\blackd.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\blackice.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\blink.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\blss.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bootconf.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bootwarn.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\borg2.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bpc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\brasil.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\brastk.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\brw.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bs120.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bspatch.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bundle.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bvt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\c.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cavscan.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ccapp.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ccevtmgr.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ccpxysvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ccSvcHst.exe (Trojan.Agent) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cdp.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cfd.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cfgwiz.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cfiadmin.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cfiaudit.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cfinet.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cfinet32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cfp.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cfpconfg.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cfplogvw.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cfpupdat.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\Cl.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\claw95.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\claw95cf.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\clean.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cleaner.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cleaner3.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cleanIELow.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cleanpc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\click.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cmd32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cmdagent.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cmesys.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cmgrdian.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cmon016.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\connectionmonitor.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\control (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cpd.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cpf9x206.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cpfnt206.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\crashrep.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\csc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cssconfg.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cssupdat.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cssurf.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ctrl.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cwnb181.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.

Obrázek uživatele Tana.Dana

HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\cwntdwmo.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\d.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\datemanager.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\dcomx.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\defalert.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\defscangui.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\defwatch.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\deloeminfs.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\deputy.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\divx.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\dllcache.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\dllreg.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\doors.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\dop.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\dpf.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\dpfsetup.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\dpps2.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\driverctrl.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\drwatson.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\drweb32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\drwebupw.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\dssagent.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\dvp95.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\dvp95_0.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ecengine.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\efpeadm.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\emsw.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ent.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\esafe.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\escanhnt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\escanv95.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\espwatch.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ethereal.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\etrustcipe.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\evpn.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\exantivirus-cnet.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\exe.avxw.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\expert.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\explore.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\f-agnt95.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\f-prot.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\f-prot95.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\f-stopw.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fact.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fameh32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fast.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fch32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fih32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\findviru.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\firewall.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fixcfg.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fixfp.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fnrb32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fp-win.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fp-win_trial.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fprot.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\frmwrk32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\frw.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fsaa.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fsav.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fsav32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fsav530stbyb.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fsav530wtbyb.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fsav95.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fsgk32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fsm32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fsma32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\fsmb32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\gator.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\gav.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\gbmenu.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\gbn976rl.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\gbpoll.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\generics.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\gmt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\guard.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\guarddog.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\guardgui.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\hacktracersetup.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\hbinst.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\hbsrv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\History.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\homeav2010.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\hotactio.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\hotpatch.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\htlog.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\htpatch.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\hwpe.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\hxdl.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\hxiul.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\iamapp.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\iamserv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\iamstats.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ibmasn.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ibmavsp.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\icload95.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\icloadnt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\icmon.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\icsupp95.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\icsuppnt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\Identity.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\idle.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\iedll.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\iedriver.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\IEShow.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\iface.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ifw2000.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\inetlnfo.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\infus.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\infwin.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\init.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\init32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\install[1].exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\install[2].exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\install[3].exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\install[4].exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\install[5].exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\intdel.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\intren.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\iomon98.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\istsvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\jammer.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\jdbgmrg.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\jedi.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\JsRcGen.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\kavlite40eng.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\kavpers40eng.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\kavpf.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\kazza.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\keenvalue.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\kerio-pf-213-en-win.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\kerio-wrl-421-en-win.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\kerio-wrp-421-en-win.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\killprocesssetup161.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ldnetmon.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ldpro.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ldpromenu.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ldscan.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\licmgr.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\lnetinfo.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\loader.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\localnet.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\lockdown.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\lockdown2000.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\lookout.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\lordpe.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\lsetup.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\luall.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\luau.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\lucomserver.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\luinit.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\luspt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\MalwareRemoval.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mapisvc32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mcagent.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mcmnhdlr.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mcmscsvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mcnasvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mcproxy.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\McSACore.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mcshell.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mcshield.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mcsysmon.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mctool.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mcupdate.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mcvsrte.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mcvsshld.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\md.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mfin32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mfw2en.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mfweng3.02d30.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mgavrtcl.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mgavrte.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mghtml.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mgui.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\minilog.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mmod.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\monitor.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\moolive.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mostat.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mpfagent.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mpfservice.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\MPFSrv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mpftray.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mrflux.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mrt.exe (Trojan.Agent) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msa.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msapp.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\MSASCui.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msbb.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msblast.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mscache.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msccn32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mscman.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msconfig (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msdm.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msdos.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msfwsvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msiexec16.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mslaugh.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msmgt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\MsMpEng.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msmsgri32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msseces.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mssmmc32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mssys.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msvxd.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mu0311ad.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mwatch.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\n32scanw.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nav.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\navap.navapsvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\navapsvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\navapw32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\navdx.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\navlu32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\navnt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\navstub.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\navw32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\navwnt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nc2000.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ncinst4.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ndd32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\neomonitor.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\neowatchlog.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\netarmor.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\netd32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\netinfo.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\netmon.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\netscanpro.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\netspyhunter-1.2.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\netutils.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nisserv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nisum.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nmain.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\normist.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\norton_internet_secu_3.0_407.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\notstart.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\npf40_tw_98_nt_me_2k.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\npfmessenger.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nprotect.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\npscheck.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\npssvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nsched32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nssys32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nstask32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nsupdate.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ntrtscan.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ntvdm.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ntxconfig.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nui.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nupgrade.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nvarch16.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nvc95.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nvsvc32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nwinst4.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nwservice.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\nwtool16.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\OAcat.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.

Obrázek uživatele Tana.Dana

HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\OAhlp.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\OAReg.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\oasrv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\oaui.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\oaview.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\OcHealthMon.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ODSW.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ollydbg.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\onsrvr.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\optimize.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ostronet.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\otfix.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\outpost.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\outpostinstall.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\outpostproinstall.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ozn695m5.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\padmin.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\panixk.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\patch.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pav.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pavcl.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\PavFnSvr.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pavproxy.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pavprsrv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pavsched.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pavsrv51.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pavw.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pccwin98.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pcfwallicon.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pcip10117_0.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pcscan.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pctsAuxs.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pctsGui.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pctsSvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pctsTray.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\PC_Antispyware2010.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pdfndr.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pdsetup.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\PerAvir.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\periscope.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\persfw.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\personalguard (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\personalguard.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\perswf.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pf2.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pfwadmin.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pgmonitr.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pingscan.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\platin.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pop3trap.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\poproxy.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\popscan.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\portdetective.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\portmonitor.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\powerscan.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ppinupdt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pptbc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ppvstop.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\prizesurfer.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\prmt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\prmvr.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\procdump.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\processmonitor.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\procexplorerv1.0.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\programauditor.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\proport.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\protector.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\protectx.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\PSANCU.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\PSANHost.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\PSANToManager.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\PsCtrls.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\PsImSvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\PskSvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\pspf.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\PSUNMain.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\purge.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\qconsole.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\qh.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\qserver.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\Quick Heal.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\QuickHealCleaner.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rapapp.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rav7.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rav7win.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rav8win32eng.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ray.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rb32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rcsync.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\realmon.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\reged.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\regedt32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rescue.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rescue32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rrguard.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rscdwld.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rshell.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rtvscan.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rtvscn95.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rulaunch.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rwg (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\rwg.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\SafetyKeeper.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\safeweb.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sahagent.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\Save.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\SaveArmor.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\SaveDefense.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\SaveKeep.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\savenow.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sbserv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\scam32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\scan32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\scan95.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\scanpm.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\scrscan.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\Secure Veteran.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\secureveteran.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\Security Center.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\SecurityFighter.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\securitysoldier.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\serv95.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\setloadorder.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\setupvameeval.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\setup_flowprotector_us.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sgssfw32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sh.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\shellspyinstall.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\shield.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\shn.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\showbehind.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\signcheck.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\smart.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\smartprotector.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\smc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\smrtdefp.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sms.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\smss32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\snetcfg.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\soap.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sofi.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\SoftSafeness.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sperm.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\spf.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sphinx.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\spoler.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\spoolcv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\spoolsv32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\spywarexpguard.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\spyxx.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\srexe.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\srng.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ss3edit.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ssgrate.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ssg_4104.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\st2.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\start.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\stcloader.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\supftrl.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\support.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\supporter5.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\svc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\svchostc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\svchosts.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\svshost.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sweep95.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sweepnet.sweepsrv.sys.swnetsup.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\symlcsvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\symproxysvc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\symtray.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\system.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\system32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sysupd.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tapinstall.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\taumon.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tbscan.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tca.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tcm.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tds-3.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tds2-98.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tds2-nt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\teekids.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tfak.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tfak5.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tgbob.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\titanin.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\titaninxp.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\TPSrv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\trickler.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\trjscan.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\trjsetup.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\trojantrap3.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\TrustWarrior.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tsadbot.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tsc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tvmd.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tvtmd.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\undoboot.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\updat.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\upgrad.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\utpost.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vbcmserv.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vbcons.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vbust.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vbwin9x.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vbwinntw.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vcsetup.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vet32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vet95.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vettray.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vfsetup.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vir-help.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\virusmdpersonalfirewall.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\VisthAux.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\VisthLic.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\VisthUpd.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vnlan300.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vnpc3000.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vpc32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vpc42.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vpfw30s.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vptray.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vscan40.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vscenu6.02d30.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vsched.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vsecomr.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vshwin32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vsisetup.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vsmain.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vsmon.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vsstat.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vswin9xe.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vswinntse.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vswinperse.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\w32dsm89.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\W3asbas.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\w9x.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\watchdog.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\webdav.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\WebProxy.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\webscanx.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\webtrap.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wfindv32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\whoswatchingme.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wimmun32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\win-bugsfix.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\win32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\win32us.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\winactive.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\winav.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\windll32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\window.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\windows Police Pro.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\windows.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wininetd.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wininitx.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\winlogin.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\winmain.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\winppr32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\winrecon.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\winservn.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\winss.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\winssk32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\winssnotify.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\WinSSUI.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\winstart.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\winstart001.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wintsk32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\winupdate.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wkufind.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wnad.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wnt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wradmin.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wrctrl.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wsbgate.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wscfxas.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wscfxav.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wscfxfw.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wsctool.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wupdater.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wupdt.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\wyvernworksfirewall.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\xpdeluxe.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\xpf202en.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\xp_antispyware.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\zapro.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\zapsetup3001.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\zatutor.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\zonalm2601.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\zonealarm.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\_avp32.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\_avpcc.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\_avpm.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\~1.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\~2.exe (Security.Hijack) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Wyyo Service (Adware.Wyyo) -> Žádná instrukce nebyla provedena.

Obrázek uživatele Tana.Dana

Nalezené hodnoty v registru: 30
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisallowRun|0 (Security.Hijack) -> Data: msseces.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisallowRun|1 (Security.Hijack) -> Data: MSASCui.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisallowRun|4 (Security.Hijack) -> Data: avgnt.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisallowRun|5 (Security.Hijack) -> Data: avcenter.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisallowRun|6 (Security.Hijack) -> Data: avscan.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisallowRun|7 (Security.Hijack) -> Data: avgfrw.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisallowRun|8 (Security.Hijack) -> Data: avgui.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisallowRun|9 (Security.Hijack) -> Data: avgtray.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisallowRun|10 (Security.Hijack) -> Data: avgscanx.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisallowRun|11 (Security.Hijack) -> Data: avgcfgex.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisallowRun|12 (Security.Hijack) -> Data: avgemc.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisallowRun|13 (Security.Hijack) -> Data: avgchsvx.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisallowRun|14 (Security.Hijack) -> Data: avgcmgr.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisallowRun|15 (Security.Hijack) -> Data: avgwdsvc.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\Arrakis3.exe|Debugger (Security.Hijack) -> Data: svchost.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bdAgent.exe|Debugger (Security.Hijack) -> Data: svchost.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bdreinit.exe|Debugger (Security.Hijack) -> Data: svchost.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bdsubwiz.exe|Debugger (Security.Hijack) -> Data: svchost.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bdtkexec.exe|Debugger (Security.Hijack) -> Data: svchost.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bdwizreg.exe|Debugger (Security.Hijack) -> Data: svchost.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\egui.exe|Debugger (Security.Hijack) -> Data: svchost.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ekrn.exe|Debugger (Security.Hijack) -> Data: svchost.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\install.exe|Debugger (Security.Hijack) -> Data: svchost.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\livesrv.exe|Debugger (Security.Hijack) -> Data: svchost.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\seccenter.exe|Debugger (Security.Hijack) -> Data: svchost.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\taskmgr.exe|Debugger (Security.Hijack) -> Data: svchost.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\uiscan.exe|Debugger (Security.Hijack) -> Data: svchost.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\upgrepl.exe|Debugger (Security.Hijack) -> Data: svchost.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vsserv.exe|Debugger (Security.Hijack) -> Data: svchost.exe -> Žádná instrukce nebyla provedena.
HKLM\SOFTWARE\Mozilla\Firefox\extensions|Hotbar@Hotbar.com (Adware.Hotbar) -> Data: C:\Program Files\Hotbar\bin\11.0.78.0\firefox\extensions -> Žádná instrukce nebyla provedena.

Nalezené datové položky v registru: 1
HKCR\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes|URL (Hijack.SearchPage) -> Špatný: (http://www.google.com/search?q={searchTerms}&rls=com.microsoft:{language}&ie={inputEncoding}&oe={outputEncoding}&startIndex={startIndex?}&startPage={startPage}) -> Žádná instrukce nebyla provedena.

Nalezené složky: 19
C:\Documents and Settings\Táňa & Dana\Data aplikací\Internet Antivirus 2011 (Rogue.InternetAntiVirus) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Documents and Settings\Táňa & Dana\Data aplikací\FunWebProducts (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Documents and Settings\Táňa & Dana\Data aplikací\FunWebProducts\Data (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Documents and Settings\Táňa & Dana\Data aplikací\FunWebProducts\Data\Táňa & Dana (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\HotbarSA (Adware.Hotbar) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\FunWebProducts (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\FunWebProducts\Installr (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\FunWebProducts\Installr\1.bin (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\FunWebProducts\Installr\1.bin\chrome (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\FunWebProducts\ScreenSaver (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\FunWebProducts\ScreenSaver\Images (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\FunWebProducts\Shared (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\MyWebSearch (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\MyWebSearch\bar (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\MyWebSearch\bar\gen1 (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\MyWebSearch\bar\History (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\MyWebSearch\bar\Settings (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\MyWebSearch\bar\wbnotify (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Hotbar (Adware.Hotbar) -> Žádná instrukce nebyla provedena.

Nalezené soubory: 15
C:\System Volume Information\_restore{28FEDEC9-7AD8-4D68-968D-821761FAF60A}\RP954\A0130593.exe (PUP.Hacktool.Patcher) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\System Volume Information\_restore{28FEDEC9-7AD8-4D68-968D-821761FAF60A}\RP954\A0130594.exe (PUP.Hacktool.Patcher) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Documents and Settings\Táňa & Dana\Data aplikací\Internet Antivirus 2011\Instructions.ini (Rogue.InternetAntiVirus) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\HotbarSA\HotbarSA.dat (Adware.Hotbar) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\HotbarSA\HotbarSAAbout.mht (Adware.Hotbar) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\HotbarSA\HotbarSAau.dat (Adware.Hotbar) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\HotbarSA\HotbarSAEULA.mht (Adware.Hotbar) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\HotbarSA\HotbarSA_kyf.dat (Adware.Hotbar) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\MyWebSearch\bar\gen1\COMMON.F3S (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\MyWebSearch\bar\History\search3 (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\MyWebSearch\bar\Settings\s_pid.dat (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Program Files\MyWebSearch\bar\wbnotify\COMMON.F3S (PUP.MyWebSearch) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Hotbar\Hotbar Uninstall Instructions.lnk (Adware.Hotbar) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Hotbar\Reset Cursor.lnk (Adware.Hotbar) -> Žádná instrukce nebyla provedena.
C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Hotbar\Weather.lnk (Adware.Hotbar) -> Žádná instrukce nebyla provedena.

(konec)

Obrázek uživatele Tana.Dana

Nevím,jestli mám "odstranit vybrané",jak mě to nabádá,tak raději počkám na rady.
Dobrou noc - Táňa.

Obrázek uživatele Michal Čížek

ano vše co to najde a pak sem zase log z hijackthis

Obrázek uživatele Tana.Dana

Jsem nešťastnááááááá !!!!!!
Ty potvory O1 jsou tam pořááááád !!!!!!
PC se mně jeví ještě pomalejší,než dřív. Než otevře soubor - celá věčnost a ještě než do něj člověka pustí -další věčnost. Pořád tam trčí přesýpačky a nic. Ach jo! :( :-(

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 15:35:35, on 9.5.2012
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\Windows Defender\MsMpEng.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
D:\01 Programy\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamservice.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe
D:\01 Programy\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamgui.exe
C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\CNAB4RPK.EXE
C:\Program Files\Total Commander\TOTALCMD.EXE
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
D:\02 Zkušebník\hijackthis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://home.mywebsearch.com/index.jhtml?n=77DE8857&ptnrS=ZNxpt407YYCZ&pt...
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R3 - URLSearchHook: (no name) - {00000000-6E41-4FD3-8538-502F5495E5FC} - (no file)
R3 - URLSearchHook: (no name) - {EEE6C35D-6118-11DC-9C72-001320C79847} - (no file)
O1 - Hosts: 74.125.45.100 4-open-davinci.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 securitysoftwarepayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getavplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 safebrowsing-cache.google.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 urs.microsoft.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.securesoftwarebill.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.paysecuresystem.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 paysoftbillsolution.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 protected.maxisoftwaremart.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google-analytics.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.bing.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 uk.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 ca.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 de.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 fr.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 au.search.yahoo.com
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveShellExtensions.dll
O4 - HKLM\..\Run: [avast5] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe /nogui
O4 - HKLM\..\Run: [Malwarebytes' Anti-Malware] "D:\01 Programy\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamgui.exe" /starttray
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O8 - Extra context menu item: &Download All using 4shared Desktop - C:\Program Files\4shared Desktop\down_all.htm
O8 - Extra context menu item: Add to Google Photos Screensa&ver - res://C:\WINDOWS\system32\GPhotos.scr/200
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Odeslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Od&eslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: (no name) - {53F6FCCD-9E22-4d71-86EA-6E43136192AB} - (no file)
O9 - Extra button: (no name) - {925DAB62-F9AC-4221-806A-057BFB1014AA} - (no file)
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International
O18 - Protocol: grooveLocalGWS - {88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveSystemServices.dll
O18 - Protocol: ms-help - {314111C7-A502-11D2-BBCA-00C04F8EC294} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Help\hxds.dll
O18 - Filter hijack: text/xml - {807563E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL
O20 - Winlogon Notify: dimsntfy - %SystemRoot%\System32\dimsntfy.dll (file missing)
O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - AVAST Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe (file missing)
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: MBAMService - Malwarebytes Corporation - D:\01 Programy\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamservice.exe
O23 - Service: Mozilla Maintenance Service (MozillaMaintenance) - Mozilla Foundation - C:\Program Files\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe
O23 - Service: ProtexisLicensing - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
O23 - Service: STI Simulator - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe

Obrázek uživatele Michal Čížek

tak fixneme ještě další položky v hijackthis:
druhé a třetí R1
používáte hotmail? pokud ne tak fix všech R1
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R3 - URLSearchHook: (no name) - {00000000-6E41-4FD3-8538-502F5495E5FC} - (no file)
R3 - URLSearchHook: (no name) - {EEE6C35D-6118-11DC-9C72-001320C79847} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [Malwarebytes' Anti-Malware] "D:\01 Programy\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamgui.exe" /starttray
O8 - Extra context menu item: &Download All using 4shared Desktop - C:\Program Files\4shared Desktop\down_all.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O23 - Service: MBAMService - Malwarebytes Corporation - D:\01 Programy\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamservice.exe
a samozřejmě znova O1

Obrázek uživatele Tana.Dana

Dopadlo to takto,ale HijackThis háže chybu - viz.screen.Nemůže to být tím?

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 18:38:21, on 9.5.2012
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\Windows Defender\MsMpEng.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
D:\01 Programy\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamservice.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe
C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\CNAB4RPK.EXE
C:\Program Files\Total Commander\TOTALCMD.EXE
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugin-container.exe
C:\PROGRAM FILES\ZONER\PHOTO STUDIO 12\PROGRAM\ZPS.EXE
D:\02 Zkušebník\hijackthis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://home.mywebsearch.com/index.jhtml?n=77DE8857&ptnrS=ZNxpt407YYCZ&pt...
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R3 - URLSearchHook: (no name) - {00000000-6E41-4FD3-8538-502F5495E5FC} - (no file)
R3 - URLSearchHook: (no name) - {EEE6C35D-6118-11DC-9C72-001320C79847} - (no file)
O1 - Hosts: 74.125.45.100 4-open-davinci.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 securitysoftwarepayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getavplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 safebrowsing-cache.google.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 urs.microsoft.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.securesoftwarebill.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.paysecuresystem.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 paysoftbillsolution.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 protected.maxisoftwaremart.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google-analytics.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.bing.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 uk.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 ca.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 de.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 fr.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 au.search.yahoo.com
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveShellExtensions.dll
O4 - HKLM\..\Run: [avast5] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe /nogui
O4 - HKLM\..\Run: [Malwarebytes' Anti-Malware] "D:\01 Programy\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamgui.exe" /starttray
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O8 - Extra context menu item: &Download All using 4shared Desktop - C:\Program Files\4shared Desktop\down_all.htm
O8 - Extra context menu item: Add to Google Photos Screensa&ver - res://C:\WINDOWS\system32\GPhotos.scr/200
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Odeslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Od&eslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: (no name) - {53F6FCCD-9E22-4d71-86EA-6E43136192AB} - (no file)
O9 - Extra button: (no name) - {925DAB62-F9AC-4221-806A-057BFB1014AA} - (no file)
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International
O18 - Protocol: grooveLocalGWS - {88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveSystemServices.dll
O18 - Protocol: ms-help - {314111C7-A502-11D2-BBCA-00C04F8EC294} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Help\hxds.dll
O18 - Filter hijack: text/xml - {807563E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL
O20 - Winlogon Notify: dimsntfy - %SystemRoot%\System32\dimsntfy.dll (file missing)
O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - AVAST Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe (file missing)
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: MBAMService - Malwarebytes Corporation - D:\01 Programy\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamservice.exe
O23 - Service: Mozilla Maintenance Service (MozillaMaintenance) - Mozilla Foundation - C:\Program Files\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe
O23 - Service: ProtexisLicensing - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
O23 - Service: STI Simulator - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe

Obrázek uživatele Michal Čížek

tak ty R0 vynech

Obrázek uživatele Tana.Dana

Další pokus:

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 19:20:21, on 9.5.2012
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\Windows Defender\MsMpEng.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
D:\01 Programy\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamservice.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe
C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\CNAB4RPK.EXE
C:\Program Files\Total Commander\TOTALCMD.EXE
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugin-container.exe
C:\PROGRAM FILES\ZONER\PHOTO STUDIO 12\PROGRAM\ZPS.EXE
D:\01 Programy\PhotoFiltre\PhotoFiltre.exe
D:\02 Zkušebník\hijackthis.exe

O1 - Hosts: 74.125.45.100 4-open-davinci.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 securitysoftwarepayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.privatesecuredpayments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getantivirusplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.secure-plus-payments.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.getavplusnow.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 safebrowsing-cache.google.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 urs.microsoft.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 www.securesoftwarebill.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 secure.paysecuresystem.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 paysoftbillsolution.com
O1 - Hosts: 74.125.45.100 protected.maxisoftwaremart.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.au
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.be
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.com.br
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ca
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ch
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.de
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.dk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.fr
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.ie
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.it
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.jp
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.nl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.no
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.nz
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.pl
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.se
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.uk
O1 - Hosts: 204.152.194.149 google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google.co.za
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.google-analytics.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.bing.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 www.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 uk.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 ca.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 de.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 fr.search.yahoo.com
O1 - Hosts: 204.152.194.149 au.search.yahoo.com
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveShellExtensions.dll
O4 - HKLM\..\Run: [avast5] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe /nogui
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O8 - Extra context menu item: Add to Google Photos Screensa&ver - res://C:\WINDOWS\system32\GPhotos.scr/200
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Odeslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Od&eslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: (no name) - {53F6FCCD-9E22-4d71-86EA-6E43136192AB} - (no file)
O9 - Extra button: (no name) - {925DAB62-F9AC-4221-806A-057BFB1014AA} - (no file)
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International
O18 - Protocol: grooveLocalGWS - {88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveSystemServices.dll
O18 - Protocol: ms-help - {314111C7-A502-11D2-BBCA-00C04F8EC294} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Help\hxds.dll
O18 - Filter hijack: text/xml - {807563E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL
O20 - Winlogon Notify: dimsntfy - %SystemRoot%\System32\dimsntfy.dll (file missing)
O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - AVAST Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe (file missing)
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: MBAMService - Malwarebytes Corporation - D:\01 Programy\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamservice.exe
O23 - Service: Mozilla Maintenance Service (MozillaMaintenance) - Mozilla Foundation - C:\Program Files\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe
O23 - Service: ProtexisLicensing - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
O23 - Service: STI Simulator - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe

Obrázek uživatele Michal Čížek

ještě odinstalujte na D: ten nainstalovaný anti malware a jdu popřemýšlet co stěma O1
Jaký se používá internetový prohlížeč, explorer, mozila firefox, nebo chrome?

Obrázek uživatele Tana.Dana

Používám Mozillu. Tak zatím.... Táňa. :-)

Obrázek uživatele Michal Čížek

tak ještě stáhnout a spustit http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe řídit se pokyny, jako vypnout antivir atd. bude to chvilku trvat, pak to vyplivne log, tak ho sem nakopírovat a spustit znova hijackthis

Obrázek uživatele Tana.Dana

Další krok hotov,tady požadované výsledky:

ComboFix 12-05-09.01 - Táňa & Dana 09.05.2012 21:19:53.1.1 - x86
Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600.3.1250.420.1029.18.511.138 [GMT 2:00]
Spuštěný z: d:\02 zkuüebnýk\ComboFix.exe
AV: avast! Antivirus *Disabled/Updated* {7591DB91-41F0-48A3-B128-1A293FD8233D}
FW: avast! Antivirus *Disabled* {7591DB91-41F0-48A3-B128-1A293FD8233D}
.
.
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Ostatní výmazy )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\ANTIGEN.exe
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\cid.exe
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\CLSV.sys
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\DBOLE.dll
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\ddv.exe
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\ddv.tmp
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\eb.dll
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\eb.drv
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\energy.dll
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\exec.sys
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\fan.tmp
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\fix.sys
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\FS.dll
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\kernel32.tmp
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\PE.tmp
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\ppal.sys
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\runddlkey.exe
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\runddlkey.tmp
c:\documents and settings\Táňa & Dana\Recent\tempdoc.sys
c:\program files\FunWebProducts
c:\program files\MyWebSearch
c:\program files\MyWebSearch\bar\gen1\COMMON.F3S
c:\program files\MyWebSearch\bar\History\search3
c:\program files\MyWebSearch\bar\Settings\s_pid.dat
c:\program files\MyWebSearch\bar\wbnotify\COMMON.F3S
c:\windows\system32\SET3E.tmp
c:\windows\system32\SET43.tmp
.
.
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Ovladače/Služby )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
-------\Legacy_NPF
.
.
((((((((((((((((((((((((( Soubory vytvořené od 2012-04-09 do 2012-05-09 )))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
2012-05-09 19:02 . 2012-05-09 19:02 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users\Oblíbené položky
2012-05-09 13:28 . 2012-04-18 01:06 6734704 ----a-w- c:\documents and settings\All Users\Data aplikací\Microsoft\Windows Defender\Definition Updates\{ACF265D2-FC84-49B5-A3F3-1ECDA905FF97}\mpengine.dll
2012-05-08 18:58 . 2012-05-09 10:02 40776 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\mbamswissarmy.sys
2012-05-08 18:18 . 2012-05-08 18:18 -------- d-----w- c:\documents and settings\Táňa & Dana\Data aplikací\Malwarebytes
2012-05-08 18:17 . 2012-05-08 18:17 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users\Data aplikací\Malwarebytes
2012-05-07 10:37 . 2012-05-07 10:37 -------- d-----w- c:\program files\ESET
2012-04-25 20:28 . 2012-04-25 20:28 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users\Data aplikací\Iminent
2012-04-25 12:27 . 2012-04-25 12:27 -------- d-----w- c:\program files\Mozilla Maintenance Service
2012-04-25 12:26 . 2012-04-25 12:26 157352 ----a-w- c:\program files\Mozilla Firefox\maintenanceservice_installer.exe
2012-04-25 12:26 . 2012-04-25 12:26 129976 ----a-w- c:\program files\Mozilla Firefox\maintenanceservice.exe
2012-04-24 21:14 . 2012-04-25 20:46 -------- d-----w- c:\documents and settings\Táňa & Dana\Data aplikací\Toolbar4
2012-04-18 18:14 . 2012-04-18 18:14 -------- d-----w- c:\program files\IncrediMail
.
.
.
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M výpis ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
2012-05-05 20:12 . 2012-03-30 15:19 419488 ----a-w- c:\windows\system32\FlashPlayerApp.exe
2012-05-05 20:12 . 2011-10-21 09:49 70304 ----a-w- c:\windows\system32\FlashPlayerCPLApp.cpl
2012-04-18 01:06 . 2010-12-22 18:53 6734704 ------w- c:\documents and settings\All Users\Data aplikací\Microsoft\Windows Defender\Definition Updates\Updates\mpengine.dll
2012-03-01 10:59 . 2008-04-14 12:00 916992 ----a-w- c:\windows\system32\wininet.dll
2012-03-01 10:59 . 2008-04-14 12:00 43520 ----a-w- c:\windows\system32\licmgr10.dll
2012-03-01 10:59 . 2008-04-14 12:00 1469440 ----a-w- c:\windows\system32\inetcpl.cpl
2012-02-29 14:10 . 2008-04-14 12:00 177664 ----a-w- c:\windows\system32\wintrust.dll
2012-02-29 14:10 . 2008-04-14 12:00 148480 ----a-w- c:\windows\system32\imagehlp.dll
2012-02-29 12:17 . 2008-04-14 12:00 385024 ----a-w- c:\windows\system32\html.iec
2012-02-23 16:23 . 2010-07-27 21:09 41184 ----a-w- c:\windows\avastSS.scr
2012-02-23 16:23 . 2008-12-14 11:41 201352 ----a-w- c:\windows\system32\aswBoot.exe
2012-02-23 16:12 . 2011-07-09 19:49 610648 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\aswSnx.sys
2012-02-23 16:12 . 2008-12-14 13:02 337112 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\aswSP.sys
2012-02-23 16:10 . 2008-12-14 11:41 35672 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\aswRdr.sys
2012-02-23 16:10 . 2008-12-14 11:41 53848 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\aswTdi.sys
2012-02-23 16:10 . 2008-12-14 11:41 95704 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\aswmon2.sys
2012-02-23 16:10 . 2008-12-14 11:41 89048 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\aswmon.sys
2012-02-23 16:10 . 2008-12-14 13:02 20696 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\aswFsBlk.sys
2012-02-23 16:07 . 2008-12-14 11:41 24920 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\aavmker4.sys
2012-02-23 08:18 . 2009-10-03 12:28 237072 ------w- c:\windows\system32\MpSigStub.exe
2012-04-25 12:25 . 2012-04-01 16:37 97208 ----a-w- c:\program files\mozilla firefox\components\browsercomps.dll
.
.
------- Sigcheck -------
Note: Unsigned files aren't necessarily malware.
.
[7] 2008-06-20 . AD978A1B783B5719720CFF204B666C8E . 361600 . . [5.1.2600.5625] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2509553\SP3QFE\tcpip.sys
[7] 2008-06-20 . AD978A1B783B5719720CFF204B666C8E . 361600 . . [5.1.2600.5625] . . c:\windows\$hf_mig$\KB951748\SP3QFE\tcpip.sys
[7] 2008-06-20 . 9AEFA14BD6B182D61E3119FA5F436D3D . 361600 . . [5.1.2600.5625] . . c:\windows\system32\dllcache\tcpip.sys
[-] 2008-06-20 . CBEEBEB899E31EF52B962CB31FC8CA5C . 361600 . . [5.1.2600.5625] . . c:\windows\system32\drivers\tcpip.sys
.
(((((((((((((((((((((((((((((((((( Spouštěcí body v registru )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
*Poznámka* prázdné záznamy a legitimní výchozí údaje nejsou zobrazeny.
REGEDIT4
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\shelliconoverlayidentifiers\00avast]
@="{472083B0-C522-11CF-8763-00608CC02F24}"
[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{472083B0-C522-11CF-8763-00608CC02F24}]
2012-02-23 16:23 123536 ----a-w- c:\program files\Alwil Software\Avast5\ashShell.dll
.
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"Skype"="c:\program files\Skype\Phone\Skype.exe" [2011-10-13 17351304]
"ctfmon.exe"="c:\windows\system32\ctfmon.exe" [2008-04-14 15360]
.
[HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"CTFMON.EXE"="c:\windows\system32\CTFMON.EXE" [2008-04-14 15360]
"DWQueuedReporting"="c:\progra~1\COMMON~1\MICROS~1\DW\dwtrig20.exe" [2008-11-03 435096]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\WinDefend]
@="Service"
.
[HKLM\~\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\AuthorizedApplications\List]
"%windir%\\Network Diagnostic\\xpnetdiag.exe"=
"%windir%\\system32\\sessmgr.exe"=
"c:\\WINDOWS\\system32\\CNAB4RPK.EXE"=
"c:\\Program Files\\IncrediMail\\bin\\IncMail.exe"=
"c:\\Program Files\\IncrediMail\\bin\\ImApp.exe"=
"c:\\Program Files\\IncrediMail\\bin\\ImpCnt.exe"=
"c:\\Program Files\\Microsoft Office\\Office12\\OUTLOOK.EXE"=
"c:\\Program Files\\Microsoft Office\\Office12\\GROOVE.EXE"=
"c:\\Program Files\\Microsoft Office\\Office12\\ONENOTE.EXE"=
"c:\\Program Files\\Skype\\Phone\\Skype.exe"=
"c:\\Program Files\\IncrediMail\\Bin\\ImLc.exe"=
.
[HKLM\~\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\GloballyOpenPorts\List]
"5353:TCP"= 5353:TCP:Adobe CSI CS4
.
R0 sfdrv01a;StarForce Protection Environment Driver (version 1.x.a);c:\windows\system32\drivers\sfdrv01a.sys [5.7.2006 14:46 63352]
R1 aswSnx;aswSnx;c:\windows\system32\drivers\aswSnx.sys [9.7.2011 21:49 610648]
R1 aswSP;aswSP;c:\windows\system32\drivers\aswSP.sys [14.12.2008 15:02 337112]
R2 aswFsBlk;aswFsBlk;c:\windows\system32\drivers\aswFsBlk.sys [14.12.2008 15:02 20696]
R2 WinDefend;Windows Defender;c:\program files\Windows Defender\MsMpEng.exe [3.11.2006 20:19 13592]
S3 AdobeFlashPlayerUpdateSvc;Adobe Flash Player Update Service;c:\windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe [30.3.2012 17:19 257696]
S3 autorun;autorun;\??\c:\huadio.tmp --> c:\huadio.tmp [?]
S3 mapmem_dv;mapmem_dv;\??\c:\mapmem.tmp --> c:\mapmem.tmp [?]
S3 MBAMSwissArmy;MBAMSwissArmy;c:\windows\system32\drivers\mbamswissarmy.sys [8.5.2012 20:58 40776]
S3 MozillaMaintenance;Mozilla Maintenance Service;c:\program files\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe [25.4.2012 14:27 129976]
S3 pcouffin;VSO Software pcouffin;c:\windows\system32\drivers\pcouffin.sys [4.7.2010 19:57 47360]
.
--- Ostatní služby/ovladače v paměti ---
.
*NewlyCreated* - WS2IFSL
.
Obsah adresáře 'Naplánované úlohy'
.
2012-05-09 c:\windows\Tasks\Adobe Flash Player Updater.job
- c:\windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe [2012-03-30 20:12]
.
2012-05-09 c:\windows\Tasks\MP Scheduled Scan.job
- c:\program files\Windows Defender\MpCmdRun.exe [2006-11-03 18:20]
.
2012-05-09 c:\windows\Tasks\User_Feed_Synchronization-{92DF9B07-7A2E-423B-8FE8-85FD8E6C89FA}.job
- c:\windows\system32\msfeedssync.exe [2007-08-13 03:31]
.
.
------- Doplňkový sken -------
.
uStart Page = about:blank
mStart Page = about:blank
IE: Add to Google Photos Screensa&ver - c:\windows\system32\GPhotos.scr/200
IE: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - c:\progra~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
IE: E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel - c:\progra~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
TCP: DhcpNameServer = 213.46.172.36 213.46.172.37
FF - ProfilePath - c:\documents and settings\Táňa & Dana\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\aygw5ibb.default\
FF - prefs.js: browser.search.defaulturl - hxxp://search.conduit.com/ResultsExt.aspx?ctid=CT2269050&SearchSource=3&q={searchTerms}
FF - prefs.js: browser.search.selectedEngine - My Web Search
FF - prefs.js: browser.startup.homepage - chrome://speeddial/content/speeddial.xul
FF - prefs.js: keyword.URL - hxxp://search.conduit.com/ResultsExt.aspx?ctid=CT2269050&q=
FF - prefs.js: network.proxy.type - 0
.
- - - - NEPLATNÉ POLOŽKY ODSTRANĚNÉ Z REGISTRU - - - -
.
WebBrowser-{EEE6C35B-6118-11DC-9C72-001320C79847} - (no file)
WebBrowser-{D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - (no file)
AddRemove-Adobe AIR - c:\program files\Common Files\Adobe AIR\Versions\1.0\Resources\Adobe AIR Updater.exe
AddRemove-Adobe_faf656ef605427ee2f42989c3ad31b8 - c:\program files\Common Files\Adobe\Installers\faf656ef605427ee2f42989c3ad31b8\Setup.exe
AddRemove-aTube Catcher - f:\přesun z c\aTube Catcher 2.0\uninstall.exe
AddRemove-FastStone Image Viewer - f:\přesun z c\FastStone Image Viewer\uninst.exe
AddRemove-Totalcmd - c:\program files\totalcmd\tcuninst.exe
AddRemove-Xenofex2 - c:\progra~1\PHOTOF~1\Plugins\XENOFE~1\UNWISE.EXE
AddRemove-PhotoFiltre - c:\program files\PhotoFiltre\Uninst.exe
AddRemove-PhotoFiltre Studio X - c:\program files\PhotoFiltre Studio X\Uninst.exe
.
.
.
**************************************************************************
.
catchme 0.3.1398 W2K/XP/Vista - rootkit/stealth malware detector by Gmer, http://www.gmer.net
Rootkit scan 2012-05-09 21:34
Windows 5.1.2600 Service Pack 3 NTFS
.
skenování skrytých procesů ...
.
skenování skrytých položek 'Po spuštění' ...
.
skenování skrytých souborů ...
.
sken byl úspešně dokončen
skryté soubory: 0
.
**************************************************************************
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\ControlSet001\Services\autorun]
"ImagePath"="\??\C:\huadio.tmp"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\ControlSet001\Services\mapmem_dv]
"ImagePath"="\??\C:\mapmem.tmp"
.
--------------------- ZAMKNUTÉ KLÍČE V REGISTRU ---------------------
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*I61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*P7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*FAX*EXF*EMFPX*FAX*EXFTS*FPX*FAGIF*FTS*FPI61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*MAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*RAD*PWP*PSRAS*RAD*PWRGB*RAS*RASCT*RGB*RASFW*SCT*RGSGI*SFW*SCSUN*SGI*SFTGA*SUN*SGTIF*TGA*SUTIM*TIF*TGVDA*TIM*TIVID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*RAS*RAD*PWRGB*RAS*RASCT*RGB*RASFW*SCT*RGSGI*SFW*SCSUN*SGI*SFTGA*SUN*SGTIF*TGA*SUTIM*TIF*TGVDA*TIM*TIVID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*PBM*P7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*WBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*XBM*WPG*WMXCF*XBM*WPXPM*XCF*XBXWD*XPM*XCYUV*XWD*XP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*DCM*CUT*CUDCX*DCM*CUDIB*DCX*DCEMF*DIB*DCEXF*EMF*DIFAX*EXF*EMFPX*FAX*EXFTS*FPX*FAGIF*FTS*FPI61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*DCX*DCM*CUDIB*DCX*DCEMF*DIB*DCEXF*EMF*DIFAX*EXF*EMFPX*FAX*EXFTS*FPX*FAGIF*FTS*FPI61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*ICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*PCD*PBM*P7PCT*PCD*PBPCX*PCT*PCPDB*PCX*PCPDD*PDB*PCPGM*PDD*PDPIX*PGM*PDPM]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*PCT*PCD*PBPCX*PCT*PCPDB*PCX*PCPDD*PDB*PCPGM*PDD*PDPIX*PGM*PDPM]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*PCX*PCT*PCPDB*PCX*PCPDD*PDB*PCPGM*PDD*PDPIX*PGM*PDPM]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*SCT*RGB*RASFW*SCT*RGSGI*SFW*SCSUN*SGI*SFTGA*SUN*SGTIF*TGA*SUTIM*TIF*TGVDA*TIM*TIVID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*XCF*XBM*WPXPM*XCF*XBXWD*XPM*XCYUV*XWD*XP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*PDB*PCX*PCPDD*PDB*PCPGM*PDD*PDPIX*PGM*PDPM]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*PDD*PDB*PCPGM*PDD*PDPIX*PGM*PDPM]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*VDA*TIM*TIVID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*JFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*SFW*SCT*RGSGI*SFW*SCSUN*SGI*SFTGA*SUN*SGTIF*TGA*SUTIM*TIF*TGVDA*TIM*TIVID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*PGM*PDD*PDPIX*PGM*PDPM]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*RGB*RAS*RASCT*RGB*RASFW*SCT*RGSGI*SFW*SCSUN*SGI*SFTGA*SUN*SGTIF*TGA*SUTIM*TIF*TGVDA*TIM*TIVID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*SGI*SFW*SCSUN*SGI*SFTGA*SUN*SGTIF*TGA*SUTIM*TIF*TGVDA*TIM*TIVID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*TGA*SUN*SGTIF*TGA*SUTIM*TIF*TGVDA*TIM*TIVID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*DIB*DCX*DCEMF*DIB*DCEXF*EMF*DIFAX*EXF*EMFPX*FAX*EXFTS*FPX*FAGIF*FTS*FPI61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*GIF*FTS*FPI61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*MIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*PIX*PGM*PDPM]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*TIF*TGA*SUTIM*TIF*TGVDA*TIM*TIVID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*TIM*TIF*TGVDA*TIM*TIVID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*VID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*VIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*BMP*AVS*ARCUR*BMP*AVCUT*CUR*BMDCM*CUT*CUDCX*DCM*CUDIB*DCX*DCEMF*DIB*DCEXF*EMF*DIFAX*EXF*EMFPX*FAX*EXFTS*FPX*FAGIF*FTS*FPI61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*EMF*DIB*DCEXF*EMF*DIFAX*EXF*EMFPX*FAX*EXFTS*FPX*FAGIF*FTS*FPI61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*PM]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*WMF*WBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*MNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*PNG*PM]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*PNM*PNG*PMPPM*PNM*PNPSD*PPM*PNPWP*PSD*PPRAD*PWP*PSRAS*RAD*PWRGB*RAS*RASCT*RGB*RASFW*SCT*RGSGI*SFW*SCSUN*SGI*SFTGA*SUN*SGTIF*TGA*SUTIM*TIF*TGVDA*TIM*TIVID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*FPX*FAX*EXFTS*FPX*FAGIF*FTS*FPI61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*JPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*JPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*JPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*PPM*PNM*PNPSD*PPM*PNPWP*PSD*PPRAD*PWP*PSRAS*RAD*PWRGB*RAS*RASCT*RGB*RASFW*SCT*RGSGI*SFW*SCSUN*SGI*SFTGA*SUN*SGTIF*TGA*SUTIM*TIF*TGVDA*TIM*TIVID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*WPG*WMF*WBXBM*WPG*WMXCF*XBM*WPXPM*XCF*XBXWD*XPM*XCYUV*XWD*XP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*XPM*XCF*XBXWD*XPM*XCYUV*XWD*XP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*ARF*2BP*Y*ART*ARF*2BAVS*ART*ARBMP*AVS*ARCUR*BMP*AVCUT*CUR*BMDCM*CUT*CUDCX*DCM*CUDIB*DCX*DCEMF*DIB*DCEXF*EMF*DIFAX*EXF*EMFPX*FAX*EXFTS*FPX*FAGIF*FTS*FPI61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*ART*ARF*2BAVS*ART*ARBMP*AVS*ARCUR*BMP*AVCUT*CUR*BMDCM*CUT*CUDCX*DCM*CUDIB*DCX*DCEMF*DIB*DCEXF*EMF*DIFAX*EXF*EMFPX*FAX*EXFTS*FPX*FAGIF*FTS*FPI61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*PSD*PPM*PNPWP*PSD*PPRAD*PWP*PSRAS*RAD*PWRGB*RAS*RASCT*RGB*RASFW*SCT*RGSGI*SFW*SCSUN*SGI*SFTGA*SUN*SGTIF*TGA*SUTIM*TIF*TGVDA*TIM*TIVID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*FTS*FPX*FAGIF*FTS*FPI61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*MTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*CUR*BMP*AVCUT*CUR*BMDCM*CUT*CUDCX*DCM*CUDIB*DCX*DCEMF*DIB*DCEXF*EMF*DIFAX*EXF*EMFPX*FAX*EXFTS*FPX*FAGIF*FTS*FPI61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*CUT*CUR*BMDCM*CUT*CUDCX*DCM*CUDIB*DCX*DCEMF*DIB*DCEXF*EMF*DIFAX*EXF*EMFPX*FAX*EXFTS*FPX*FAGIF*FTS*FPI61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*SUN*SGI*SFTGA*SUN*SGTIF*TGA*SUTIM*TIF*TGVDA*TIM*TIVID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*YUV*XWD*XP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*AVS*ART*ARBMP*AVS*ARCUR*BMP*AVCUT*CUR*BMDCM*CUT*CUDCX*DCM*CUDIB*DCX*DCEMF*DIB*DCEXF*EMF*DIFAX*EXF*EMFPX*FAX*EXFTS*FPX*FAGIF*FTS*FPI61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*MVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*PWP*PSD*PPRAD*PWP*PSRAS*RAD*PWRGB*RAS*RASCT*RGB*RASFW*SCT*RGSGI*SFW*SCSUN*SGI*SFTGA*SUN*SGTIF*TGA*SUTIM*TIF*TGVDA*TIM*TIVID*VDA*TIVIF*VID*VDWBMP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*XWD*XPM*XCYUV*XWD*XP]
@Class="REG_SZ"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\.*EXF*EMF*DIFAX*EXF*EMFPX*FAX*EXFTS*FPX*FAGIF*FTS*FPI61*GIF*FTICO*I61*GIJFF*ICO*I6JP2*JFF*ICJPC*JP2*JFJPG*JPC*JPJPS*JPG*JPMAT*JPS*JPMIF*MAT*JPMNG*MIF*MAMTV*MNG*MIMVG*MTV*MNP7]
@Class="REG_SZ"
.
--------------------- Knihovny navázané na běžící procesy ---------------------
.
- - - - - - - > 'winlogon.exe'(716)
c:\program files\Common Files\Adobe\Adobe Drive CS4\AdobeDriveCS4_NP.dll
c:\windows\system32\COMRes.dll
.
- - - - - - - > 'explorer.exe'(1568)
c:\windows\system32\webcheck.dll
c:\program files\Common Files\Adobe\Adobe Drive CS4\AdobeDriveCS4_NP.dll
.
------------------------ Jiné spuštené procesy ------------------------
.
c:\program files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
c:\program files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
c:\windows\system32\PSIService.exe
c:\windows\System32\PAStiSvc.exe
c:\windows\system32\CNAB4RPK.EXE
.
**************************************************************************
.
Celkový čas: 2012-05-09 21:43:25 - počítač byl restartován
ComboFix-quarantined-files.txt 2012-05-09 19:43
.
Před spuštěním: 5 291 347 968
Po spuštění: 5 230 481 408
.
WindowsXP-KB310994-SP2-Home-BootDisk-CSY.exe
[boot loader]
timeout=2
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
c:\cmdcons\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows Recovery Console" /cmdcons
UnsupportedDebug="do not select this" /debug
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetect
.
- - End Of File - - B2BE5E65265875927EA40F325C721A1B

log HijackThis:

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 21:51:15, on 9.5.2012
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\Windows Defender\MsMpEng.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\CNAB4RPK.EXE
C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\WINDOWS\explorer.exe
C:\WINDOWS\system32\notepad.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugin-container.exe
C:\Program Files\Total Commander\TOTALCMD.EXE
D:\02 Zkušebník\hijackthis.exe

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveShellExtensions.dll
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized
O8 - Extra context menu item: Add to Google Photos Screensa&ver - res://C:\WINDOWS\system32\GPhotos.scr/200
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Odeslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Od&eslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: (no name) - {53F6FCCD-9E22-4d71-86EA-6E43136192AB} - (no file)
O9 - Extra button: (no name) - {925DAB62-F9AC-4221-806A-057BFB1014AA} - (no file)
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International
O18 - Protocol: grooveLocalGWS - {88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveSystemServices.dll
O18 - Protocol: ms-help - {314111C7-A502-11D2-BBCA-00C04F8EC294} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Help\hxds.dll
O18 - Filter hijack: text/xml - {807563E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL
O20 - Winlogon Notify: dimsntfy - %SystemRoot%\System32\dimsntfy.dll (file missing)
O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - AVAST Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe (file missing)
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: Mozilla Maintenance Service (MozillaMaintenance) - Mozilla Foundation - C:\Program Files\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe
O23 - Service: ProtexisLicensing - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
O23 - Service: STI Simulator - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe

Obrázek uživatele Michal Čížek

tak ted by to mělo být čisté, víc stim nenaděláme, ještě se můžeme mrknout jak vypadá disk, jestli zpomalení neni také částečně jeho vina.
HD Tune trial 5 www.hdtune.com/files/hdtunepro_500_trial.exe a screen ze záložky HEALTH

Obrázek uživatele Jiří Moos

Ahoj, fixni ještě z předchozího logu všechny "(file missing)" a "(no file)".

Dovolím si přidat prevenční postřehy:

1. Antivir - je důležité pravidelně aktualizovat, určitě si povol automatické aktualizace virové databáze i samotného antiviru. Avast! je super antivir, sám toho dokáže hodně zachytit, ale ve free verzi neobsahuje firewall. Je proto nutné pravidelně testovat systém na viry. To zprostředkuje také třeba právě Michalův MalwareByte´s Antimalware (MBAM).

Pokud máš na PC citlivá data (internet banking, ....) určitě nebude pouhý antivir stačit - zvaž koupi komerčního komplexního řešení s firewallem (kolem 1000 Kč/rok).

2. Čistící programy jako CCleaner by určitě neměly chybět v často používaném systému, starají se o údržbu registrů a mažou dočasné soubory aplikací - čistí. Také je však nutná aktualizace - havěť se vyvíjí a je potřeba flexibilita.

Obrázek uživatele Tana.Dana

Opět zdravím do nového dne,
děkuji i za další rady ohledně prevenční pravidelné údržby.Internet banking nepoužívám,takže škody tohoto typu mně nehrozí. Ale ten Antimalware je dobrý,s tím budu spolupracovat. S CCleaner nemám žádné zkušenosti,ale proč to nezkusit.

Tady je ten screen z toho HD Tune...

Táňa.

Obrázek uživatele Michal Čížek

takže je to jasné, nejspíš nenastala po vyčištění žádná, nebo nepatrná změna k lepší rychlosti, ten disk je naodpis, další z rodiny SEAGATE, bohužel se stím nedá nic dělat, je to na výměnu, pokud neni v PC nic důležitého, tak pracovat do posledního dechu, ale PC se bude pořád zpomalovat, až začne padat systém sám odsebe.

Obrázek uživatele Tana.Dana

Hm,tak to není potěšující zpráva,ale nedá se nic dělat. Je to rentabilní vyměňovat disk a nebo je lepší poohlédnout se po novém PC?

Obrázek uživatele Michal Čížek

záleží na tom, co máte nyní za hardware a co se na něm vše dělá, pokud jste spokojená s tím co na něm děláte, stačí koupit disk, ale jsou nyní drahé, kolem 2000,-

Obrázek uživatele Tana.Dana

Děkuji vám všem moc a moc za všechno. Jsem fakt ráda,že existuje ještě někdo takový,kdo poradí úplně cizímu člověku. V dnešní době vzácné. Nevím,jak vyjádřit vděčnost na dálku,tak vám uděluji ode mě PC Oscara.
Mějte se moc krásně a když tak zase písemné nashle........ Táňa

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) díky moc


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.