Nezobrazují se mi teploty komponent

Dobrý večer,
nainstaloval jsem si Everes home edition na notebook s cílem zjistit teploty komponent ale nic se mi nezobrazuje. Ostatní informace everest ukazuje ale teploty ani napětí a rychlost ventilátoru ne! Čím to může být?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

V NTB nemusí být potřebné senzory.. Liší se to komponentu od komponenty..
Případně je nemusí Everest ani vidět, proto používej i jiné, jako CPUz, GPUz, SpeedFan..

Obrázek uživatele danasos

Ok, diky, jestš bych měl jednu otázku. Program CPU-Z mi píše, že mám grafiku Intel HD Grafic i když mám NVidia geforce GT540m. Jak je to možné? Není to grafika integrovaná na základní desce? Nebude s tím nějaký problém? Někde jsem slyšel, že se někomu zapínala ta integrovaná která mu nezvládala spoustu aplikací, her... Přidám screen.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Koukni, jestli GPUz nVidii vidí

Obrázek uživatele danasos

Ano, tam dole si můžu přepínat mezi Intel a NVidií. Dávám obrázek. Hrál jsem kobru11 highway nights na střední detaily a chvílema se to nepatrně sekalo. Ničemu nevadilo jen jsem myslel že by to mělo zvládnou na max. Ale ta Intel by to asi nezvládla vůbec takže asi vše funguje jak má. Jen kdyby náhodou......

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jo, ta by to asi nedala, ale tak zkus to, nějak se to dá přepnout - tlačítkem nebo tak.. Ale jinak CPUz holt detekuje jen grafiku v cpu, z nějakého důvodu.. Ale GPUz správně vidí obě..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.