MILIONOVÉ dědictví od paní VIVIAN HOTT

Je mi 38 let.Jsem již 5let v invalidním důchodu.Stal jsm s objetí podvodu.Podvodníci mě připavili už o 95000 kč.Měl jsem zdědit peníze po paní z Velké BRITÁNIE,která umírala,a její přání bylo polovinu dát na charity v České republice.Musel jsem zaplatit reaktivaci účtu,protiteroristický certifikát,internal revenue,přeshraniční osvědčení a další poplatky.Pořád jsem věřil,že ty peníze dostanu.Měl bych lepší život,nemůžu již skoro chodit.Mám svalové onemocnění CMT.Dosud jsem žádné peníze nedostal a ta transakce trvá jjiž od listopadu 2009.Ted seTýden se odmlčeli a už chtějí další peníze.Vyhrožují mi,že když nezaplatím budu nést následky.Já už nic nemám,mám dluhy a je mi z toho hrozně.Kvůli tomu se mi zhoršil zdravotní stav.Mám od nich certifikáty,které jsou poslané přes počítač.A doklady od zaplacení.Prosím pordte co mám dělat???

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

snad jen http://www.hoax.cz/cze/index.php?section=hoax&action=section_discussion&... skoro na konci - autor "šutr"

jednalo se nejspíš o podovodný email typu HOAX, na který jsi naletěl.. bohužel jsme počítačové poradenské fórum, nikoliv soudní orgán, nebo někdo, kdo by ti měl jak pomoci, bohužel..

napadá mě snad jen opravdu pokusit se obrátit se na právníky, jenže zde to půjde velmi těžko.. nemám s tím zkušenosti, veškeré tyto emaily ignoruji a doufám, že je bude ignorovat i moje počítačově negramotná rodina, aby se jim nestalo to, co tobě..

snad jen, pokud napadně někoho z kolegů něco nápomocnějšího, ale já bych na tvém místě fakt netušil, co dělat.. ale pochybuju, že ti mají jak ublížit, záleží, jaké informace jsi jim o sobě poskytl..

Obrázek uživatele MirekPluskal

Je mě osobně líto,co se vám stalo,ale bohužel asi zde není možné dostatečně a kvalifikovaně vám poradit.Podle mě to jsou ti autoři prostě-hyeny!!!

Obrázek uživatele tatik

Chlape, nevím, jestli si z nás děláš srandu a zkoušíš nás.
Jediné, proč se příspěvkem zaobírám, je to, že tu nejsi nováček, který by si dělal srandu, ale registrovaný již 18 týdnů.
Pokud máš zájem, ozvi se do vlákna a trochu se rozepíšu.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Existují samozřejmě i speciální poradenské služby pro tuto problematiku, tady se nedá opravdu mnoho poradit - potřebovali bychom mnoho dodatečných informací, které sem ani nepatří asi jenom proto abychom se dozvěděli jestli se nejedná o pouhý podvod nebo o realitu. Doporučuji zajít na policii nebo do nějakého státního institutu, tam už se o vás postarají, samozřejmě doporučuji jednat urychleně, než to přeroste v něco nezvladatelného.. :(


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.