Acronis True Image Home 10cz

Ahoj,poradí mi někdo?Nemohu se dostat do vytvořené zálohy na DVD-RW i když zadám správné heslo,které jsem si nastavila.Zkoušela jsem to párkrát,ale pořád vyskakuje tabulka k zadání hesla.Použila jsem Acronis True Image Home 10cz

Obrázek uživatele TheALuminium

Zálohy? Potřeboval bych to popsat trochu lépe, nechápu co zálohou na DVD-RW myslíte.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Mám pouze 1 hd proto jem zkoušela vytvořit zálohu souborů vypálením na disk DVD-Rw (což je jedna z možností tohoto sw ) vše šlo dobře i s výměnou disku,jenže když jsem si chtěla ověřit zálohu a zadala určené heslo tak mi to nebralo a pořád to heslo žádalo.

Obrázek uživatele TheALuminium

Aha tak s tím Vám neporadím, budeme muset počkat na mého kolegu, který má větší vědomosti v oblasti softwaru, ale podle mě je lepší "zálohovat" si data normálním způsobem, tedy vypálit si Vaše složky jak je potřebujete, ale možná je to co popisujete vy lepší, nevím.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No nemyslím,že lepší.Já jsem to spíše jen zkoušela.Potřebuji si připravit Pc na přeinstalaci.Dnes jsem dala zálohovat několik souborů z Dokumentů na zkoušku ca.3 GB trvalo to asi 14 min.a při ověření zálohy se mi zobrazilo tohle:function = "ReadFile"
Tag = 0x7CEB2CDC9FB11FF6
Chyba dat (cyklická redundantní kontrola). (0xFFF0)
code = FFFFFFFF80070017
Tag = 0xBD28FDBD64EDB821 Při tom mi to hlásilo úspěšné ukončení zálohy.No zřejmě jsme si já a softík nepadli do oka a v každém případě je nespolehlivý.

Obrázek uživatele TheALuminium

I to je možné :)) , ale počkáme na Jomeho a uvidíme, jestli něco třeba nevymyslí ...

Obrázek uživatele Jiří Molnár

S tímto softwarem zkušenosti nemám, ale jak koukám na váš výpis chyb, tak v něm vidím tu zlou "hlášku" - cyklická chyba. Při výpisu této hlášky samozřejmě dochází k poškození vypalovaných dat.
Co se tedy týče zálohy, podporuji názor mého kolegy - vypalování jako datové cd, nebo doporučuji archivaci na jiný HDD či konverzi programů do *.iso souborů a ty si pak archivovat též jako datové cd/dvd ...
Samozřejmě u zálohy jako takové, bych vždycky provedl kontrolu dat předtím, než jej uchovám a vymažu z HDD. A samozřejmě dal velký důraz na typ a značku zálohovacího média ..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.