Ztracený přístup k datům/složce (*VYŘEŠENO*)

Zdar vespolek,
potřebuji radu: přeinstaloval jsem XP Home (velké problémy mi způsobil připojený kabel do síťové karty - vznik domény ale nevěděl jsem hesla k účtům - no pakárna), ale zapoměl jsem na jednu podstatnou věc. Moje složka s dokumenty byla v předchozí instalaci nastavena jako soukromá z důvodu ochrany před ostatními uživateli PC, kterými jsou děti. Já byl admin. Nyní jsem sice také admin, ale původní složku s dokumenty nemohu otevřít s hláškou, že nemám oprávnění. Při najetí na složku vyskočí hláška, že je prázdná, ale toto není pravda jelikož na disku místo nepřibylo. Proto žádám o radu jak se do složky dostat. Dík J

Obrázek uživatele Honza

Čau,
mě napadá dát disk do jiného pc a připojit jako slave a ty data by tam měly být. Takto jsem to udělal minule já, řešil jsem ten samý problém a šlo to.

Obrázek uživatele Radius

nebo zkusit live linux, treba by to otevrel

Obrázek uživatele jiris

Dík za radu, včera mi to kámoš na svém PC "překopal" a už je to OK. :)) Horší je však to, že jsem myslel, že tam mám i jiné věci, ale ty asi zůstaly na "C" a to jsem při reinstalu několikrát formátoval. 8-)

Obrázek uživatele Honza

:)) :)) Tak to jedině zkusit nějaké programy na obnovu, na hlavní stránce máme návod, na jeden z těchto prográmu, ale je to dost složité a je tam spousty faktorů co to ovlivní.... prozatím toto zamykám a pokud budete chtít nějak pomoci s možnou obnovou dat ozvěte se nám.