Zobrazení všech ikon v jednom programu (*VYŘEŠENO*)

Ahoj, prosím mám problém. Předevčírem jsem hledala hru solitarie ve startu. Našla se jen nějaké ikona a ukázala se tabulka v jakém programu chci otevřít. Dala jsem adobe reader, a po té se mi všechny ikony na ploše, ve startu, na dolní liště změnili v adobe reader. Jako například microsofr office word, ekcel, powerpoint, icq, ufon, km player. Takže se mi všechno otevírá, ted už ve wordu, všechno ve wordu protože se mi to zase nějak přesměrovala na word. už jsem zkoušela i na radu jednoho kluka-Start > Výchozí programy > Přidružit typ souboru nebo protokol k
programu. Jenže tam se mi zdá všechno v pořádku. je tam název to jsou nějaký ty přípony, popis a aktuální výchochí. to se mi zdá v pořádku. když kliknu samostatně na určitou jednu ikony a chci změnit but tam ikona vůbec není, nebo se mi změní zase všechny ikony. Mám windows 7. intaslační cd asi nemám. Prosím o radu. Byli by jste moc hodní, už si nevím rady, prosím jen, že pc zase tak moc nerozumím, tak prosím o nejjednodušší způsob vyřešení:)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, zástupce na ploše TENTO POČÍTAČ to dělá také?

Obrázek uživatele hanysicek

Nene zástupce tento počítač to nedělá.

Obrázek uživatele Michal Čížek

zkus návrat bodu v čase: START / OVL. PANELY / SYSTÉM A ZABEZPEČENÍ / v položce CENTRUM AKCÍ je OBNOVIT POČÍTAČ DO DŘÍVĚJŠÍHO STAVU, tam vyber datum kdy to bylo vpořádku a nech to pracovat.

Obrázek uživatele hanysicek

Jééééé fakt to šlo. děkuji hrozně moc.

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) nemáš zač.