zmena OS

prosim nainstaloval sem si Windows Vista, uz sem mel Windows XP tedka mam obojí,ale pri startu pc mi to nenabidne prepinani OS najede mi proste Vista , jak zaridim abych tam mel vyber dekuju

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[56884] zmena OS

jak on se ten program jmenoval?! tuším easyBCD.. prohledej si poradnu, mluvil jsem tu o tom, nebo googli... tímhle prgramem se velmi snadno dá upravit bootloader pro vyběhnutí dualboot obrazovky...

Obrázek uživatele Jiří Moos
[56885] zmena OS

http://neosmart.net/dl.php?id=1

A nainstaluj ho na Vistu.. Neopravuj zatím zavádění XP.

Obrázek uživatele taringa
[56886] ERASE SYSTEM

ach jo nwm esi sem to udelal ja sem horzny tuplas , nechal sem to tak ten program sem si zatim stahl ale neinstaloval , :???: a chtel sem to nechat na dnesek ale vcera sem to vypl a dneska rano :-( mi najel normalne PC a najelo to az k tomu kde kdyz instalujete windows pise Boot from CD ale me tam najelo jenom DMI data loading a pak uz me to nepustilo dal :-( jako by tam nebyl zadny operacni system , takze sem chtel vedet co je nabootoval sem instalcku Windows Wista a podival se na disky vsechny byly uplne prazdne jako by se sami naformatovaly a zadny OS proste jako nove koupene, tak sem chtel nainstalovat novy OS tu vistu prubeh instalace vsechno vpohode ale pak u dokoncovani ten posledni krok jak se spusti poprve ta Vista mi vyskocila tabulka SYSTEM SE NEBYL SCHOPEN RESTARTOVAT PRO DOKONCENI ,INSTALACE BUDE ZRUSENA ,PROSÍM SKUSTE RESETOVAT INSTALACI ( to sem skusil asi 10x ) pokazde se to nechtelo dokoncit :-( nwm co delat , premyslel sem o tom skusit nainstalovat Windows XP dál newím , jestli se na desce nejak zaseklo proste tam nemuzu nahrat Vistu :-( instalace se u konce zasekne ( CDckem to není mam ho od kamaráda 100 procent funkcni neco v systemu se asik potentilo :-( dekuju ocenim jako koliv radu 8-) 8-) 8-)

Obrázek uživatele taringa
[56887] ERASE SYSTEM

nevite nikdo co se s tim stalo ? prece nemuze jen tak zformatovat Disky a zabranit instalaci OS :-(

Obrázek uživatele Michal Čížek

taringa wrote:
...nabootoval sem instalcku Windows Wista a podival se na disky vsechny byly uplne prazdne....

jak to myslíš? spustil jsi instalaci VISTy a tam ve výběru disků na který instalovat systém jsi zjistil, že jsou všechny HDD prázdné?

Obrázek uživatele taringa
[56889] Ubuntu

nn to CD ty disky naformátovalo , pak sem to dal kamaradovi at to analyzuje a plne viru :-( tedka sem naouzove na PC :-) mam NAINSTALOVANE Ubuntu 7.04 a mam pripravene Originalni Windows XP SP3 Proffesional 32 bit , ale potrebuju poradit jak odstranit ubuntu a spustit instalaci Windows XP ktera mi nechce najet dekuji

Obrázek uživatele Michal Čížek
[56890] zmena OS

Takže vlastně začínáš úplně od začátku. Asi nejlepší by bylo, aby jsi vzal jen 1 HDD, ten na který budeš instalovat systém a v jiném PC ho nechal pořádně naformátovat (pomalé formátování), tím zajistíš úplné smazání dat z disku. Pak ten HDD šoupneš z5 do tvého PC (nech připojenej jen ten 1)a spustíš instalaci, při výběru disku pro instalaci, můžeš znova udělat proceduru odstranění oddílu a rozdělit si ho jak budeš potřebovat, dál už můžeš použít rychlé formátování s následnou instalací systému.

I tak neni důvod, proč by při instalaci winů na disk s jinym systémem měla instalace kolabovat, pokud při výběru disku odstraníš oddíly a znova je vytvoříš.

Obrázek uživatele taringa
[56891] Vista

dekuju udelal sem presne :-) 100 mi to jede . Mam tam Vist Ultimate je to pravdiva fama ze ochuzuje o 512 RAM ? ale pry se to da nejak pres Superfetch vypnout :shock:

Dekuje TARINGA

Obrázek uživatele Michal Čížek
[56892] zmena OS

Takže spokojenost s instalací? Pokud ted s nainstalovanejma vistama nainstaluješ XP, už ti to bude při startu nabízet výběr OS.

Netuším, nikdy jsem visty neměl, třeba bude více vědět někdo z kolegů.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[56893] zmena OS

o žádném ochuzování nevím... kolik máš ram? co je to vlastně za stroj?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.