W.VISTA nestartuje

Zkušení, poraďte nezkušenému.
Nainstaloval jsem do PC s WINDOWS VISTA nový ovladač k TV tuneru a způsobilo to pěknou paseku. Nejdříve PC naběhl a po určité době se zničehonic vypnul a sám znovu naskočil a pořad dokola. Nastartoval jsem jej přes nouzový režim, přestal se vypínat, a tak jsem odinstaloval zmíněný ovladač. Po dalším zapnutí se však PC vůbec nerozběhl, nelze se dostat ani ke spouštěcí obrazovce nouzového režimu přes F8 a ani přes DELETE k BIOS či někam jinam. Poradí někdo nebo to mám rovnou zavést do servisu?

Obrázek uživatele Honza

Zdravím,
pc je nové ? Ten ovladač podporoval Visty? Pokud je pc úplně nový a windows je nainstalovaný z prodejny nedoporučuji dělat zásahy.

Obrázek uživatele agnus

Díky za odpověď. PC není úplně nový, záruku nelze uplatňovat, ovladač samozřejmě je pro W. Vista. Při jednom z pokusů PC spustit se objevilo okno
s nouzovým režimem, nastavil jsem tedy poslední funkční konfiguraci. Potom jsem PC spustil, vše naběhlo, ale asi po 2 min. se PC sám vypnul a tak stále dokola. Pokusil jsem se několikrát po spuštění dostat do nouzového režimu, ale bez úspěchu.Ať mačkám po startu F8, jak mačkám, okno s nouzovým režimem se nezobrazí.

Obrázek uživatele Honza

Tak to už bude problém zřejmě někde v hardwaru, jedinou možností je zkusit přeinstalovat Visty, pokud máte tu možnost.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.