WinXP - monitor

Prosím o raadu. Po spštění mého PC v nouzovém řežimu a po následném restartu se objeví vždy namonitoru plocha - nouzový režim. PC nereaguje n nastavení plochy -" např. ostrov". Vždy se po ka každém startu PC objeví plocha - "nouzový režim - černá obrazovka. Všechny instalované programy fungují normálně. Nepomáhá ani přestavění plochy nabo spuštění PC opět v nouzovém režimu. Co s tím?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nevím jak to myslíš, screen by pomohl (klávesa prtscr -> malování -> vložit -> uložit -> nahrát)

Obrázek uživatele jiri1946
[42560] monitor

Zřejmě jsem to nedostatečně popsal. Po zapnutí počítače se zpravidla objeví na monitoru nějaká plocha resp. tapeta. Na této tapetě jsou ikony instalovaných programů. No a na mé tapetě, pokud to tak mohu uvést se objeví vždy tapeta nouzového režimu a na ní pak ikony instalovaných programů. Jde o tapetu, která se objeví , když chci pustit PC v nouzovém režimu. Je to dostačující?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

dovedeš poznat, jestli počítač jen vypadá, že je spuštěn v nouzáku, nebo je opravdu spuštěn v nouzáku?

při spouštění počítače mačkej F8 až ti vyskočí okno výběru spuštění.. dej obvyklým způsobem, nebo poslední známou konfiguraci..

Obrázek uživatele jiri1946
[42562] monitor

Mám dojem, že počítač se jen tváří, že je spuštěn v nouzovém režimu. Prostě jej zapnu a nechám běžet. Naskočí mi obrazovka s tapetou " Nouzový režima " a jinak vše proběhne v pořádku. Výše popsaný postup nefunguje. Ať to zkouším jako poslední známá konfigurace či spusti v obvyklém režimu ( snad se tot ak jmenuje). Nejsem počítačový odborník, ale jen uživatel s věkem nad 60. Děkuji

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

pomohl by mi ten screen.. nouzový režim je značně omezené spuštění - pouze základní funkce systému a rozhraní z Win 95, žádné programy po spuštění, většina věcí včetně 3D aplikacé a internetu (pokud nejde o nouzový režim s prací v síti) nejde..

zkoušel jsi třeba změnit tapetu plochy?

vrátil bych se zpět.. od kdy se to začlo vyskytovat?

Obrázek uživatele jiri1946
[42564] monitor

Zdsravím, opět jsem se dostal k PC. Zjistil jsem , že PC se natváří jakov nouzovém režimu, ale se tak vždy spouští. Přišel jsem na to, když jsem chtěl upravit některé služby ( spustit: services.msc) a když jsem chtěl některou službu upravi, tak mi to hlásil, že služby v nouzovém režimu upravovat nejde. Snad zkusím opravit XP z instal. disku.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.