Windows Update

Příteli poradce, mám poměrně závažný problém. Neinstalují se mi aktualisace. Poslední nainstalovaná je z 8.4. Přitom se mi stále nabízí Sada Micr.NETFramework3.5 Service Pack 1(KB 951847)x86 Language Pack. Při pokusu o její instalaci byla hlášena chyba 80246007. Postupoval jsem podle návodu a zjistil, že nastavení Služby inteligentního přenosu na pozadí(BITS) je správné. Moc mě to trápí a tak potřebuji od Tebe pomoc, co s tím mám udělat. Dík a zdravím Vosyka

Obrázek uživatele Michal Čížek

zdravím, toto by mohlo pomoci http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows/search#osd=0&q=chyba+80246007...
vyberte svůj OS v levém sloupci

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Pane Čížek, přeji dobrý den. Zkoušel jsem to přes program Fixit, ale nic se v podstatě nezměnilo. Já si pořád nejsem jist, zda mi vůbec Windows Update funguje. Je mi třeba divné, že poslední nainstalovanou aktualisaci mám z 8.4. Je to vůbec možné, že od té doby nic nenaběhlo? Stále se mi nabízí jedna ta samá - konkretně Sada Microsoft.NET Framework 3.5 Service Pack 1, která se mi opakovaně nenainstaluje a proto ji musím skrávat. Ona se ale objeví zas.
Pane Čížek, to neexistuje nějaká služba, která by mi nastavila správnou funkci Updates?
Já jsem z toho nešťastný a budu Vám moc vděčný, když mi pomůžete. Dík. Vosyka

Obrázek uživatele Michal Čížek

zdravím, jedná se teda o windows XP?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Pane Čížek, promiňte mi, že odpovídám teprve nyní. Jsem už starý sklerotik. imochodem jsme dlouho bydleli v Tuřanech. Ani nevím, jestli se k mému dotazu ještě vrátíte, přesto na Váš dotaz uvádím: OS je W.Vista Home Premium
Vosyka

Obrázek uživatele Michal Čížek

zdravím, zkuste mrknout na toto, v článkách jinde to prý funguje. http://www.youtube.com/watch?v=eph2hD8O3qA

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Pane Čížek, možná, že to Vaše řešení by mohlo být dobré, ale jsou tu nějaké zádrhely. Podle návodu jsem se dostal až k tomu restartu služby/bod 4/. Ten se nikdy nedokončí. Vždy tam najede W. se pokouší otevřít Local Coputer službu a hned to zmizí. I kdyby to šlo, pak stejně nevím, kde najít W. Modules Installer Service. Myslím si, že ten odkaz na You Tube má pravdu v tom, že není správně nainstalována aplikace pro W. Update. Ale co s tím?? Počkám si na Vaše stanovisko. Díky. Vosyka

Obrázek uživatele Michal Čížek

asi tam vyskakuje tato chybová hláška jako na screenu http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://support.micros...
Je tam i řešení, ale je to spíš pro zkušenější uživatele, každopádně to stojí za přečtení.
Jak je nynější systém starý, myslím tím jak dlouho je nainstalovaný?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Pane Čížek, systém byl naposled reinstalován v březnu t.r. Bylo to ale potřetí během několika měsíců. V PC mám dvě položky pro Windows. První je W. Vista a tu vybírám a pak spouštím systém obvyklým způsobem. Otevře se mi pak plocha s ikonami. Druhá je W.Vista/obnovené/ a ta dojde až k Vítejte a dál je buď tmavá obrazovka nebo ikony z účtu se sdělením, že se nepodařilo najít osobní profil uživatele. To se mi dál už neotevře.
Ten odkaz je pro mne složitý, protože nejsem žádný kádr přes PC. Navíc je tam poznámka, že návod je určen pro jiný systém než mám já. Mně by pomohla buď forma dálkové pomoci nebo postupná navigace.
Pane Čížek, nerad bych, abyste se dál obtěžoval s tím, když mi sdělíte ukončení komunikace. Přesto oceňuji Vaši laskavost mi pomoci. Vosyka

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Pane Čížek, asi jsem se špatně vyjádřil. Nechávám to na Vás, jestli budete chtít na základě mých nových údajů dál pokračovat ve Vaší pomocí. Dík. Vosyka

Obrázek uživatele Michal Čížek

Omlouvám se, včera jsem již ve 22:15 měl hlubokou půlnoc :)) , nicméně nelíbí se mi ta položka obnovené. Reinstal v tomto případě se provedl tak, že se nainstaloval nový systém bez předchozího formátování a jako druhý systém v PC. Mrknem trochu na HW jestli není něco s diskem a pak by jsme udělali úplně novou instalaci s tím, že by se stávající data na disku C: kompletně smazala, tím chci říct, jestli do toho půjdete, aby jste si svá důležitá data z disku C: zazálohoval na jiný oddíl, nebo disk.
Pomocí HD Tune trial 5 www.hdtune.com/files/hdtunepro_500_trial.exe mrknem na zdraví disku, spustit ( pokud je v PC více disků tak screeny ze všech ) jít na záložku HEALTH a udělat screen, ten sem vložit.

REG CLEANER http://www.slunecnice.cz/sw/regcleaner/ spustit a udělat screen ze záložky START UP v menu se dá nastavit čeština.

Hijackthis http://www.pcporadenstvi.cz/hijackthis výsledný log sem nakopírovat jako text

a také nechat prohlídnout systém ESET scener http://www.eset.cz/cz/domacnosti/produkty/online-scanner/

uvidíme co z toho vypadne :-)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Vaše odpověď plná různých odkazů se na mne vyvalila jako smršť. Já mám obavy, že bych tak složitý postup sám nezvládl. To bych se radši obrátil na servis, aby mi to nainstalovali počvrté, když by to nešlo jinak. Já jako naprostý laik tuším, že v těch obnovených souborech OS asi je ta správně fungující pro Update, ale ta se mi zrovna neotevře pro nepřístupnost ke spuštění. Nedalo by se na to jít přes nouzový režim? Pro mne by byl velký problém i zachování dat před tou reinstalací. To by asi bylo na flesh? Do složitých operací bych se ani nepouštěl.

Obrázek uživatele Michal Čížek

obávám se bordelu v systému a pokoušet se vyzobávat možné chyby je dost časově náročné, proto bych to viděl na kompletní reinstal s formátem disku. Znamenalo by to mít externí disk, nebo stávající, který je rozdělen na více disků. Smazal by se akorát oddíl C: ostatní prostor zůstane nedotčen, zálohou myslím důležité soubory jako fotky filmy dokumenty, které jsou nyní na disku C:. Pokud by se toto podařilo takto zálohovat, mužeme pak postupně přejít k instalaci, která není složitá. Každopádně bych i tak rád viděl výsledky z těch odkazů, také to není složité, jen neznámé.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Pustil jsem se do Hard Disk Utility. Nejdříve Error Scan s nastavením End 200 asi gB, Quick Scan jsem nevybral. Ukončeno do posice 155gB. Všechno zelené OK. Pak Extra Tests, Cashe nevybráno, vybráno Short Strokes 120gB. Všechny položky v okně byly zaškrtnuty. Naběhla tam nějaká čísla. Tomu testu jsem vůbec nerozuměl. Do dalšího se pustím postupně.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak zatím nic dalšího. Znovu jsem se vrátil k HD Tune. Opět bez chyb. Disk monitor mám uložený v Dokumentech, obdobně i Health. Potřeboval bych postupnou navigaci, protože nevím, jestli je to pro Vás využitelné. Teď jsem oba soubory poslal sdílením na Váš server, tak nevím, jestli je dostanete. Asi je lepší způsob zaslání, ale ten neumím. Na vysvětlenou, já jako důchodce jsem se učil informatiku za pochodu jako samouk, protože nemám nikoho známého, od kterého bych se učil.
Závěrem u dalšího odkazu. Dá se použít nainstalovaný program Advanced System Care místo Registry Cleaner? Jsm Vám moc zavázán za Vaši trpělivost.

Obrázek uživatele Michal Čížek

zdravím, z HD Tune bych chtěl vidět jen obrázek ze záložky HEALTH.
Reg cleaner je jiný program, tam bych chtěl vidět jen obrázek ze záložky START UP

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Pane Čížek, zdravím. Něco jsem Vám poslal formou sdílení, ale nejsem si úplně jistý, je-li to OK. Budu čekat na další pokyn. Několikrát jsem dostal do vyskakovacího okna sdělení, že soubor IMF Update.exe se zdá být poškozený/corrupt/.

Obrázek uživatele Michal Čížek

kam že jste to poslal, nic ke mě nedorazilo


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.