Windows Update

Nejdou mi instalovat aktualisace, respektive nefunguje jejich kontrola. Asi bych měl dostat zelenou úvodní stránku, že systém je update. U kontoly je hlášena chyba Code C80003FA a sdělení, že se nenašly žádné aktualisace update.
Dále mám velké problémy se spouštěním notebooku. Často jej musím opakovat, protože, to nedojde až
k zobrazení plochy. Restarty také většinou nejdou. Často se provádí kontrola disku. Dostávám hlášky třeba - pg. Host Process for Windows Services přestal pracovat a byl ukončen nebo pg. Windows Modules Installer přestal fungovat. Nejsem si ani jistý, zda ovládací panely pracují dobře, protože nejde ozvučit klapka Lock.
PC mám po instalaci nového disku, protože nešla odstranit jedna závada. Před ní jsem měl OS Vista Home Premium, po výměně disku W7 a krátce po něm opět původní Vistu. Zkoušel jsem také ověřit pravost systému, ale čekal jsem asi 20 min. a pak jsem to vzdal. Ještě k tomu startu. Někdy se při nezdařeném startu objevuje na šedivém displeji blikající pomlčka.
Budu Vám moc vděčný, když mi pomůžete problémy postupně řešit. Díky
Vosyka

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, disk z NTB vlož do stolního PC a zapni, stáhni HD Tune trial 5 www.hdtune.com/files/hdtunepro_500_trial.exe a spust, vlevo nahoře vyber ten vložený disk a jdi na záložku HEALTH udělej screen a vlož sem. Jestli je disk novej a vpořádku, uvidíme.
Jestli ano, budeš mít problém v NTB nejspíš chipset, co máš za NTB acera?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.