windows - jednotka nepřipravena

Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Asi se to tu už probíralo, ale nepochopila jsem, jak se to vyřešilo. Moc se v takových technických pc problémech nevyznám. Musí se na mě jít pomalu a jak a kde co mám konkrétně dělat a hledat. Vím jen, že ten problém vznikl z flashky nebo mp4, jak se tu někde na netu psalo. Taky jsem ale našla, že někomu to nezmizlo ani po přeinstalování windowsu. Vůbec to nejde zmiznout. Zkusila jsem vše. Od odinstalace, přejmenování, aktualizace zařízení. Klikala jsem na všechno možné. Mám windows xp. Nutno podotknout že se to poprvé objevilo, když jsem tam dala tu mp4, která ten den došla z reklamace, jak vidno, vůbec to neopravili, ale předtím to toto neukazovalo. A pak to začalo blbnout i u flashky která se tam dala potom. Zde je ten problém uložen xnview.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, nejde zmiznout znamená, že hláška zůstává i po vyjmutí USB zařízení? I po restartu tam naskočí znova?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ahoj,
na obě otázky ano. Naskočí to i po vyjmutí usb zařzení i po restartu. Celkem to vadí a ruší. Dáváme to do levého dolního rohu u startu na obrazovce, jinak by nám to stále překáželo, když to nejde minimalizovat a je to i na obrazovce i když se díváme na film nebo seriál. Je to jak správce úloh ten taky je na obrazovce, když se dívám na net, ale ten jde zavřít a minimalizovat. Teda jestli mě chápeš. Jinak díky aspoň za přečtení příspěvku nebo nějakou pomoc, ale ztrácím už naději...

Obrázek uživatele Michal Čížek

Někde jsem to už viděl, myslím, že to způsoboval antivir, jaký je OS a antivir? Zkus ho odinstalovat, nebo zkusit obnovit počítač do dřívějšího stavu, vybrat datum před kterým se hláška ještě nezobrazovala a nechat ho obnovit. Ale myslím, že vtom bude mít prsty ten antivir.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

OS máme windows xp profesional a pořádný antivir nemáme, jen Ad-Aware SE Personal a ten je tam dlouho a je zastaralý, takže antivirem to být nemůže. S tím obnovením to asi zkusím ale až jako poslední možnost. Jinak díky za snahu:)

Obrázek uživatele Michal Čížek

proč jako poslední možnost? já měl na mysli návrat bodu včase, ne reinstal OS.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

šak ano, pochopila jsem tě, jen jsem nikdy neobnovovala, tak se bojím co se pak stane, jestli něco nezmizí, nepojede apod.

Obrázek uživatele Michal Čížek

pokud máš strach o dokumenty, tak to nemusíš, ovlivněny budou jen programy, které byly instalovány po vybraném datumu. Tzn: nainstaluješ SKYPE a večer provedeš návrat bodu v čase, třeba do nějakého datumu min týden. Po spuštění PC, bude funkční vše, krom toho SKYPE, které se bude muset nainstalovat znova. Na fotky, filmy a textové dokumenty to nemá vliv.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.