windows 8.1 problem s aktualizacema

Zdravím, mam win 8.1 zhruba rok. ještě ten den když jsem prinesl domu nove PC jse mi po par hodinách zapnutí stahli aktualizace a ten pc uz nesel po restartu zapnout.v prodejne mi sformatovali pc a rekli ze si mam vypnout automaticky aktualizace ze to bylo tim.dnes když zapnu Windows update je tam 47 důležitých aktualizaci a jedna volitelna.. chci je nainstalovat myslim ze to pc potřebuje ale nevim (nechci prijit o 1tera důležitých dat) proto se chci zeptat jak to vlastne je ajestli mam nebo nemam aktrualizace instalovat.popripade jestli nevite která aktualizace by mohla zpusobyt takovej problém??? Díky za odpověď.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Zdravím, nejlepší je mít v PC ještě druhý datový disk, nebo ten systémový rozdělený na C: a D: , kde na disk D: se nakopírují důležitá data, jako foto, dokumenty office a jiné. Tím si vytvoříte prostor v případě pádu systému k rychlé obnově bez ztráty dat. Teda jen v případě, že není HW závada přímo datové části disku.
Co se týče aktualizací, nastavte aktualizace vyhledávat, ale instalaci určíte až vy, pak manuálně instalujte aktualizace jednu podruhé, tím se případně zjistí, která aktualizace PC nevyhovuje z nějakého důvodu a tak jí v budoucnu neinstalovat.

Obrázek uživatele honzavtrubce

Dobře takze jedina moznost je zálohovat a pak to proste zkusit.. dobře nejak se stim poperu.diky :-)

Obrázek uživatele honzavtrubce

ja disk na 2 rozdeleny mam c a d to znamena ze když mi to zase spadne ja muzu naformátovat jenom ten disk kde je Windows a zbytek zustane nedotcenej?

Obrázek uživatele Michal Čížek

ano přesně tak


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.