windows 7

Dobrý den potřeboval bych moc poradit s Windows 7 když jsem si v létě koupil notebook tak vše jelo jak má a asi po cca 2 měsících mě pc začal dělat viz obrázek. Zkoušel jsem už vše a při odinstalování Java a nainstalování nové verze mi to asi tak na 3 týdny přestalo dělat.. Musím vždycky obnovit systém do dřívějšího stav, aby to jelo jak má už jsem zkoušel vše a nikdo mi nedokázal poradit tak doufám že tady ano a předem moc děkuji. Jinak přeinstalováni Windows atak to jako řešení neberu mám ho v záruce a nemyslím si, že v tomto případě je to potřeba. (Ps: Na tom obrázku to dělá klikyháky a různé čtverečky, trojúhelníky místo písmen atd dělá to v celém systém ne jen v prohlížeči)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[68156] windows 7

Projeď PC na viry, nejaký prográmek si asi hraje s nastavením jazyka.. Děje se to i v systému, nebo jen ve Chromu?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[68157] windows 7

i v systému právě... kdyby jen v chromu tak to nějak neřeším, ale když to udělá tak v celým systému a antivir mě neukazuje nic mám notas bez viru.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[68158] windows 7

Důkladně oskenuj avastem, mbamem, eset online scannerem, hoď sem log z hijackthisu

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[68159] windows 7

Tohle mě ukazuje Hijackthis pokaždé když dám scan nebo něco...chci jen říct, že nejsem příliš odborník přes pc takže v těchto programech moc neumím a ani nerozumím a jinak udělal sem kontrolu a žádnej vir nic.

Obrázek uživatele Michal Čížek
[68160] windows 7

jak dlouho to dělá? zkus napřed udělat návrat bodu v čase (OBNOVIT POČÍTAČ DO DŘÍVĚJŠÍHO STAVU) vyber datum před touto událostí.
V nouzovém režimu je vše vpořádku?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[68161] windows 7

JJ to jsem už zkoušel, ale když to vrátím do dřívějšího stavu tak to pak stejně udělá a v nouzovém režimu to jede jak má normal.

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[68162] windows 7

V tom PCdle určitě něco je - víc by nám řekl ten Hijackthis.
V upozornění je napsáno, že Hijackthis nedostal od systému přístup do souboru hosts, který systému vlastně říká o překladu a přesměrování/blokaci adres. Zkuste spustit program jako správce, tedy pravé kliknutí na EXE programu a "Spustit jako správce".

Popřípadě se přímo do hosts podívejte a hodťe nám sem taky v ohraničeném tágu "code" jeho obsah, je na této systémové cestě: C:\Windows\System32\drivers\etc (otevřete jej například pomocí notepadu)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.