WIN7/WIN10 - 64BIT - náhodná minimalizace aplikací

Zdravím, mám úplně nový PC
Procesor i5-4590(3.3GHz), 8GB Ram, GeForce GTX 960
Problém vznikl na WIN7 - ultimate 64bit a zůstal i s přechodem na Windows 10.
Na PC není nainstalován žádný antivir, ani další software. Jedná se o čistou instalaci windowsů + plus ovladačů, Firefoxu a jedné hry (WOT).
Při spuštění hry se hra náhodně minimalizuje na hlavní panel bez závislosti na pohyby miší nebo mačkání klávesnice.
Ovladač na grafiku je aktuální, stáhl jsem si program i na opravu registrů. Vždy to stačilo na den dva a po pár dnech se tato chyba objevila znovu.
Prosím o pomoc či radu, čím by to může být.

Díky

Obrázek uživatele Varan_CZ

několik dní to nyní fungovalo, našal jsem na netu, že pomáhá spustit porgram jako správce, bohužel fungovalo jen dva dny, nyní opět problém :(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Až by jeden řekl, že to musí být někde v periferiích... Myš a klávesnice si z tebe robí srandu.
Mě se po pravdě děje občas totéž - čas od času mi do hry nebo videa problikne taskbar, což hru minimalizuje. Příčina je celkem neznámá. U Win10 se nejde moc divit ničemu. Každopádně u mě zdá se problém odezněl/zeslábl po instalaci nového ovladače grafiky. Zkus to taky.

Obrázek uživatele Varan_CZ

Nový ovladač jsem nainstaloval nedávno 22.9. říkal jsem si, že to problém určitě vyřeší, protože na různých fórech, to ve většině případů opravdu pomohlo. Bohužel to bylo opět chvilkové řešení a už jsem opravdu začínal věřit tomu že je problém vyřešen. Bohužel, problém se cca po 3 dnech vrátil zpět :(

Obrázek uživatele Michal Čížek

podobné minimalizování se dělo i u starších verzí winů, co jsem odsledoval, tak občas to udělala automatická aktualizace a taky antivir, tam jsem to řešil u NOD32 přepnutím do herního modu, jinak s 10-kama ještě zkušenost nemám.

Obrázek uživatele Varan_CZ

antivirem to není, nebyl ani nainstalovaný, nyní jsem tam nahrál Avasta, ale i kdyždám tichý/herní režim, tak problém trvá.

Obrázek uživatele Varan_CZ

tak jsem vymněnil klávesnici i myš a bez pomoci,
Dlouhodobějším pozorováním jsem zjistil že procento minimalizování aplikací dochází po spuštění Firefoxu a flashe od Adobe.

Obrázek uživatele Varan_CZ

napadlo někoho něco? formát ani nová instalace systému také nepomohla :(


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.