Win XP - nejde net (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den,
Po nějaké době bylo potřeba opět zprovoznit staré PC, tak jsem přeinstaloval Win. a nainstaloval ovladače co jsem našel na netu (CD s ovladači již nemám pc je staré cca 7 let ) a vše je v pořádku až na to že se mi nejde připojit na net :/ prostě to dole na liště neukáže ani tu ikonku že je kabel připojen a nebo odpojen a v ovládacích panelech toho taky moc není -_- (viz foto, pozor na oči je to mobilem :D) Nevím co s tím zkoušel jsem založit novou síť ale to mě to zkouší přes nějaké číslo (asi si to myslí že je to asi na pevné lince -_-) Poraďte prosím co s tím :-)

#btw: windows jsou v Angličtině :D (nainstaloval jsem je tam z CDčka co jsme dostali k notebooky z Aukra) ale vypadá to jako originál :D

Základn deska: http://www.czc.cz/gigabyte-ga-m61pm-s2-nvidia-nforce-430/40277/produkt

Foto: http://puu.sh/7j3Xk.jpg http://puu.sh/7j42i.jpg
Děkuji za pomoc :)

Obrázek uživatele Noire

Chtěl bych dodat že dnes se mi konečně povedlo nainstalovat nějaký ovladač Lan karty (nemohl jsem ho najít :D ), ale po připojení kabelu s internetem se mi to asi 2 minuty připojuje a pak mi to tam ukáže u té ikonky vykřičník (a vyskočí tabulka že připojení je nějak omezeno)..... co s tím ?
Děkuji :)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, ano ovladač LAN to chtělo, jdi do vlastností sítě a mělo by být nastaveno vše na automatiku. Zjisti si jak se připojuješ ty, popř. nastav IP a další parametry ručně.

Obrázek uživatele Noire

Dneska jsem byl za správcem sítě ten mi přidělal ip adresu a vše okolo, tak jsem to v tom nastavení naťukal ručně a výsledkem je že mi to hlásí že jsem připojen k síti ale data se pouze odesílají ale žádná se nepřijímají :/ ... nevím co to zase zanmená ... a ještě dodám že jsem doinstaloval ovladač přímo od Nvidie a stejně furt to samé ... Děkuji :)
Foto: http://puu.sh/7k0mh.png

Obrázek uživatele Michal Čížek

zkus odstranit připojení k síti, pak odstran i sít kartu, restartni a znova nainstaluj ovladač. Zkus vyměnit i LAN kabel, ale tam nejspíš chyba nebude. Následně můžeš zkusit i jinou sít. kartu vložit do PCI slotu a tuto stávající zakázat.

Obrázek uživatele Noire

tak jsem to zkusil a nic furt to samé :/ asi je ta integrovaná rozbitá ... tak jsem tam vložil náhradní a ta šlape jak má :) tákže problém vyřešen :) Díky

Obrázek uživatele Michal Čížek

super :))