Win Vista - problém s instalací ovladače

Dobrý den,
jsem spokojeným majtelem windows vista ultimate (64bit).Jediné co mě poslední dobou štve je jeden problém s ovladačem,který se pořád nechce nainstalovat.
Jedná se o ovladač k televizní kartě (PCMCIA karta LifeView).Ve Windows XP běžela uplně normálně.Když jsem jí vložil do Visty,tak ty si automaticky nalezli ovladač a nainstalovaly.Pak už jsem jen stáhnu software pro Vistu od výrobce.Vše fungovalo ,bohužel nešel zvuk tak jsem hledal všechna možná žešení,snažil se přeinstalovat ovladač (stáhnu driver od výrobce)....teď už se karta nechce nainstalovat ..... vždycky napíše,že instalace sehlala.... :o :( prosím,kdyby měl někdo zkušenosti,budu jen rád :D

EDIT by Mozek: Obrázek upraven z důvodu velikosti.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Zkuste ovladač odinstalovat a znovu nainstalovat. Od výrobce jste nedostal žádné CD s ovladači? Byly určitě ty nainstalované na Vistu 64bit?

Obrázek uživatele marzon

Ovladač jsem zkoušel několikrát odinstalovat (smazat) a po vložení karty zase znovu instalovat (stejná chyba se objevuje u instalaci přes internet a u instalace kdy si sám vybýrám umístění).CD s ovladači mám ale ovladače na něj jsou jen pro win xp.Ovladač,který jsem si stáhl je stoprocentní pro Windows Vistu 64-bit a je přímo od výrobce.(www.lifeview.hk).
Ještě mě napadlo přeinstalovat Vistu,ale nechci zase celý den ztrácen instalacemi aktualizací apod... :(

Obrázek uživatele marzon

Tak problém je částečně vyřešen.TV kartu jsem vložil do pc a nic jsem nedělal,nevyhledával ani neinstaloval ovladače a z ničeho nic se ukázala že je připravená nová aktualizace windows update.Byla to aktualizace pro mojí kartu tekže ovladače jsou 100% OK.Jen když pustím aplikaci (od výrobce pro Vistu) tak nejde zvuk.Nevím čím by to mohlo být,jestli nějaké nastavení ve Vistě....opravdu si už nevím rady,aplikaci jsem zkoušel spustit jako správce ale také nic.Zkoušel jsem Windows Media Center,ten kartu přijal ale při hledání nenašel žádnou stanici,jelikož se mi zdá že hledá digital (karta má analog i digital),a tady v našich končinách máme jen analog.Zkoušel jsem googlovat ale nenašel jsem žádný vhodný program,pokud by jste někdo měl typ,budu vděčný. :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.