Win 7 64 bit - při načítání se sekne a restartuje se.

Dobrý den, prosím vás, potřebuji poradit, nedávno mi odešel pc tak jsem koupil novou základní desku a procesor. HDD jsem vzal ze starého pc (WD caviar blue 640GB).
Když se zobrazí na obrazovce sepnutí základní desky a poté když se chce načíst win tak se hned sekne a sám se restartuje, pak mi to dává na výběr, jestli chci spustit normálně win nebo ho opravit, oprava samozdřejmě nezabrala, a už si s tím nevím rady, prosím vás poraďte mi.
Děkuji.

Obrázek uživatele kiko261

Treba ho preinštalovať, keďže si menil dosku a hlavne to CPU. On má jednoducho v správci zariadení stále ešte tie staré komponenty...

Obrázek uživatele Patrony

A nedá se na ten HDD nějak naistalovat ten ovladač od MB?
reinstall asi nepřichází v úvahu, a mimochodem s procesorem to nemá vůbec co dělat.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, nedá se to doinstalovat, nenapsal jsi starou a novou desku, pokud jsou desky rozdílné a i jiné CPU musíš udělat reinstal, pokud je deska stejná jako stará a nové CPU, je dobré také se vyvarovat problémům a reinstalovat. Jediné co můžeš udělat je disk napojit do jiného funkčního PC jako druhý nesystémový disk a zazálohovat si svá data, pak ho naformátovat a ve svém novém PC udělat instalaci.

Obrázek uživatele kiko261

Patrony, neriešim prvý problém...

Obrázek uživatele Patrony

No tak MB: stará- MSI P35 NEO
Nová- MSI B75MA-E31
Staré CPU- Intel Pentium E5200 Dual
Nové CPU- Intel Pentium G2030 Dual
Tak nevím co je v tom za problém.... Instalační CD od MB jsem zatím neměl tu možnost instalovat, protože DVD romku mám pokaženou a ani nějak nevyužívám, možná bych to m ohl nabootovat z Flashky ale nevím teda jestli to nečemu pomůže.

PS: nemůže být něco s HDD? Třeba vadný sektor nebo tak něco?

Obrázek uživatele Michal Čížek

2 rozdílné desky, proto ti nemůže nabootovat systém. Kam by jsi chtěl instalovat cd od MB? Nejdřív udělej zálohu dat v jiném PC z tvého HDD, tam si můžeš udělat i test HDD, ale at bude výsledek jakýkoliv, stejně budeš muset udělat reinstal systému. Až budeš mít ve tvém PC novou instalaci systému, vem instal CD k MB, u kámoše si ho zkopíruj na flešku a ve tvém PC instaluj ovladače.

Obrázek uživatele Patrony

No dobře, uvidím co se dá dělat, tak díky za rady.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.