Win 10 reinstal

Čavec lidi nefunguje mi na notebooku kamarádky poslední anniversary update tak mě napadl reinstal systému. Jde to abych všechno zachoval (má tam účetnictví atd.) pújde to?? nebo musím udělat bitovou kopii disku?? popřípadě máte jiné tipy jak tam ten update dostat??zkoušel sem skoro vše co sem našel na netu ale nic nefunguje:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ahoj,

co znamená "nefunguje anniversary update"? Nejde nainstalovat, nebo nefunguje počítač?
Bez ztráty dat jde provést pouze "opravná instalace", vše ostatní je ztrátové. Bitová kopie přivede PC do stejného stavu disfunkce.

Obrázek uživatele Gregys

Nefunguje znamená že se nedokončí instalace vždycky zamrzne na 90% a pak se vrací systém zpátky
Mám staženou poslední instalaci win 10 v který už je i to update tak sem myslel že když dám všechno zachovat tak že to klapne co myslíte??

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Instalátor systému má funkci "upgradovat", ale nevím, jestli bude fungovat i v tomto případě. Zkusit to můžeš. Jakákoliv jiná možnost je ztrátová.

Obrázek uživatele Gregys

Tak sem to zkoušel na jiném notebooku a tam to dopadlo dobře zachovaly se i programy na tomto sem si to stejně netroufl ale mělo by to jít pustil sem instalaci přímo z windovs a zadal zachovat soubory a složky a světe div se všechno jako předtím jenom verze vindows je 1607 takže paráda.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Takže vyřešeno?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.