usb klávesnice

Na desce Asus K8U-X funguje USB klávesnice až po naběhnutí Windows. V případě, že ji připojím samostatně nebo společně s klasickou klávesnicí se systém po startu zastaví. Stejně tak po instalaci ve Windows po restartu se systém zastaví. V BIOSu (ani v inovovaném) jsem nenašel jediný přepínač na USB klávesnici. Je nutný nějaký zásah přímo na desce, nebo na tento typ desky nejde USB klávesnice vůbec použít?

Obrázek uživatele Jiří Molnár

To že USB klávesnice nejde současně s obyčejnou (PS2) se mi nezdá vůbec divné. To, ale že nejde USB port ihned po zapnutí pc již je trochu zvláštní, ale je to spíš otázka pro lidi z HW. Normální PS2 klávesnice jde ihned po zapnutí, když USB klávesnice je odpojená?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[15131] klávesnice

Normální klávesnice funguje od startu. USB klávesnici můžu připojit až po naběhnutí windows a pak taky funguje normálně až do doby např. restartu počítače. To ji musím vypojit, aby systém vůbec naběhl. Co třeba "piny" na USB? Není potřeba přepnout do VSB?

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Musím přiznat, že teď jste mě dostal. VSB jsem ve spojení s USB vůbec neslyšel, takže těžko teď mohu poradit. Asi za zkoušku člověk nic nedá, ale opravdu si teď nejsem jist, co má tato funkce za význam ...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Měl jsem na svém PC bezdrátovou USB klávesnici společně s myší a fungovala dobře. Nic jsem nepřipojoval ani nenastavoval. Pouze jsem ji musel nakalibrovat. Vzal jsem přiložený manuál, PC si ji pak našlo a od té doby bylo vše OK.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.