Skype ve WIN7x64 při přihlášení zamrzne systém (*UZAMČENO*)

Ahoj prosím o pomoc co dělat. Mám nainstalovaný Win7 profesional a nejde se mi v něm přihlásit na Skype. Stáhnul jsem si nejnovější verzi Skypu nainstaloval ho, normálně se spustil, ale jakmile potvrdím přihlášení celý počítač zamrzne a musím ho restartovat. Dík za radu.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Ahoj...

Zřejmě dle všeho máš podezření na error ve Skype (a asi to jím také bude), ale abychom měli 100% jistotu a přesnou definici chyby, spusť Skype znovu, restartuj PC (protože ti zřejmě nic jiného nezbude) a po znovu naběhnutí systému dej Start -> "eventvwr.msc" (bez uvozovek) -> Protokoly systému Windows -> Aplikace. A zde jedna z nejnovějších hlášek bude chyba, tak tu mi sem překopíruj. Určitě v ní bude hezky popsáno, co se s tím Skype stalo. (Možná to nebude na záložce aplikace, mrkni když tak i na ostatní, nejsem si teď zcela jist, kam to systém uloží.)

Obrázek uživatele mtomas

Ahoj tak mi to vyhodilo v době kdy pc zamrz 4 chyby, 2 upozornění a 1 kritickou. zkusím je sem dát všechny, protože z toho nejsem vůbec chytrej. Tady jsou chyby a vdalším okně přiložím upozornění.

Obrázek uživatele mtomas

tady jsou ta upozornění:

Obrázek uživatele Jiří Molnár

V aplikacích jste žádnou chybičku neměl? Jen v tom "Systém"?

Je to zajímavé, z reportu se mi podařilo vyčíst chybu v produktu od firmy Ulead Systems - říká vám to něco? Nemáte od nich něco nainstalováno? Dělají vypalovací programy - Ulead CD Burner (problém v ULCDRHlp.sys). Pokud máte, odinstalujte...

Obrázek uživatele mtomas

Tak problém je vyřešen přeinstaloval jsem systém a vše je v pořádku. Předtím než jsem ho naistaloval mi klekl ještě zdroj. Takže je možné že už byl načatý a nestíhal práci počítače, proto to možná nešlo taky spustit.