Samovolné odhlašování WinXP (*VYŘEŠENO*)

Ahoj ve spolek,
mám problém s PC. Po zapnutí PC OS zobrazí pouze plochu bez ikon a okamžitě se zase odhlásí na úvodní obrazovku "Vítejte", když dám příhlásit, tak začne načítat osobní nastavení, což jen problikne a okamžitě se zase odhlásí a tak to jde pořád dokola. Není možné se do OS dostat ani ve stavu nouze. Co s tím?

Díky,
Radek

Obrázek uživatele Honza

Ahoj,
měl bych podezření na viry, popřípadě nějakou chybu systému, za sebe asi doporučím - stáhnout si buď nějakou linux live distribuci ( Knoppix) nastartovat z cd, pokud je možnost a zazálohovat si důležité části disku ( soubory, které potřebujete) , popřípadě dát disk k někomu jinému a zazalohovat to u něj, a celé windows nainstalovaz znovu, poslednín nápadem je asi opravná instalace, kdy vložíte disk ( instalační windows) a pomocí klávesy R se po vyzvání dostanete do konzolo zotavení. Toť za mě...

Obrázek uživatele Rador09

Přiznám se, že jsem nelenil a nečekal na reakci z poradny - disk jsem vytáhl a zapojil přes USB k jinému PC, kde jsem ho nechal proskenovat antivirem a mrška našel 2 potvůrky. Pak jsem hledal na netu a nešel, že dotyčný trojan smaže soubor userinit.exe a nahradí jej svým. Takže jsem jej nahrál zpět a vše bylo OK.