Problém s připojením.

Zdravím, už jsem zkoušel psát na jedno fórum ale tam mi nikdo nepomohl. Mám totiž takový zapeklitý problém. Stávkuje mi připojení k internenu. Jediné programy přez které se připojím je internet explorer a aktualizace. Ostatní programy nefungují (mozilla, windows live mail, steam, norton)

Absolutně nevím čím to může být. Zkoušel jsem se tak dívat v nastavení firewallu. Ale nic podezřelého jsem nenašel. (ale moc se v tom nevyznám, takže pokud máte nějaké tipy, sem s nimi)

Absolutně nevím proč se to děje, prostě jsem jednou večer vypl notebook, a když jsem ho ráno zapl už to nešlo. Nepamatuji se že bych ten osudný den cokoliv instaloval.

Prozatím jsem zkoušel jen to co mi doporučili známí, a to jest zkusit odebrat se systému síťovku a nechat ji znovu detekovat, mělo se tím cosi resetovat a obnovení. Ani jedno nefungovalo. Budu vděčný za každou pomoc.

Obrázek uživatele TheALuminium

No pokud by to byla softwarová záležitost, tak by mohla pomoci obnova záchranného bodu. Zkoušel jste jej ?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[40743] obnova

Nějakou obnovu jsem zkoušel. Nepomohla. Začínám se pomalu smiřovat s tím že jim to budu muset prsknout do servisu. V záruce to je a já si opravdu nejsem vědom proč se děje to co se děje.

Navíc jim tam budu moci vysipat všechny problémy co s ním sem tam jsou. Byl jsem opravdu rád že mám notebook se sedmičkama, nicméně jen první měsíc. Potom začly zničeho nic padat programy jako průzkumník, gadget, windows live mail a tak.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Rozhodně bych doporučoval nainstalovat všechny nejnovější aktualizace systému a pokud možno stáhnout nejnovější verzi ovladačů na síťovku (sledujte jestli je kompatibilní s windows 7). Můžete zkusit firewall na chvilku vypnout a uvidíme, co se stane. Hází to nějakou chybu při pokusu o připojení? Jste si jist, že jste neprováděl nějakou změnu, která by ten problém mohla zapříčinit?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.