Problém s pamětí mé MP4(spěchá PLS)

Možná to sem nepatří,ale přesto vás prosím abyste mi pomohly.
Mám problém s MP4.Popíšu co se mi stalo:Chtěl jsem si dát do mp4 film a film jsem mněl na ploše tak jsem dal kopírovat pustil jsem si složku MP4ky a dal jsem vložit,jenže než se stihly soubory zkopírovat na mp4 tak jsem nechtěne MP4ku odpojil od PC.Zkusil jsem to znova ale když sem se chtěl dostat do složky mp4ky tak mi to napsalo:Disketa v jednotce F není naformátovaná.
Chcete ji naformátovat? ANO NE. Dal jsem tedy ne.Kouknul jsem se do vlastností složky mé MP4 a píše že tam je 0 bajtů.Tím pádem mi asi zmizli všechny soubory z mp4.Můžu s tím něco udělat,nebo je zachránit?
Předem děkuji za všechny rady.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no, tak to tedy bude nejspíš složité.. recovery programy fungují na pevné disky HDD, ale flešové paměti pracují jinak, takže nevím, zda by toto fungovalo.. Můžeš zkusit nějaký servis zabývající se recovery dat, ale spíše bude jednodušší a levnější to naformátovat..

Obrázek uživatele Ondřej Čepelák

Doporučil bych program Recuva (http://www.pcporadenstvi.cz/recuva-1-23), který je schopný obnovovat data i z pamětí, jako jsou flash disky. Bohužel nevím, jestli by to zde nechtělo opravu (napadla mě ta, co provádí sama vista, když zapojíte externí paměti), nedej bože nějakou složitou, než obnovu dat. Ale snad by to mohlo pomoci

Obrázek uživatele selda

Tak bohužel mi ani Recuva nepomáhá,ale myslím si že je problém s ní jelikož sem ji vyzkoušel jestli vůbec funguje(vytvořil složku s obrazkama a smazal jí) vše sem tam zadal a stejně mě jí to nenašlo. :-(


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.