Problem s Odinstalováním

Zdravim, nainstaloval sem si program...a kdyz sem ho chtel smazat,tak nesel odintalovat..hazelo to nakej missing neceho, tudis sem rucne vymazal vse tykajici se onoho programu. Kdyz sem ho chtel znova pak nainstal. tak to ale nejde protoze to udajne je uz v pc nainstalovane. Jedine co v pc po programu zustalo je nefungujici unistaller v ovladacich panelech. Jak tedy odstranit ostatni zbytky programu?

Obrázek uživatele marek.jansta1

Zkus si stáhnout Revo Uninstaller. [url]http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/uklid/revo-uninstaller/download/?g[hledano]=REVO&g[oz]=1.93[/url]

Tím to zkus. Je tam možnost Násilné odinstalace.

Obrázek uživatele tualaquerca

Jenze v Revu se mi ten program uz nezobrazuje

Obrázek uživatele Michal Čížek

Zkus ho znova nainstalovat a pak použij revu.

Obrázek uživatele tualaquerca

nejde znova nainstalovat...protoze je udajne v pc uz nainstalovanej,psal sem to uz na zacatku

Obrázek uživatele Michal Čížek

aha přehlídl jsem to, stáhni si regcleaner a mrkni do prvních 3 záložek, jestli ten program tam najdeš, pak ho označ a dej odstranit, pak zkus znova instalaci, pokud o5 nepůjde, budeš muset ručně vyzobávat z registru pomocí regeditu. Nebo můžeš udělat návrat bodu v čase, kde vybereš datum před instalací toho programu.

Obrázek uživatele tualaquerca

ale to bych prisel i o jiny programy

Obrázek uživatele Michal Čížek

pokud každý den instaluješ spoustu programů tak ano to přijdeš, proto píšu datum hned před instalací tohoto. Jestli toto podstoupit nechceš, můžeš zkusit regedit a přímo z registru vyzobat vše co obsahuje zmínku daného programu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.