Problém při spuštění W7

Dobrý den, mám notebook MSI GX720 s Windows 7 Home Premium. Spustil jsem program TuneUp 2007 a čistil počítač. Vše šlo v pořádku, ale když jsem zvolil možnost defragmentaci registrů, která byla dokončena, počítač se restartoval a píše, že se win nemůže spustit, aby se počítač nepoškodil. Spustil jsem tedy doporučenou opravu, jenže ta nic neopravila. Stav nouze taky nejde a když chci zvolit bod obnovení, chce to po mě funkci ochrana systému, tu ale nemůžu najít jak zapnout... Prosím Vás moc o pomoc....

Obrázek uživatele TheALuminium

Dobrý den, z názvu programu je celkem patrné, že nebude kompatibilní s Windows 7 tím pádem jste se měl nejdříve ujistit o kompatibilitě tohoto softwaru s OS Win 7. Toto bude podle mě celkem neřešitelné, pokud jste neudělal bod obnovení sám, tak se dá těžko říci, jestli to za vás udělal systém. Nejjednodušší řešení bych viděl v tomto případě přeinstalaci systému. Nebo zkusit opravit systém pomocí instalačního DVD.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Bod obnovení se udělal den předtím při aktualizaci, ale nevím jak ho spustit, protože to po mě chce tu funkci ochrana systému? Jak ji mám spustit?

Obrázek uživatele petapl

das do mechaniky DVD potom opravit váš počítač obnovit z bodu obnovená nebo neco takovyho a vyberte bod obnovení :)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.