problém po reinstalaci XP

Dobrý den,začal se mi zasekávat počítač,mizely ikony a zlobilo i připojení k internetu..Syn mi počítač přenstaloval i s ovladači,nastavil připojení,ale patrně mi něco v PC chybí(např.Realtek a ten nejde stáhnout ani z Windows Updatte),připojení hází chybu,že se nejde připojit ke vzdálenému počítači,připojím se až na 3. pokus.Mám originální Win XP.Půjde s tím něco udělat?Prosím o nějakou radu,ale ne moc odborně,nejsem nejmladší.
Děkuji.solangei

Obrázek uživatele Michal Čížek

Dobrý den, napište, co máte za základní desku, také jděte do správce zařízení a udělejte screen, vložte ho na www.ulozto.cz a sem dejte odkaz ke stažení screenu, mrkneme se co tomu chybí.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Normálně internet funguje, čili se bavíme o ovladačích třeba na zvukovku? Začni CD, které bylo k počítači přiložené, konkrétně CD od desky, a projeď všechny ovladače z něj. Pokud to nepomůže, opiš sem jméno desky, a najdeme ovladače na stránkách výrobce.

Obrázek uživatele solangei

Zdravím,základní deska je Intel(R)Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz,doufám že jsem to opsala správně,ale nevím jak mám udělat screen ve správci zařízení,nějaký návod by nebyl?Děkuji.solangei

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ne, neopsala. Stáhni program Aida64, a pokud to v něm nebude vidět, tak musíš sundat bočnici počítače a najít název desky přímo na ní. To, co jsi vypsala, je pouze název procesoru.

Obrázek uživatele solangei

Takže znovu,základní deska by měla být Hewlett-Packard,model 0968h
a ten odkaz na screen ze správce zařízení je
http://uloz.to/xkQthq7K/screen-jpg
Děkuji.solangei

Obrázek uživatele solangei

Zkusila jse první odkaz a při istalaci mi to hodilo hlášku
Driver not found!Reboot your system,and run this setup again

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Driver říká, že sám sebe nemůže najít? :)) No, tak to zkus po restartu počítače znovu. Se starými ovladači je prostě problém. CD k počítači žádná nemáš?

Obrázek uživatele solangei

Po restartu a následné instalaci se objevila stejná hláška

Obrázek uživatele Michal Čížek

dle těchto specifikací http://www.techspot.com/drivers/driver/file/download/3312/ (chvilku trvá, než se objeví okno pro stahování), nebo tento
http://drivers.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=2861&t=4&i=1
doufám, že to je opravdu ovladač.

Obrázek uživatele solangei

Zdravím,včera jsem odinstalovala Realtek AC 97.restartovala počítač ,nainstalovala ho znovu a pokusila se nainstalovat ovladače a málem mi zkolaboval počítač,vyhodilo to chybu,že došlo k závažné chybě systému,takže problém je někde jinde.Koukala jsem do prohlížeče událostí,tam nic nebylo,ale zjistila jsem,že služba je zastavena.Napadlo mě,jesli pomůže nainstalování ServisPack 3,ale ten mi,nejde ani stáhnout.Já vím,že je chyba mezi monitorem a židlí,ale co s tím?solangei

Obrázek uživatele Michal Čížek

závažná chyba se objevila při instalaci jakého ovladače z odkazu co jsme posílali?

Obrázek uživatele solangei

Závažná chyba se objevila při instalaci z okazu,který mi poslal muj syn,ale zkusila jsem oba odkazy od vás a u obou mi to napsalo Driver not found

Obrázek uživatele solangei

Než to stáhnu,tak ještě tohle,trochu jsem prolezla Microsoft Update,podle jejich rady jsem zkusila aktualizovat ovladač a zase došlo k závažné chybě a podle dalších rad jsem zjistila tohle.multimediální zvukový adaptér(Realtek AC 97)-ovladače tohoto zařízení nejsou nainstalovány(kod 28)
Stav-ovladač je povolen,ale řádně nefunguje
a poslední ,nebyla nalezena žádná zvuková karta
to nejspíš vypadá na reinstal,nebo ne?[/b]

Obrázek uživatele Michal Čížek

ne to není na reinstall, píše se otom, že ovladač není nainstalován (kod28)
řádně nefunguje bude znamenat, je nainstalován, nebo se instaluje nesprávný ovladač, tím dochází k závažným chybám při instalaci.
nebyla nalezena žádná zvuk. karta - znamená, že ovladač nebyl nainstalován, tudíž systém vůbec neví, že nějaká zvukovka je přítomná v PC, to právě musí udělat správný ovladač

Obrázek uživatele solangei

První odkaz dopadl takhle
98 file(s) unzipped successfully
druhý-po otevření veWinRar-u 36 souborů bylo napsáno,že záhlaví souboru je poškozeno

Obrázek uživatele Michal Čížek

tak nevím co se dělá špatně, já jsem oba odkazy krásně a bez chyb rozbalil, zvlášt ten druhý odkaz mi připadá reálnější pro instalaci ovladače, zkuste ho nechat stáhnout, třeba od syna a rozbalit, pak at na flešce přinese už rozbalenou instalaci.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.