problem

Zdravím možná je to taková blbá otázka ,ale chci se zeptat jestli se pc může poškodit ,když se třeba vyhodí elektrika?

Obrázek uživatele Michal Čížek
[50747] problem

může se poškodit disk, když zrovna zapisuje a vypadne proud, defakto cokoliv, ale zas tak často se to nestává, většinou to PC přežije, ale nesvětčí mu to. Copak se přihodilo Tobě?

Obrázek uživatele Majkl007
[50748] problem

vypadl proud když jsem zrovna hral na pc tak jsem se chtěl zeptat jestli se něco v pc nemohlo poškodit dá se to nějak zjistit?

Obrázek uživatele Michal Čížek
[50749] problem

a můžeš aspon trochu popsat co PC ted dělá? Trochu víc informací.

Obrázek uživatele Majkl007
[50750] problem

zatím je to dobry zatím nejsou žadny přiznaky ,že by byl poškozenej jen se mi nezda teplota dvou jader procesoru je 50 C° ma to tak byt tuhle teplotu procesoru už mam dlouho

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[50751] problem

50°C v zátěži je ideální teplota :) až k 70°C je to ještě cajk..

no, stává se občas, pokud je zrovna měněn nějaký soubor při výpadku, že je soubor nečitelný.. jen raritně se stane, že by byl nečitelný celý disk v důsledku poškození NTFS tabulky právě, když do ní byl zapisován začátek a konec souboru..

hardwarové poškození je opravdu velmi nepravděpodobné.. vadí restart počítače v zátěži, ale vypnutí může způsobit pouze nechtěnou SW změnu, ale HW poškození je opravdu jen velmi raritní..

Obrázek uživatele Majkl007
[50752] problem

jo a když chci aktualizovat systém windows vista tak mi to píše ,že product key je použivany pc jsem měl před měsícem na reklamaci přeinstalovávali mi systém co stim?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[50753] problem

zavolej na podporu Microsoftu, že ti v servise vyměnili základní desku, že ti nejde systém zaktivovat.. oni ti poví jak dál..

Obrázek uživatele Majkl007
[50754] problem

děkuji za pomoc pc je aktivovany a chtěl bych jsem se zeptat když hraju hry tak využití pc je 80% a u některych 60% dnes jsem hral hru highway nights a využiti pc bylo 90% a hra zamrzla teploty bez zatěže jader jsou 50°až 57° a při zatěži 70° až 80° a u hry call of duty black ops byly 90° na reklamaci mi dělali zatěžovy testy a byly ok tak nevim

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[50755] problem

je podstatná i teplota grafiky, nejen procesoru.. každopádně těch 80°C je ještě OK, ale 90°C je dost.. ono je to asi taky jak kdy.. ale když zatim ani nevíme, co tam mšá za komponenty, těžko mluvit..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[50756] problem

tady jsou ty komponenty :Pentium(R) Dual core CPU E5200 @ 2.50 GHz 2.50 GHz Ram 4GB grafika Nvidia Geforce 9500 GT 1Gb pevny disk samsung 500GB zakladni deska MSI G41TM-E43 (MS-7592) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[50757] problem

tak to jsou poměrně slabé komponenty, nedivím se tomu vytížení.. avšak teplota je na ně vysoká.. už jsi to někdy čistil od prachu?

Obrázek uživatele Majkl007
[50758] problem

co jak slabe?co teda s tou teplotou?ještě jsem ho nečistil od prachu protože ho mam v záruce

Obrázek uživatele Michal Čížek
[50759] problem

Jak je to dlouho co ti měnili desku? Vrchol by byl, kdyby ti osadili desku zanesenym chladičem a třeba nchali starou teplovodivou pastu, nezdá se mi taková fušeřina v servisu, ale kdo ví. Každopádně se obrat na servis se zárukou, je jejich povinnost odstranit závadu, nenech se odbýt.

Obrázek uživatele Majkl007
[50760] problem

asi před 8 měsici a měnili mi ji dvakrát jednou byla poškozena podruhe nepasovala na moje komponenty nebo tak něco po třeti co jsem byl reklamovat tak mi to neuznali prej jsem měl softwarovou chybu to jsem vůbec nechapal vypadalo to na hardware chybu a dělali zatěžovy testy teploty a byly ok furt to hazelo modrou smrt furt zamrzaval a ted mi to zase děla bordel furt to zamrzava při hrach modrou smrt to zatim nehazi mě to připada ,že se na to vyflagli to pořadně spravovat

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[50761] problem

softwarová chyba? pokud je tou SW chybou operační systém nebo ovladače, je jejich povinnost to opravit! nevybavuji si jediný SW? který by mohl způsobovat tvé problémy.. ty máš prostě problém s počítačem a nejsi tu ty od toho, abys zkoumal kde je problém.. oni mají problém njít a opravit.. ale už se jim t prodražuje, mprotože musí platit člověka, co to má zkoumat.. vyšlo by je levnějši postavit ti nový počítač kvalitně, aby si s ním další problémy neměl.. nenech se odradit, budeš sice furt bez počítače, ale jsou to tvoje prachy, takže ať se staraj.. jednou jsi si je zaplatil a dostal jsi 2 nebo kolik let záruku na servis..

Obrázek uživatele Michal Čížek
[50762] problem

Hezké, evidentně nechtějí, abys jim sestavu hodil na hlavu. Po 3 reklamaci máš právo na vrácení peněz. Jestli jsou problémy takhle dlouhou dobu, zazálohuj si osobní věci a jdi reklamovat. Jediné co můžeš udělat, znova čistě nainstalovat systém a uvidíš jestli to bude zamrzávat dál, pokud ano chtěl bych vrátit peníze a za ně koupil komponenty, které si sám poskládáš.

Obrázek uživatele Majkl007
[50763] problem

v prohližeči udalosti mi pc hlásí chybu :Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected. co je to za chybu?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.