Přechod z Vista 64bit na 32bit (*VYŘEŠENO*)

Čau lidi je nějak možný přejít z Visty 64 na bit 32 bit?...Jsem si pred půl rokem koupil 64bitovou verzi v domění že mi to pošlape líp ale to sem se splet...nejde mi půlka programů a o hrách vůbec nemluvim, musel sem kvůli nim rozdělit disk a dát tam XP abych si moch občas něco zahrát a mam s tim ted celkem velký problém furt mi padá komp a resetuje se...je možný pomocí něčeho upreadovat na 32 bit nebo to nějak udělat??...díky moc...a jeste edna otazka pudou mi dobre u náročnější hry pod vistama (32bit) na sestavě AMD Athlon 64 X2 4000+, GeForce 8600GT, RAM 2GB..Ramku plánuju zvětšina 4 Giga pokud bude potřeba...

Obrázek uživatele tatik

Mám obavy, že nic takového licenční politika Microsoftu nepovoluje
http://www.microsoft.com/cze/licence/CasteDotazy/upgradedowngrade/defaul...
Řešením je tedy přechod na WXP
Jen tak pro info,zkušenosti z přeinstalace :
http://beneta.blog.lupa.cz/2008/01/11/jak-jsem-provedl-downgrade-z-windo...
Doporučuji ale předem info na lince Microsoftu. A nezapomeňte si prověřit ovladače proXP.

Obrázek uživatele v.e.n.c.a.k

No přesně todle sem si bohužel myslel a rozhodně to nechi udělat...a nějak to obejít aby mi šli hrát hry nelze?třeba patch nebo tak?

Obrázek uživatele TheALuminium

To jste si bohužel vybral špatný systém tedy. Žádný takový patch neexistuje, jedině nějaký modulátor, ale s tím by vše bylo hrozně pomalé. Pokud tam chcete hrát hry, tak musíte zjistit jestli jsou podporovaný pro 64-bit, což by ty nejnovější už měly být, anebo si sehnat patch na danou hru, který dokáže hru přenastavit na 64-bitový systém.

Obrázek uživatele v.e.n.c.a.k

tak jsem zformátoval disk vše nahrál nanovo a je po problémech, hry slapou bez problému :cool: