Power point,přímé stahování videí z netu (*VYŘEŠENO*)

Ahoj,ještě bych rád vyřešil tyto dva problémy:
První je,jak nastavit automatické stahování čehokoliv z netu,abych nemusel vždycky klikat v okně na uložit( nebo otevřít),vím,že tam je na odfajknutí provádět od teď automaticky,ale ne vždy to jde zatrhnout,používám Mozillu.

Druhý problém je power point,když stáhnu nějaký soubor s pps koncovkou,tak mi to někdy napíše tuto zprávu: Aplikace Microsoft PowerPoint nemůže provést identifikaci jazyka.Tato součást není k dispozici.Chcete-li tuto součást používat,je třeba znovu spustit instalaci,kliknout na tlačítko Přidat či odebrat součásti a u příslušné součásti zvolit možnost Spouštět z tohoto počítače.
Kde a jak to nainstalovat?

Děkuji

Obrázek uživatele CZELLO

Co se týká Firefoxu, tak je to v Nástroje>Možnosti, tak na záložce Obecné zaškrtneš Uložit všechny soubory do:. Kliknutím na Procházet si vybereš, kam přesně se mají soubory ukládat.
Co se týká druhé otázky, tak nevím :shock:

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

díky,ale to vím,že si cestu pro ukládání zvolím,jde mi o to,že když něco cchi stáhnout,tak vyskočí okýnko a tam teprve musím kliknout fajku na uložit a pak teprve kliknout na uložit,chtěl bych to bez toho okýnka,automaticky ukládat.

Obrázek uživatele ladissek

Nikdo neví?

Obrázek uživatele ladissek

tak vyřešeno,doinstaloval jsem všechny části office 2010