Pomoc

Dobrý den v biosu sem vše nastavil tak jak je psáno v návodu ale instalace se mi nespustila co s tím prosim vás mám udělat??

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[10914] Pomoc

Toto je dost široký pojem. U které bodu jste skončil a co jste všechno již provedl za úkony? A jak se vám pc zastaví ...

Obrázek uživatele Mirek

no chci instalovyt systém windows na prázdný počítač kde žádný systém nebyl. V biosu jsem nastavil aby systém bootoval z cd a instalace nejde a nejde spustit. Když sem nic nenastavoval tak instalace také nešla spustit co s tim ???

Obrázek uživatele Honza
[10916] Pomoc

A naběhlo Vám aspon stisknete libovolnou klavesu pro instalaci? nebo kde se Vám to sekne, date cd, mechanika čte a uděla se restart ?

Obrázek uživatele Mirek
[10917] co s tím

no nenaběhlo hele jo windows xp jsem instaloval nejmíň 1 000 000 a toto se mi stalo poprvé a teď se mi ta instalace nespustí no prostě se mi tam nic neukáže ani se ten počítač nerestartuje prostě to nefachá co stim???

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[10918] Pomoc

Takže MS-DOS proběhne a sekne se to v jaké chvíli, že bliká cd-romka a nic se neděje a na monitoru bliká také kurzor vlevo na hoře? Nebo vám naskočí na prázdný HDD, že můžete zadávat příkazy?

Obrázek uživatele Mirek
[10919] nevim

MS-DOS proběhne v pořádku a pak bliká kurzor vlevo na hoře a nic se neděje

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[10920] re:

Aha, tak to zkusíme trochu rozebrat.
Jste v situaci, kdy vám ani nereaguje klávesnice? Asi nemůžete ani psát žádné příkazy, že?
Jestliže se kurzor sekne takto v rohu, má mechanika tendenci se rozběhnout a začít číst svůj obsah, nebo je naprosto v klidu? Jedná se o legální windows, pálené mohou být špatné ...

Pokud nejdou ty příkazy, jak jsem psal výše, můžete zkusit při nabíhaní držet F11 a pak zvolit ručně boot z cd, zda se to nerozběhne. Pokud to nepomůže, tak pak zkuste při startu držet pro změnu klávesu F8 a napište mi sem, co vám to vypsalo za možnosti, pokud nějaké budou …


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.