Okamžitý restart pc po vložení disku do mechaniky

Zdravím lidi potřebuju nutně pomoct ,když vložím jakýkoliv disk do mechaniky pc se mi okamžitě restartuje prosím poradte děkuju předem zakaždou radu 8-)

Obrázek uživatele Honza

Čau,
kolik máš mechanik? A jinak pc funguje?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

bohužel přesně toto se mi děje také-nechci psát nový dotaz tak si dovolím reagovat tady.Při vložení media do mechaniky dojde k restartu PC-bohužel ne pokaždé.Nechal jsem přeinstalovat systém,vyměnil jsem mechaniku za novou a po pár dnech se závada opět projevila.Prosím poraďte

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Dle mě to vypadá na nějakou chybu v HW.
Okamžitý restart zřejmě vypovídá o tzv. modré smrti, kterou zřejmě nemáte zapnutou, tedy její výpis.
Jak ji zapnout jsem psal myslím v tomto vláknu:
http://www.pcporadenstvi.cz/node/5769

Napište nám pak sem, jaká čísla vám vyskočila. Ale asi to vypadá, že se bude jednat o špatnou RAM paměť, to bývá nejčastější ...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Děkuji-rozhodně se podle vás zařídím a pošlu výsledek.Zatím posílám zprávu která se mi po této chybě zobrazí ve výpisu událostí.

typ udalosti :chyba
zdroj ud. :Servise Control Manager
Kategorie :neni k dispozici
ID udalosti : 7000
popis : Služba KC180 neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby:Systém nemůže nalézt uvedený soubor.

Bohužel víc tam napsáno není takže nevím jaký uvedený spoubor.Nemohla by být porucha ve zdroji?že když mechanika "zabere" zvýší se odběr a zdroj vypadne?Nevím bohužel mají-li v sobě zdroje takovouto pojistku.
zatím moc děkuji-Vilém

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Ještě nám sem pošlete výpis té "modré smrti".

Podle této chyby to bude těžké určit. Ale jak to vypadá, tak to vypadá spíše na chybu v nějakém bootovacím zařízení. Mechanika je nějaká nová? Nově zapojená? Nemáte chybu v zapojení, jako špatné zapojení do sběrnice, napájecí kabel a správně určené pořadí switchem?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

výpis z "modré smrti" zašlu co nejdříve-jak píšu závada se neprojeví pokaždé-budu zkoušet a snad se "povede".
Problém se objevil znenadání nic jsem nepřepojoval ani neměnil nastavení.Mechaniku jsem vyměnil až po potížích v dobré víře že za ně může ona.
děkuji

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

tak nevím-odškrtl(zakázal) jsem volbu automaticky restartovat v menu tento počítač/vlastnosti/upřesnit(aby mi místo restartu naběhla modrá smrt) a trápil PC skoro hodinu vkládáním rýzných disků do mechaniky-závada se neprojevila.Nejspíš proklatá náhoda-mějte se mnou strpení budu zkoušet dál.
děkuju

Obrázek uživatele Jiří Molnár

V předchozím příspěvku jste napsal, že mechanika byly vyměněna, ale trochu jsem nepochopil kdy?! Byla teď, co se vám stávala tahle chyba. Jestliže jste teď mechaniky vyměnil a chyba se již neobjevuje, je vidět, že problém byl skutečně v té předchozí mechanice. Jinak samozřejmě napište kdykoliv ...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

ne myslel jsem tím že mechaniku jsem vyměnil protože jsem myslel že za problém může ona-závada se však objevovala dál.
Poté co jsem odškrtl volbu "automaticky restartovat" se chyba neukázala ani jednou i když jsem opět přes hodinu dával do mechaniky jedno medium za druhym.Děkuju za váš zájem-napíšu až (pokud) se chyba opět projeví.(asi to nebude úplně v pořádku ale pokud ta volba "aut.rest." není nutná nechám systém v tomto fungujícím stavu).


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.