Obnova Visty ?

Zdravím.
Dcerka ma notas ja ho vubec nepouživám .na jaře 09 když ho zprovoznovala přesně podle pokynu vytvořila dva DVD označené Recovery 1 a 2.
Přišla za mnou s prozbou abych ji pomohl přeinstalovat tak jak to viděla už parkat u mě na stolnim pc.
Podstata mé otazky je :
Při OS XP zalohuji duležité dokumenty z C na D pak dam provest novou instalaci z vlastniho vytvořeného inst.cd + par dalšich ukonu - to už jsem se naučil a jde mi to a nyní když ma dcerka vlastni notas tak už dlouho žaden zavažny problem nebyl.

Pro upřesnění než se do toho pustím .přečetl jsem dodany navod Visty a tam je kapitola Obnová systemu- lze obnovit stav shodný se stavem po dodání systemu.

Je to v globalu totéž jak u XP ?

Obrázek uživatele TheALuminium

Pořádně jsem asi nepochopil na co se ptáte, ale tak jak jste zálohoval data na druhý oddíl D:\ tak to bylo naprosto nejlepší řešení. To Recovery médium má v sobě Visty a standardní nastavení výrobce, tedy když to tím nainstalujete, tak tam budete mít všechny možný utility výrobce plus operační systém. Pokud je ale v tom notebooku i recovery oddíly, je možné, že může smazat i datový oddíl D:\ , protože taková obnova smaže úplně vše. Bohužel nevím jestli to neudělá ani ta z média (CD/DVD).

Obrázek uživatele paboz

No skusím najit ten oddil Recovery.
Ale v manualu čtu že v pruběhu obnovy systemu se smaže cely obsah pev.disku na cílové jednotce - Prosim to znamena pokud je os na C tak že smaže celé C a D se to nedotkné ??

Obrázek uživatele TheALuminium

Ne ne to znamená, že smaže kompletně celý disk včetně D:\ tak jak jsem psal výše.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.