NTLDR nenalezen (*VYŘEŠENO*)

Zdravím, mám problém ohledně nového počítače. Naformátoval jsem normálně nový hdd ale při instalaci windows to hodilo tuto chybu:
Byly zjištěny potíže a systém Windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození počítače.
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Pokud je to poprvé, co vidíte obrazovku s chybou zastavení počítače, restartujte PC. Pokud se obrazovka objeví znovu, pokračujte těmito kroky:
Ujistěte se, že nový hardware a software jsou správně nainstalovány. Pokud se jedná o novou instalaci, obraťte se na dodavatele hardware nebo software a vyžádejte si případné aktualizace systému Windows. Pokud potíže potrvají, vypněte nebo odeberte instalovaný hardware nebo software. Zakažte možnosti paměti systému BIOS, například ukládání do mezopaměti nebo stínové řízení.
Pokud potřebujete pro odebrání nebo vypnutí součásti použít nouzový režim, restartujte počítač, po stisknutí klávesy F8 vyberte upřesnit možnosti spuštění a poté vyberte položku nouzový režim.
Technické informace:
***STOP: 0x0000000A (0x00000010, 0x00000002, 0x00000000, 0x8051AA58)
Zahajování výpisu fyzické paměti RAM
Výpis fyzické paměti je dokončen.
Požádejte o pomoc správce systému nebo skupinu technické podpory.

Na netu jsem našel řešení, že pomůže novější XP se sp2 mám sp1. Dávalo mi to smysl, tak jsem přes nlite udělal new cd. A naformátoval hdd ve svém druhém pc, protože v prvním to nešlo furt se spouštěla instalace windows. Teď jsem ale dal hdd do pc a píše mi to toto NTLDR nenalzen, i když chci bootovat z CD. Nevíte někdo co s tím?? Děkuji za odpověď.

PC sestave je zde: http://www.czechcomputer.cz/view_user_list.jsp?id=K100708144737433166230...

Obrázek uživatele XXXlutz

Nejsem sice poradce ale Windows XP SP2 není od 13.července podporován."UPOZORŇUJI že pokud jsi stáhl nelegálně tak o tom se tu nebaví."
Kup si Windows XP SP3(podpora skončí v roce 2014).Nikdy jsem neměl XP SP2 ani SP1..

Obrázek uživatele h0n7a
[44869] vyřešeno

stačilo si s tím trošku pohrát a je to :-) ale díky za snahu, mezi náma to sem čet jako první to co jste poslal.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

můžeš ještě napsat, jak jsi si s tím pohrál? připiš to určitě aj do komentáře článku, mohlo by to pomoci i jiným :)

Obrázek uživatele h0n7a

Nakonec sem vzal nlite a dal jsem do svýho cd xp který je sp1 service pak 3, pak jsem ho uložil jako iso a vypálil přes nero a když sem dal bootovat tak se muselo hned zmáčknout něco na klávesnici jinak tam zase vyskočil ten NTLDR. Ted už PC parádně běží :-)