Nenačtení ovladačů externího hdd

Dobrý den všem :???:
Mám tento problém: mám neoriginální window XP sp2 a z nějakého důvodu mi nefungují žádne flash ani mů externí HDD WD Passport Essential, začne hledat ovladače ale napíše že je nenainstaloval a zařízení njspíš nebude pracot správně. jíné usb, jako npř modem funguje. Na stejných windows na jiném počitači funguje normálně. Ve správci zařízení se ukáže jako externí HDD a je u toho vykřičník, že nemá ovladač.
Mám tedy otázku čim to může být(ovladač?zanesení regitrů? atd atd), prosím jen seriozní návrhy a odpovědi.
Díky Prasopes

Obrázek uživatele TheALuminium

Dobrý den,
mohlo by to být špatnými ovladači pro USB na základní desce. Zksuil bych přeinstalovat ovladače k chipsetu. Za druhé by to možná mohl být nějaký spyware, který by zablokoval funkčnosti externích zařízení. Tak bych zkusil prohledat systém na havěť ... a co mě teď tak ještě napadá. Nainstaloval bych tam SP3 pro lepší podporu zařízení.

Obrázek uživatele Prasope
[34945] Děkuji

Děkuji za konstruktivní návrhy, možná to bude tím šmejde z internetu, tak se chci zeptat, jaký program na odstranění by jste mi doporučil, ovladače na desku skusím, ale je zvlaštní, že jiná usb zařízení pracují v pořadku...a co je nejdivnější u mého známého, který má naprosto totožný systém i sp2, hdd naběhl automaticky v pořádku, to mě tak nějak směruje k těm ovladačům desky nebo případně k tomu spyware. skusím obě možnosti.

Obrázek uživatele Honza

Na čištění pc spybot, ad-aware a antivir. Pro registry Winaso i to občas pomáhá...

Obrázek uživatele TheALuminium

Přesně tak SpyBot S&D, Ad-Aware, Malwarebyte plus antivirus. Na registry pak WinASO R.O. a Ccleaner a RegCleaner.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.