Nejde nastartovat DUALBOOT systému WIN XP,7

Potřebuji ode všech jakékoliv nápady jak zprovoznit tento nečekaný výjev. Vše vám popíšu jak a proč se co stalo v krátkém příběhu: Na svém stolním PC mám dva HDD a dva OS win xp a win 7. Win XP nefungovali nešli spustit tak jsem se rozohodl je přeinstalovat aby se opravila náká chyba kteár neumožnovala start Win XP. V té době win 7 fungovali na druhem HDD v pohodě. Při reinstalaci XP se to seklo na instalace síti a ani po opětovném reinstalu to nepomohlo. Tak jsem se zorhodl že už na to starší HDD s Win XP zanevřu a zfromatuju ho a budu používat jenom Win7 na druhem HDD. Ale co se nestalo. Při spuštění mi nenaběhne nabídka pro zvolení systému. A naběhne pokračování instalace Win XP. Jediné co potřebuji zprovoznit je aby mi šli nějak spustiti Win7. zkoušel sem ten starý HDD s WinXP odpojit ale nepomohlo to. Při startu mi to psalo at vložim nějaký disk a restartuju PC. Takže se zdý že je něco v BOOT loaderu. Ten jsem přes WInXP konzoli (R) vytvořil znova FIXMBR, FIXBOOT. to také nepomohlo. A ted opravdu už nevím co dál. Hrozně moc budu vděčný tomu kdo mi s tímto zapeklitým problémem pomůže. Hlavně co nejdřívě :( Moc prosím všechny . Jakákoliv rada je staršně moc vítáná.. Sem už zoufalý z těch všehc pokusů :( (Omlouvám se za chyby v textu píšu hrozně narychlo na šatný klávesnici... ) Tak prosím pomozteeee

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak tohle je celkem jednoduché, do mechaniky dejte instalační DVD W7 a dejte Opravovací konzolu hned v úvodu a dejte řešit problém, možná to bude chtít řešit problém za vás a řekne vám to, že byl vyřešen, ale to ignorujte a pokračujte dál a dejte opravit zavádění systému, až to skončí, mělo by vše být při starém.

Obrázek uživatele wapr

Mám tři HDD s různými OS.Při spuštění PC stálým tisknutím klávesy F12(zákl.deska Gigabyte,nebo F11 deska MSI)se otevře okno s nabídkou bootování,kde si lze vybrat od Flopy až po usb .Funguje mi to už delší čas bez problémů.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.