Klávesnice a myš v 98

Prosím pomocte. Švagr dostal od někoho nějakou vykopávku P 200 a jsou na tom 98. Problém je v tom ,že po spuštění to hází hlášku o nepřipojené myši a pokud ji chci připojit tak ať vypnu PC a připojím ji k PS/2 (je tam pouze jeden) koupil jsem rozdvojku na PS/2 abych mohl připojit i klávesnici ,která se připojovala do nějakého hrozně velkého konektoru (jako pětikolik) asi přes nějakou redukci. Poraďte co stím? můžu to pouze pustit a vypnout ani do biosu se nedostanu (bez klávesnice) Tuším ,že to bude chtít asi pouze nějaké ovladače na disketu a nechat je nabootovat,ale kde je vzít dneska už se to s klávesama a myškama nedodává a najít výrobce už dá také problém. např.:Technika a DTK Computer jsem ovladače nenašel. javascript:emoticon('8-)')
plac8-)

Obrázek uživatele TheALuminium

A zkoušel jste tu myš normálně bez té rozdvojky v té PS/2 ?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Jo,jo to jsem zkoušel, jak myš tak klávesnici. Už jsem zkusil zresetovat i desku ,ale stále to nejde. Asi to postavím k popelnici a bude pokoj. :???:

Obrázek uživatele TheALuminium

A má ten počítač USB porty?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No mám podobný problém.Klávesnici sem připojil přes redukci, ale u myši mi to píše to samé. A když to udělám a pak s tou myší (ještě s kuličkou) pohnu, tak se sekne počítač a musím ho znovu zapnout. Ani nejde restartovat. Před tím jsem formátoval disk a instaloval win 98 se. Ale k myši si to nenašlo žádný ovladač. Nejde mi do hlavy, proč se ten počítač seká s tou myší. Bez ní se zdá, že je v pořádku, ale co dneska bez myši člověk udělá, že? Poradíte?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.