Jiný most na sběrnici PCI

Nevim jak jsem to dokazal, ale po zapnutí počítače se mi najednou objevila hláška nalezen nový hardware Jiný most na sběrnici PCI. Následna instalace ovladaču se nezdařila. Nejde mi internet a mam zpomalený pc. Přeinstaloval jsem ovladače na grafickou kartu (geforce 8600 gt), dal do mechaniky cd co jsem dostal k zakl desce (asus A7v600 - X) a tam to taky nenašlo ovladač. Pc sem projel nortonem, spybotem, CCleanerem a odstranil vše co se dalo ale problém přetrvává. Procesor mam AMD athlon 64 x2. Zkoušel jsem i obnovu systemu windows také bez výsledku. Moje posledni operace před problémem: Instalace RegCleaner, Adaware, Playxpert, Odinstalace pár her a také nainstalování ovladače na grafickou kartu.

Obrázek uživatele petapl
[34809] nevím

nevím... ale tohle bych řešil asi radikálně... vím že to ostatní poradci moc rádi nemají ale reinstaloval bych systém s přeformátováním disku... nevím je to poslední možnost co mě napadá

Obrázek uživatele TheALuminium

Zkusil bych ještě resetovat BIOS. V jakém stavu se vám zobrazila ta hláška? Při bootování systému nebo v základním rozhraní?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.