Jak přidat další disk

Může mi někdo poradit... přeinstalovala jsem pc a přitom mi zmizely všechny disky e, f, g ... zůstalo mi jen c. Flashka, mp3 přehrávač nic mi nejde otevřít. Nevíte co s tím?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ty disky jsou další zařízení, nebo oddíly toho disku, na kterém je i C? nejde flashka? vůbec se neobjeví, ani dioda na ní nereaguje při připojení? ovladače jsi nainstalovala? hlavně ovladače čipsetu základní desky?

Obrázek uživatele havoj

já vůbec nevim jak tam byly ty disky... v pc se moc nevyznám. Flashka se mi vůbec neobjeví, mp3 se objeví a když dám otevřít tak se otevře prázdná složka přesto že mám v přehrávači písničky. Tedka nevim jak s těmi ovladači... nic jsem neinstalovala, jen přeinstalovala windows... Dík za radu, já úplně bezradná :(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

pozvi si domu přítele nebo nápadníka a trochu ho zaúkoluj, měl by to zmáknout :)) případně jsem k dispozici taky :))
k počítači by jsi měla mít cédéčka... jedno od základní desky a jedno od grafické karty... stačí vložit a nainstalovat potřebné ovladače... ale pokud nemáš zkušenosti a nerozumíš základní angličtině, nainstaluješ si tam jen blbosti..

očekávám, že ty CD ani nemáš... pak potřebujeme z faktury od počítače zjistit, co v něm vlastně je ha hardware a podle toho najdeme příslušné ovladače na internetu, stáhneme a nainstalujeme...

Obrázek uživatele havoj

díky za pomoc cd od počítače tady mám dost, tak to nějak dáme dohromady... mě se právě do nich nechtělo, chtěla jsem zkusit jestli by to nešlo bez nic, ale jak to vypadá asi ne. S angličtinou problémy nebudou. Tak ti moc díky, měj se ahoj :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zas tak rychle to taky neuzavírej, nevíš ani co máš hledat... nejlepší by bylo najít CD od desky a tam hledat Chipset driver.. na grafiku je lepší zjistit co je zač a stáhnout nový aktuální driver z internetu..

Obrázek uživatele havoj

to máš pravdu, cd jsme prohlídly ale nic takovýho jak si psal jsme nenašly. Myslíš, že by to šlo stáhnout z netu? Co k tomu potřebuji zjistit?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jde to... potřebujem znát model základní desky a model grafiky... vše najdeš v papírech od počítače...

Obrázek uživatele havoj

tedka přišel brácha tak jsem se ho na to ptala, a bohužel žádné papíru od pc nemáme... ale má jednoho známýho co počítačům rozumí, tak mu řekne, protože takhle to nedám dohromady... díky žes měl se mnou trpělivost :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

brácha by mohl zvládnout stáhnout a rozchodit program Everest, který dokáže většinou komponenty v PC správně indentifikovat.. tak ať to zkusí..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.